SZEX+SZERELEM

Szerelmi tanácsok, ismerkedés, fogamzásgátlás, szex tippek!

December 1. az AIDS Világnapja. Az AIDS vagyis a szerzett immunhiányos tünetegyüttes, a rák mellett az egyik legveszedelmesebb betegség, mely már évszázadok óta szedi áldozatait világszerte. Pedig a kellő információk birtokában és némi elővigyázatossággal megelőzhető lenne.
A nagy melegben könnyebben „összeszedhetünk” bizonyos betegségeket, ám dr. Demjén Lászlónak, az Oxygen Medical szülész-nőgyógyászának tanácsai segíthetnek a megelőzésben, kezelésben.
Az elmúlt napok kétség kívül legfelkavaróbb híre Angelina Jolie műtétéhez kapcsolódik. A színésznő kettős melleltávolításon esett át, hogy így próbálja megelőzni a rákot. Az emlődaganat magas rizikójára orvosai az elvégzett genetikai vizsgálat alapján következtettek, de mit is jelent a BRCA valójában?
Egyre több olyan esetre derül fény, amikor a fiatalok meztelen képet küldözgetnek a párjuknak az interneten, amit egy későbbi szakítás után az ex nyilvánosságra hoz. Bár ezt a törvény bünteti, kevés olyan esetről hallani, ahol jogi útra terelik az ügyet. De mit lehet tenni?
Ha szerelmesek vagyunk, akkor szerelmünk mindennél előrébb való. Próbálunk a kedvében járni, amit bizony kihasználhatnak. Ám ezt a rózsaszín felhők miatt nem mindig ismerjük fel, sőt néha nem is akarjuk észrevenni.
Néma kór, melyet nehéz észrevenni, ám meddőséget is okozhat, ha nem ismerik fel időben.  Figyeljetek magatokra és ha bármi fura dolgot tapasztaltok, inkább menjetek el speciális vizsgálatra, amivel kiszűrhető a betegség.
Vajon ő is többet akar a puszta barátságnál? Nőként és nem haverként tekint rád? Tesztünk segítségével a végére járhatsz a dilemmának!
Izgatottan készülsz az első közös nyaralásotokra, de felmerül benned, hogy el ne rontsd valamivel az együtt töltött napokat? Tartsd be a következő 5 tanácsot, és nem érhet váratlan meglepetés!
A külvilágból a húgycsőbe került kórokozók gyakran okoznak gyulladást. Általában a nemi élet megkezdését követően jön létre a húgycső fertőzése. Legtöbbször a közösülés során kerülnek a kórokozók a húgycsőbe, de elhanyagolt makkgyulladásról, fertőzött kézről is bejuthatnak. A nőknél gyakori gombás fertőzés nem terjed a férfi húgycsőre, csak a makkot és a fitymát betegíti meg.
Itt a nyárias idő, könnyedebben öltöznek a lányok, lenge szoknyát, ujjatlan topot húznak magukra. De a csini ruhák sajnos nem csak a kiszemelt fiúknak tűnnek fel, hanem a szatíroknak is, akik egyre jobban ellepik mostanában a parkokat, utcákat és buszokat. Légy Te is résen!

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez