HOTDOGDivatHogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőruhát? Segít benne az ábécé!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőruhát? Segít benne az ábécé!

Egy új fürdőruha beszerzése nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Remekül néz ki a boltban vagy a fotón, de egyszerűen nem érzed, hogy ez lenne az igazi. A megoldás nagyon egyszerű. Csak tudni kell, hogy milyen testalkatú vagy, és melyik fürdőruha illik hozzád a legjobban. És ebben rögtön segítünk is.

Az „A” betűs alkat

Hogy néz ki? Az ábécé első betűjére emlékeztető alkatú hölgyeknek keskeny a válluk és a derekuk, viszont széles a csípőjük. Ezt a testalkatot néha „körtének” is nevezik.

Milyen fürdőruhát vegyek fel? Ha ilyen testalkatú vagy, a célod az, hogy vizuálisan kiegyensúlyozd a test egyes részei közötti aránytalanságokat. Ezért olyan fürdőruhát válassz, amely kihangsúlyozza a test felső részét, ugyanakkor elvonja a figyelmet a test alsó részéről. Tehát, amit ilyenkor tehetsz, hogy választasz egy merész felsőt – akár színben, akár szabásban, akár feltűnőbb díszítéssel vagy mintával.

A „V” betűs alkat

Hogy néz ki? Emlékszel még milyen volt az előző típus? Ez ugyanaz, csak fordítva. Az ilyen alkatú nőknek szélesebb a válluk és keskenyebb a csípőjük.

Milyen fürdőruhát vegyek fel? Az A-alakú testtípushoz hasonlóan ajánlott, hogy a vállak és a csípő méretét optikailag kiegyensúlyozni. Ha V-alkathoz, válassz élénk színű vagy fodros fürdőruha alsót. Mindenféle bugyi illik hozzád, de a csípőbugyik tökéletesek számodra.

Az „O” betűs alkat

Hogy néz ki? Ezt a típust alma-típusnak is nevezik, és szélesebb vállak, nagy mellek, nem túl hangsúlyos derék és karcsú lábak jellemzik. Az O-alkatú nőknél a has tájéka a legkiemelkedőbb.

Milyen fürdőruhát vegyek fel? Ezzel a testalkattal a legjobb, ha kiemeljük az előnyöket és karcsúsítjuk a derekat. Ha inkább kétrészes fürdőruhát szeretnél, ajánlott beszerezni egy magasított derekú alsót, amely szépen elrejti a nagyobb pocakot. De ha egyáltalán nem akarod megmutatni, válassz egy csinos, kétrészes tankinit hosszabb felsővel, vagy esetleg egy karcsúsító monokinit.

Az „X” betűs alkat

Hogy néz ki? A melleid és a csípőd hasonlóan nagyok, de keskeny derékkal is büszkélkedhetsz. Ezt a testalkatot néha homokóra alaknak is nevezik.

Milyen fürdőruhát vegyek fel? Neked szinte bármilyen típusú fürdőruha megfelel. Ám ha igazán meg akarod mutatni az erényeidet, akkor válassz egy pánt nélküli fürdőruhát, egy kivágott aszimmetrikus fürdőruhát vagy egy bardottípusú bikini felsőt, amellyel bámulatos dekoltázst varázsolhatsz.

Az „I” betűs alkat

Hogy néz ki? Az ilyen testalkatú hölgyek általában nagyon karcsúak, szélesebb vállakkal, karcsú derékkal és összességében atletikus testalkattal rendelkeznek.

Milyen fürdőruhát vegyek fel? Olyan fürdőruhák után érdemes nyúlni, amelyek formálják és kiemelik a nőies idomokat.  Az oldalt megkötős alsó és egy bélelt kosaras melltartórész fantasztikus párosítás lehet. Ha az egyrészes fürdőruhára esküszöl, válassz olyat, amely kidolgozott derékrésszel rendelkezik.

Női fürdőruhák

Most, hogy már ismered a testalkattípusod, a számodra legelőnyösebb fürdőruha kiválasztása gyerekjáték lesz.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek