Top 10 PS5 játék 2023-ban

0
61

A játékkonzolok világa elképesztő gyorsasággal fejlődik. Az élethű játékélmény ma már alapvető követelmény, ám a nagy PS5 és Xbox Series X küzdelemben igen nehéz igazságot tenni. A választáskor ma már inkább a személyes preferenciák a döntők. Nézzük, milyen játékok a leginkább népszerűek manapság a PS5 kedvelőinek körében!

  1. FIFA 23 PS5

Az évek óta népszerű FIFA játék a focirajongók tetszését garantáltan elnyeri. Látványos futások, izgalmas meccsek, amelyek kimenetele csak ügyességeden múlik.

  1. GTA 5

A GTA világának szerelmesei valószínűleg az első széria óta nem tudnak lemondani a város kínálta számtalan lehetőségről. A küldetések és a random programok egyaránt magukkal ragadnak, ráadásul itt aztán tényleg kiélheted magad.

  1. Resident Evil 4

A Resident Evil 4 Leon S. Kennedy történetébe 6 évvel azt követően csatlakozik be, hogy átélte a pokoli élményét egy biológiai katasztrófának Raccoon Cityben. A sötét és kétségkívül nyugtalanító történet azonnal beszippant és nem enged.

  1. Hogwarts Legacy

A Hogwarts Legacy egy nyíltvilágú akció-RPG, amely a Harry Potter könyvekből ismert világban játszódik. A gonosszal szembeni küzdelem és a varázslatok világa természetesen nem hiányozhatnak.

  1. Spider-Man: Miles Morales

Látvány, kaland, küldetés, s mindezt a Pókember filmektől megszokott pörgéssel, föld és ég közötti szédítő mutatványokkal.

  1. Call of Duty Vanquard

A fegyverek és a kipipálható küldetések kedvelői a Call of Duty aktuális újdonságában biztosan megtalálják számításukat.

  1. HITMAN: World of Assassination

A HITMAN sajátos látványvilága azonnal berántja a játékost. Nemcsak a játékélményről van szó, hanem a látványvilág tekintetében ismét hozza a megszokott minőséget a brand.

  1. The Last of Us Part 1 (magyar feliratos)

Félelmetes, de mégis izgalmas. Látványos, posztapokaliptikus világot tár elénk a népszerű sorozatot idéző játék. A magyar feliratos PS5 játék korosztálytól függetlenül tuti befutó.

  1. Grid Legends

Az izomautók, a száguldás és az adrenalin adottak, méghozzá valósághű kidolgozással és elképesztő látványvilággal.

  1. Star Wars: Tales from the Galaxys Edge (PSVR2)

Ez csupán egyetlen a megszámlálhatatlan Star Wars játék közül. A film rajongói nem is választhatnának jobbat.

Nem véletlen, hogy ilyen sikeresek lettek ezek a játékok a PS5 konzolon. A korszerű technikai háttér az egyik fele a dolognak, de a játékok megálmodói és kivitelezői szintén kellettek ahhoz, hogy a PS5 játékok között érdeklődési körtől függetlenül mindenki megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelőt.