HOTDOGIntimKismama divat 2020-ban: bőven van miből választani

Kismama divat 2020-ban: bőven van miből választani

A várandósság időszaka kétségkívül izgalmakkal teli, de ugyanakkor már a kezdetektől ott bújuk meg benne a felelősségvállalás kérdése. Felmerül az emberben, hogy vajon mennyiben változik majd meg az élete, és nőként mindez természetesen a külsőségekre is igaz. A kis pocaklakó jelenléte ellenére minden nő szeretne igényesen és csinosan kinézni. De vajon mennyire lehetséges ez az egyre gömbölyödő pocakkal?

Nem is gondolnád, hogy mennyi lehetőség rejlik a kismama divatban (forrás:bboom.hu). Az egyrészes ruhák már csak kényelmüknél fogva is előtérbe kerülnek, de akkor sem kell lemondanod kedvenc ruhadarabjaidról, ha inkább a nadrágokat szoktad előnyben részesíteni. A speciális hasi résszel rendelkező nadrágok között elegáns viseletet éppen úgy találhatsz, mint kényelmes otthoni szetteket.

Ha egyrészes ruhákról, blúzokról van szó, akkor egy öv csodákra képes, és az egyre nagyobb pocak mellett is megadja azt a sziluettet alakodnak, amitől igazán nőiesnek érzed magad. Persze sokaknak nincs szüksége erre ahhoz, hogy nőiességüket a maga teljességében megélhessék. A várandósság hónapjai ugyanis magukban hordozzák azt az ősi erőt, ami az anyasággal együtt jár.

A nagy naphoz közeledve érdemes azon is elgondolkodnod, hogy milyen ruhadarabokra és kiegészítőkre lesz szükséged a kicsi megérkezését követően. A hasleszorító bugyi, vagy a mell párna hűthető és melegíthető zselével kitűnő szolgálatot tehetnek, de a szoptatós melltartók között is érdemes előre keresgélned. Ki mondta, hogy egy szoptatós melltartó nem lehet stílusos és dögös? Ugyan kétségtelen, hogy az apróság megérkezését követően nem az erotika kerül a fókuszba, de ennek ellenére tény, hogy sokat jelenthet egy nőnek, ha ebben az időszakban is vonzónak érzi magát. A keresleti oldalhoz igazodva a gyártók ma már olyan szoptatós melltartókkal is jelen vannak a piacon, melyek nőies fehérneműként szolgálnak, nem elfeledve aktuális funkciójukat.

A kismama divat- hasonlóan a trendek alakulásához- időről-időre változik. Abban azonban minden várandós nő egyetért, hogy esetében a kényelem legalább annyira fontos, mint az igényes, nőies külső megteremtése. 2020-ban is széles választékkal találkozhatnak az érdeklődők a webshopok kínálatában.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek