HOTDOGAutóBemutatkozik a BMW iX2

Bemutatkozik a BMW iX2

Az elektromos járművek egyre növekvő népszerűsége arra ösztönzi a gyártókat, hogy még innovatívabb és kifinomultabb modelleket dobjanak piacra. A BMW iX2 egy újabb lépés ezen az úton és ez az autó egy újabb mérföldkő az elektromos járművek világában. Egy olyan modell, amely nemcsak a környezetbarát technológiát képviseli, hanem prémium vezetési élményt és a teljesítményt is magába foglalja.

Nyíregyházán a Mag 3, Debrecenben pedig a Magisz autószalonokban tekinthető meg és próbálható ki a BMW iX2. Ez a modell is gazdagon felszerelhető extrákkal és a komfortfunkciók mellett a biztonságos közlekedést elősegítő vezetéstámogató rendszerek növelik a vonzerejét. A BMW iX2 xDrive30 akár 449 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, így a hosszabb utazások sem jelentenek akadályt. Az autó egyedi jellegzetessége pedig az innovatív BMW Iconic Glow vese, amely páratlan vizuális megjelenést kölcsönöz, különösen sötétedés után. Az iX2 újdonságaival és különleges tulajdonságaival személyesen is megismerkedhettek a debreceni Magisz és a nyíregyházi Mag3 szalonokban.

Összességében elmondható, hogy ez a modell egy újabb mérföldkő a bajor prémiummárka történetében, és egyúttal egy nagy lépés a fenntartható közlekedés felé. A BMW továbbra is a vezető szerepét szeretné betölteni/tölt be az elektromos mobilitás terén, és az iX2 ebben a törekvésben nagyon fontos szerepet játszik.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek