HOTDOGEgészségMigrén piercing szúrás Budapest - kihez érdemes fordulni?

Migrén piercing szúrás Budapest – kihez érdemes fordulni?

Hallottál már a Migrén piercingről? A Daith piercing néven is ismert megoldás a fülnek egy olyan akupunktúrás pontjára kerül beszúrásra, amelynek ingerlése fájdalomcsillapító hatást gyakorol a szervezetre. A már az ősi Kínában is ismert megoldás nemcsak a fejfájásos és migrénes panaszokat mérsékeli, hanem a szorongást és a frontok okozta problémákat is.

A hallójárat feletti kis redőbe szúrt piercing többféle migrén esetében is kifejti jótékony hatásait. A pulzáló, lüktető fájdalom a nők 17 százalékát, a férfiak 6 százalékát érinti. Aki tudja, miről van szó, bizonyára szívesen elkerülné a gyakran fény- és hangérzékenységgel, hányingerrel, esetleg hányással járó, visszatérő rohamokat. Az ún. szikralátás megelőzheti a fejfájási rohamot, de az is előfordulhat, hogy a fejfájás egyik pillanatról a másikra robban be.

A hormonális változások következtében kialakuló fejfájás legalább olyan gyakori, mint a frontok okozta közérzeti változások. A tompa, sajgó tenziós fejfájás a második leggyakoribb típus, ami akár 1 héten keresztül is végig kísérheti a mindennapokat. A homlokban jelentkező panasz gyakran koncentrációs zavarokkal, alvászavarral, fáradtsággal és ingerlékenységgel társul, s esetében a stressz gyakori kiváltó ok. Az ún. cluster fejfájás szintén rohamokban érkezik, és leginkább a migrénre hasonlító tüneteket hoz maga után.

Legyen szó bármelyik esetről is, a mihamarabbi kezelés, a megfelelő segítség megtalálása nélkülözhetetlen az életminőség javításához. A speciális piercing szúrása mindenképpen megköveteli a maximális bizalmat a szakember irányába.  Sokan meg vannak elégedve a Medical Piercing budapesti szalonjával. A nyugodt környezet és a megfelelő állapotfelmérés elmaradhatatlan része a folyamatnak. A pontos bemérés, a tökéletes fertőtlenítés a szakértelemről tanúskodik, miközben a vendégközpontú hozzáállás sem elhanyagolható. Nem hátrány, ha gyorsan tudsz időpontot kérni, hiszen ha elhatározza magát az ember, akkor érdemes túlesni a dolgon, hogy a panaszok enyhülése mihamarabb tapasztalható legyen.

Fedezd fel a migrén piercing kínálta lehetőségeket, tájékozódj előre, kérj időpontot! A megoldásnak köszönhetően tüneteid enyhülhetnek, ezzel növelve a hétköznapok energikusságát, javítva az életminőséget és előmozdítva a jobb koncentrálást.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek