10 ok, hogy miért lehet neked való a Swinger klub

0
541
Swinger klub

Mielőtt még belevágnánk, tisztázzuk, hogy mi rejlik az angol „swinger club” kifejezés mögött valójában. A köztudatban az él, hogy a swinger klub egyet jelent a párcserével, ám kevesen tudják, hogy a swinger életforma ennél sokkal komplexebb és árnyaltabb. A legtöbb klubba lehet párban is érkezni, ugyanakkor kevesen tudják, hogy egyedülállóként is részt lehet venni a ilyen bulikon. A párcsere egyáltalán nem kötelező, de amennyiben nyitottak vagyunk rá megismerkedhetünk akár a csoportos együttlétek örömeivel is.

1. Megteheted azt, amit mindig is meg szerettél volna tenni egy házibulin

Kár lenne tagadni, mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy vajon milyen lenne egy adott házibuli, ha felkerülne rá az a bizonyos tizennyolcas karika. Egy igazán nagy buli és a szex sok esetben eleve kéz a kézben járnak, a szwinger klub egy olyan hely, ahol ez egy nyíltan vállalt szegmens.

2. Semmi sem kötelező

Egy swinger klub komoly etikett szerint működik, és az egyik legfontosabb szabály, hogy igenis mondhatsz nemet. A swinger életforma lényege, hogy élvezd, amit csinálsz. Éppen emiatt fontos, hogy a saját ütemedben haladj, ne erőltess magadra semmit, ami nem kényelmes számodra.

3. Új színt vihetsz a kapcsolatodba

Gyakran hallani a singer klubbokkal kapcsolatban azt a prekoncepciót, hogy tönkre teheti a kapcsolatokat. Ez egy vitatható álláspont, amit több felmérés is cáfol. Egy amerikai kutatás szerint a swinger klubbokba járó pároknak a 70%-a azt jelezte vissza, hogy nem türemkedett be a kapcsolatba a féltékenység. Ugyanakkor azt is fontos kiemelni, hogy ez az életforma a stabil érzelmi háttérrel rendelkező párkapcsolatban élőknek ajánlott, hiszen a swingerezés egyik legfontosabb alapszabálya, hogy a párok nyíltan és őszintén tudjanak kommunikálni az igényeikről.

4. Egyedülállóként is részt vehetsz

Jól olvasod, a legtöbb klubba egyedülállóként is jelentkezhetsz. A hölgyek számára ráadásul sok helyen ingyenes, vagy kedvezményes a belépés. Nem feltétlenül kell tartanod attól, hogy egyedül fogod tölteni az estét, hiszen vannak párok, akik többnyire azért mennek, mert pont egy harmadik félre vágynak.

5. Újraértelmezheted a szexuális életedet

Az ég világon semmi szégyellnivaló nincsen abban, hogy kizárólag „hagyományos” értelemben vett szexuális tapasztalattal rendelkezel. Azonban az új szexuális élményekre való nyitottság segítségével egy egészen új és izgalmas világ tárulhat eléd, amiről talán nem is gondoltad volna, hogy otthonosan mozogsz benne.

6. Pusztán megfigyelőként is részt vehetsz

Sokan élnek azzal az előfeltevéssel, hogy kötelező szexuális kapcsolatot létesíteni. Akik első alkalommal érkeznek, vagy akik régen jártak már egy-egy partin sokszor csak külső megfigyelőként szeretik élvezni a látványt, amivel semmi probléma sincs, sőt. Vannak párok, akiket pont az tüzel fel, ha egy kívülálló pusztán csak nézi az együttlétüket.

7. Új dolgokat tanulhatsz meg a testedről

Egy évek óta tartó monogám kapcsolat esetében teljesen természetes, hogy az együttléteknek van egy jól bevált ritmusa és forgatókönyve. Biztonságérzetet nyújt, hogy a párunk minden porcikánkat ismeri. Ugyanez igaz a szingli életformára is, általában úgy kényeztetjük magunkat, ahogy az a „legkézenfekvőbb”. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy valóban ismerjük-e a testünk igényeit? Egy privát partin előfordulhat, hogy egy számunkra (még) ismeretlen fél úgy ér hozzánk, ahogyan még senki. Érdemes nyitott szemmel és hozzáállással nekiindulni egy ilyen estének, mert a testünk (amiről azt hittük, hogy töviről hegyire ismerjük), igenis okozhat pozitív meglepetéseket.

8. Beteljesedhetnek a fantáziáid

Az emberek többsége már jóval a felnőtt filmek megjelenése előtt színesebbnél színesebb fantáziákkal dúsította a vágyálmait. Valljuk be, szexuális aktivitásunk véges… valóban beletörődünk abba, hogy egyes fantáziáinkat puszta szégyenlősségből, vagy bátortalanságból sosem fogjuk megélni?

9. Biztonságos keretek között ismerkedhetsz

Van olyan party, ami meghívásos alapú, tehát nem tévedhet be akárki az utcáról, hiszen a szervezők különös gonddal választják ki a vendégeket. Ezeken a bulikon különösen figyelnek a higiéniára, az ápolt megjelenésre, a kulturált és udvarias viselkedés pedig alapvetés. Nyilvánvalóan jól meg kell válogatni, hogy milyen helyre látogatunk el, de például a Rope and Candy privát bulijain a fent leírt ismérvek kivétel nélkül teljesülnek.

10. Részed lehet egy igazán exkluzív élményben

A szvinger partikon és a privát bulikon olyan emberekkel találkozhatsz, akik nem szégyellik megünnepelni saját szexualitásukat, viszont korántsem mindegy, hogy milyen módon teszik azt. Az események intim jellege miatt valóban érdemes körültekintően megválasztani, hogy milyen típusú rendezvényen veszünk részt. Amennyiben tényleg egy exkluzív élményre vágyunk, akkor jó szívvel ajánljuk a Rope and Candy privát bulikat.