HOTDOGDivatHogyan hangold össze az öltözéked a pároddal szilveszterre? – Férfi ingek és...

Hogyan hangold össze az öltözéked a pároddal szilveszterre? – Férfi ingek és női ruhák

A szilveszteri bál összehangolt férfi és női stílusa sokkal több, mint egy klasszikus öltöny és egy alkalmi ruha. Hogyan öltözzünk fel szilveszterre, hogy a divat kreatív megközelítésével ragyogjunk? Íme, néhány ötlet egy összetartó pár szilveszteri bulijához.

Hogyan öltözzünk fel a szilveszteri bálra?

Milyen szilveszteri stílust válasszon egy pár? Minden attól függ, hová mentek, és hogyan szeretnétek eltölteni ezt a különleges estét. Ha bálba indultok, feltétlenül ellenőrizzétek, hogy a meghívó tartalmazza-e az előírt öltözködési szabályokat – néha előre meghatározott dress code szerint tartanak bulit. Kötelező fehér nyakkendő, esetleg jelmezek A nagy Gatsby film hangulatában? Ügyeljetek arra, hogy szilveszteri stílusotok illeszkedjen a bál tematikájához! Mire érdemes még emlékezni, amikor férfi outfitet készítünk szilveszterre? Először is, hogy a stílusnak nem csak az alkalom egyedi jellegét kell hangsúlyoznia, hanem a viselője alakját, erősségeit és személyiségét is. A zakó szabása karcsúbbá tehet, a férfi ing árnyalata kiemelheti az arc színedet, egy érdekes csokornyakkendő pedig azt sugallhatja, hogy nagyon jól ismered a trendeket. Ha azon töprengtek, mit vegyetek fel egy szilveszteri bulira, akkor jó helyen jártok. Íme, néhány tipp, amelyek segítségével a lehető legjobb formátokban köszönthetitek az új évet!

Szilveszteri báli ruha

Férfi stílus szilveszterre – szmoking vagy öltöny?

Van-e jobb alkalom a kiöltözésre, mint a szilveszter? Ha egy gyönyörűen feldíszített bálterembe készültök bulizni, és biztosak vagytok abban, hogy hollywoodi sztárnak öltözött vendégek vesznek körül benneteket, felejtsétek el a casual alkalmi stílussal ellátott szetteket. Férfiként vegyél fel például egy James Bond szmokingot, lehetőleg fekete, karcsúsító sziluettel, elegáns anyagból. Az ilyen ruha fekete csokornyakkendővel párosítva kötelező az est öltözködési kódjához. Ha a meghívón az áll, hogy „white tie”, akkor egy kicsit tovább kell próbálkoznod – ebben az esetben tökéletes férfi outfit megalkotásához, fehér ingre és fehér csokornyakkendőre lesz szükség. Mi a helyzet az öltönnyel? Ez a szilveszter pompájában elegáns, fekete vagy sötétkék árnyalatban lesz ütős ötlet. Ne feledjétek, hogy bár a bálhoz általában az öltözék meglehetősen korlátozó megközelítése társul, a szilveszteri férfi stílusba kevésbé nyilvánvaló akcentusokat is becsempészhettek – érdekes anyagból (például bársonyból vagy jacquardból) készült kabátot, díszzsebkendőt vagy kontrasztos színű nyakkendőt. Melyik ing lesz a legjobb a szilveszteri bálra? Elegáns férfi stílusban ilyen alkalomra érdemes a klasszikus fehér színt választani, amely gyönyörű kontrasztot alkot a szmoking vagy öltöny feketéjével vagy sötétkékjével. Ne feledjétek, hogy manapság már egyáltalán nem kell a szilveszteri ruhában szereplő ing árnyalatát a hölgy szilveszteri ruha modelljének színéhez igazítani. Az ilyen kötelező duettek ideje már lejárt! Persze, ha ezt kifejezetten szeretnétek, akkor ne tartson vissza benneteket semmi, érezzétek jól magatokat!

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek