HOTDOGDivatHárom esemény egy férfi életében, amelyen kötelező az öltönyviselés!

Három esemény egy férfi életében, amelyen kötelező az öltönyviselés!

Van, aki azt hiszi, hogy nem szereti az eleganciát, mert az kényelmetlen kötöttségekkel jár. Van, aki rájött arra, hogy csak azt hitte, hogy nem szereti az eleganciát, miközben valójában nagyon is vonzódik hozzá. Van, aki már tudja, hogy a kényelmetlenség csak illúzió, és van aki ebből a szabadságból dönt úgy, hogy a hétköznapokban inkább másra szavaz és meghagyja ezt a kisugárzást a különleges alkalmakra.

Mikor jön el az a pont, amikor az elegancia nem száműzhető?

Az első ilyen „sokkos” élmény, amikor az öltöny realizálható viseletként bukkan fel a szalagavató, ballagás, érettségi periódusa. Ekkortájt persze sokaknak még kifejezetten nyűg ez az egész kiöltözés dolog, főleg ha úgy érzik, hogy tőlük amúgy nagyon távol áll ez a világ. Nincsen ezzel baj, pláne azért, mert kamaszkorban formálódik a legnagyobb mértékben az ízlés, tehát az akkor kőbe vésettnek hitt elgondolások rengeteget változhatnak, lágyulhatnak.

Aztán a soron következő nagy horderejű esemény a házasságkötés, amikor bizony esélytelen nem az eleganciára voksolni. Viszont ekkor már a jobban kialakult ízlés követésével sokkalta felszabadítóbbá válhat a beszerzés. Meg persze a viselés és nem az elviselés!

Végül nem hagyható ki a felsorolásból a családi alkalom, mint összefoglaló eseménysorozat. Van, amikor keresztelőről, akad, amikor ballagásról, és igen, olykor temetésről is szó lehet. Ezek azok a helyzetek, amik kimondva-kimondatlanul, de megkövetelik a mindennapitól eltérő öltözetet.

Ki mondta azt, hogy az elegancia egyet jelent a kényelmetlenséggel?

Aki tényleg azt gondolja, hogy az öltöny nadrág hordása problematikus meg egyáltalán ez az egész rémesen kellemetlen, vélhetően még sohasem tapasztalta meg mit is jelent a minőség ezen a területen. Ugyanis a prémium, mint jellemvonás nem csupán az alapanyag használatára vagy éppen a szabás milyenségére utal, hanem a kisugárzás egészére, ami tényleg utánozhatatlan és ellenállhatatlan. Nagyon is érdemes kipróbálni akár akkor is, amikor nem az alkalom szolgál motivációként.

Épp ezért a tanácsunk minden öltönyvásárlónak: ragaszkodj a kényelemhez!

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek