HOTDOGSzórakozásKalandra fel! 2024 Nyári Gyerektáborok Budapesten

Kalandra fel! 2024 Nyári Gyerektáborok Budapesten

2024 nyarán, Budapesten kiváló helyszínekkel számos izgalmas napközis tábort szervez a KincsesKert csapata, ahol a gyerekek biztonságos környezetben tölthetik el szabadidejüket. A gyermektábor szervezői: Tóth Zsófia, Szendrei Éva és Haszán – Görbe Rita, akik kiváló pedagógusok, olyan szakmai végzettségekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a gyerekek tanulását és fejlődését támogassák.

Céljuk, hogy a táborozók ne csak szórakozzanak és kikapcsolódjanak, hanem élményekben gazdagítva tanuljanak és fejlődjenek a nyári időszak alatt. Ezek a táborok széleskörű programokat kínálnak, hogy a gyerekeknek felejthetetlen élményekben legyen részük.

A programok között szerepelnek különböző tábor ötletek, amelyeknek célja a gyerekek szórakoztatása és tanítása egyaránt. A résztvevőknek lehetőségük lesz részt venni sporttevékenységeken, kézműves foglalkozásokon és izgalmas kirándulásokon is, hogy teljes körűen kiélhessék kíváncsiságukat és energiájukat. Az egyik legfontosabb elem a táborban az angol nyelv játékos tanítása és gyakorlása, így a gyerekek nem csak szórakoznak, de egyben nyelvtudásuk is fejlődik. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak a Pek – torna mozgásfejlesztésre is, melynek során a résztvevőknek lehetőségük nyílik felfedezni saját képességeiket és mozgásukban is fejlődni. Játékos feladatok segítségével fejlesztik a gyermekek mozgáskoordinációját és tartásukat.

Összességében a KincsesKert 2024 nyári táborai garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak a résztvevőknek, miközben fejlődésüket is támogatják.

Szeretettel vár minden érdeklődő gyermeket a KincsesKert csapat!

A helyszínekről, a Nyílt napról, a táborokról a KincsesKert Fejlesztőközpont Facebook oldalán olvashatunk részletesebben.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek