HOTDOGGasztroA legjobb program nyári reggeleken! – Brunch Budapest

A legjobb program nyári reggeleken! – Brunch Budapest

Megérkezett a nyár, azonban sokan a főváros fogságában maradnak a teendőik miatt. A fülledt hétköznap reggelek ilyenkor a szokásosnál is lassabban telnek, és a hétvégék is sokkal gyorsabban repülnek. Szerencsére az élet apró örömei továbbra is ott vannak, hogy vidámságot csempésszenek a nehezebb napokba is.

Egy olyan program ötletet hoztunk, ami bármelyik nyári reggelen mosolyt csal az arcunkra!

Délelőtti kényeztetés

A brunch Budapest utcáit is meghódította: számtalan étterem és reggelizőhely kínál reggeli ételeket, amelyek fölött kényelmesen elidőzhetünk. A brunch egy furcsa, hibrid étkezés, amely átmenet a reggeli és az ebéd között, mind idejét, mind a tipikus fogásait tekintve.

Aki egy kis délelőtti kényeztetésre vágyik, annak kiváló választás, ha eltölt néhány órát egy brunch hely teraszán. A laktató ételek és a frissítő italok fogyasztása a reggeli napsütésben garantáltan megalapozzák az aznapi jó hangulatot!

Társasági program

A péntek esti szórakozást nem lehet – és nem is kell – kiváltani semmivel, azonban érdemes a baráti találkozók új minőségeit is megismerni. A brunch egy remek alkalom lehet arra, hogy barátainkkal találkozzunk és egy finom reggeli mellett megvitassuk az élet nagy dolgait.

Reggelizés

Nem véletlen, hogy a brunch egy egyre népszerűbb társasági program, hiszen az étel mindig is összehozta az embereket. Egy közös reggeli nemcsak szuper beszélgetéseket és rengeteg nevetést tartogat, hanem testi és lelki feltöltődést is.

Frissítő energiák

A brunch számtalan érdeme közül is kiemelkedik egy, mégpedig az, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Persze mindenkinek más esik jól a nap első felében: van, aki kiadós, laktató villásreggelivel, míg más gyümölccsel szereti indítani a napot és egyénenként eltér, hogy a reggel melyik részében jön meg az ember étvágya.

Az energiát adó reggeli ételek mellé jól esik egy-két frissítő. Szerencsére a brunch erre is kínál megoldást! Természetesen a kávé, a tea és a narancslé nem hiányozhat egy teljes értékű reggeliből sem, azonban aki szeretné igazán megadni a módját, az próbálja ki a Mimóza vagy a Bloody Mary koktélt!

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek