HOTDOGGasztroTrendi Modern Étkezőasztalok A Tökéletes Hangulatért

Trendi Modern Étkezőasztalok A Tökéletes Hangulatért

A megfelelő étkezőasztal kiválasztása fáradtságos munkával jár, hiszen mindenki szeret hosszútávra tervezni, de ugyanakkor szempont a költséghatékonyság is. Ez a két feltétel pedig általában nehezen találkozik egymással. Mi viszont bemutatjuk Nektek a szűk keretmetszeteket, ahol korrekt (nem olcsó) áron tudsz olyan minőségi étkezőasztalhoz jutni, amely garantáltan hosszú évekig emlékezetessé varázsolja a közös családi étkezéseket.

Bővíthető vagy szimpla?

Különösen családosok esetében szokott meghatározó szempont lenni, de akár egyedülállóként is érdemes elgondolkoznunk rajta. A bővíthetőség olyan extra, mellyel praktikusan és pillanatok alatt több ember számára is kényelmessé varázsolhatjuk az étkezőt. Ettől pedig igazán kár lenne megfosztanunk magunkat, hiszen sosem tudjuk mikor lesz rá szükségünk. Persze, amennyiben szűk a helyiség mindenképpen mellőzni kényszerülünk ezt a funkciót, de ne aggódj, örömmel segítünk Neked és mutatunk a kisebb étkezők számára is jó étkezőasztal alternatívát.

Lássuk is az idei év legjobbjait:

1. Sydney bővíthető étkezőasztal fekete tölgy 160-220x90cm

MDf és edzett üveglap adja ennek a lehengerlően impozáns étkezőasztalnak a különlegességét. Érdekes, hogy a két anyag kombinációja milyen elragadó eleganciát sugároz magából. Az asztal egyébként 160-ról 220 centiméterre bővíthető. Az MDF az asztal bővítésénél kerül a középpontba és hozza a lenyűgöző megjelenést.

2. Loras II Asztal 150cm Fehér Tömör tölgy

Íme a skandináv irányzat büszke képviselője, hogy egy kicsit átevezzünk a letisztult lakberendezési stílusok tengerére. Megjelenésében tökéletesen hű a stílus alapvető elvárásaihoz. Természetességével bármilyen ebédlőt tökéletessé varázsol.

3. Toronto bővíthető étkezőasztal tölgy 120-160cm

Azoknak, akik a jól megszokott tölgy étkezőasztal szerelmesei, ugyanakkor szeretik a modern formatervezést, bátran ajánljuk a Toronto-t. 120 centiméterről 160cm-re bővíthető. MDF és edzett üveg lap alkotja az asztalt, ezért nem kell attól tartanod, hogy nem fogja hosszú éveken keresztül megőrizni tökéletes minőségét.

4. Cyril I étkezőasztal

Étkezőasztal, mely elegáns arany színű lábával remekül passzol a méltán népszerűvé vált bársony étkezőszékekhez. Bármilyen modern otthon számára remek lehetőséget kínál az enteriőr gazdagítására.

5. Cyril kerek étkezőasztal

A korábban bemutatt asztalunk kör alakú változata, hogy szűkebb étkezővel rendelkezők se szenvedjenek hiányt az eleganciában. Négyen kényelmesen el tudtok férni körülötte.

6. Cortez bővíthető étkezőasztal

Íme egy tipikusan modern stílusú magasfehér étkezőasztal, mely a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Tökéletesen illik a letisztult enteriőrbe. Szintén nagycsaládosok számára is kifejezetten hasznos termékről van szó, hiszen egészen 210 centiméterig bővíthető. Kiváló minőségű alapanyagoknak hála biztosan hosszú éveken keresztül élvezheted a társaságát.

7. Olivia Bővíthető Étkezőasztal 106-141cm Ekrü

Az Olívia étkezőasztal elsősorban a klasszikus stílus kedvelői számára kínál izgalmas alternatívát. Rendkívül tetszetős, ráadásul szükség esetén ez is bővíthető. Elengedhetetlen kiegészítője a hagyományos stílusú enteriőrnek.

8. Felicio II Bővíthető Étkezőasztal 150-190cm Fehér-Tölgy

Soron következő asztalunk már inkább a skandináv stílusú otthonok számára kínál izgalmas alternatívát. Bővítése gyors és egyszerű, asztallapja furnérból készült.

Reméljük, hogy sikerült legújabb cikkünkkel inspirálnunk, ha a tökéletes étkezőasztalt keresed. Ha kíváncsi vagy, milyen termékeket tartogatunk még Neked az itt látottakon kívül, látogass el a premiumbutor.hu oldalunkra és tekintsd meg a kínálatot.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek