HOTDOGSportAz egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

Zalaegerszeg, Magyarország – A BITmarkets büszke partnere lett a Combat X-nek Magyarországon. A vegyes harcművészet jelentős eseménye az International MMA Federation keretein belül zajlott, Szeptember 30.-án a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban Zalaegerszegen, mely erős támogatást kapott a dinamikus nemzetközi kriptovaluta tőzsde részéről, amely szolgáltatásainak keretén belül számos Európai Uniós piacon biztosítja a kriptovalutákba történő befektetést illetve a velük való kereskedést.

“Ahogy a blockchain és a kriptovaluták sikeresen felforgatták a hagyományos pénzügyi rendszert, úgy látjuk, hogy az MMA is friss levegőt hozott a hagyományos harcművészetbe. Ezen hasonlóság miatt vált a BITmarkets és a Combat X egymás partnerévé, mellyel egy új vibráló közönséget céloznak meg,” mondta Tai Peckol, a BITmarkets üzletfejlesztési vezetője.

A BITmarkets egy olyan kriptovaluta tőzsde, amely 24/7-es támogatást nyújt több mint 15 nyelven. A kereskedők spot ügyletekkel illetve egyedi határidős opciókkal folytathatnak kereskedést több mint 150 kriptovalutával. További információért keresse fel a BITmarkets.com webhelyet.

Elérhetőségek:
[email protected]
[email protected]

A BITmarkets Spot ügyletekkel való kereskedési szolgáltatásait a litvániai engedéllyel rendelkező UAB BITmarkets kínálja, az alábbi engedélyszámmal: 306062346, illetve a Financial Crime Investigation Service felügyelete alatt működik a BITmarkets védjegye alatt.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek