Ingyenes ingatlan hirdetés – megéri magánszemélyként is!

0
140

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország 6. leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Magánszemélyeknek ingyenes a hirdetés feladás

A magánszemélyeknek általában a legnagyobb vagyontárgya az ingatlan. Amikor ez eladósorba kerül, akkor sokan keresnek ingyenes hirdetési lehetőséget és sokan saját maguk szeretnék értékesíteni az ingatlanjuk, hogy megússzák az ingatlanosok 2-6%-os jutalékát.

Arról erősen megoszlanak a vélemények, hogy egy átlagember képes-e saját maga vevőt találni az ingatlanára. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki beletesz megfelelő munkát és van ideje mutatni az ingatlant, akkor ez lehetséges.

A hirdetés szövegének megírása, a fotók elkészítése és az ár belövése után jön az, hogy fel kellene rakni a hirdetést az ingatlan hirdetési portálokra. A legnépszerűbb portálok javában, ha lehetséges egyáltalán az ingyenes ingatlan hirdetés, akkor a fotók feltöltéséért már pénzt kérnek.

Azt viszont minden ingatlant eladni szándékozónak tudnia kell, hogy fotók nélkül szinte lehetetlen eladni az ingatlant, hiszen ki költene sok tíz, vagy százmillió forintot egy ingatlanra látatlanban.

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján a hirdetés feladás ténylegesen ingyenes! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

Természetesen a megveszLAK-on kívül is vannak ingyenes ingatlan hirdetési portálok, de ezeknek a többségének a látogatottsága alig mérhető. Ezzel szemben a megveszLAK-ot havonta közel félmillióan böngészik.