5 tipp a divatos outfittel és női melegítőfelsővel

0
218
Női melegítőfelső

A melegítő felsőt már régen nem elsősorban csak a tréningen használjuk. Kényelem, melegségérzet, miután felvetted, továbbá puhaság, ennek köszönhető, hogy a nők akarták hordani ezt a mindennapok során. Ezt látni nemcsak az utcákon, de a divattervező döntésein is, akik egyre gyakrabban használnak vitatott összeállítást. A melegítőfelsők megtalálhatóak a fashioniszteknél és már nagyban beléptek a klasszikus street stílusba. Ma megválaszoljuk azt a kérdést, hogyan stilizálj női sportos melegítőfelsőt kedvező módon, hogy divatos high fashion sportos stílust kapjál.

Női sportos melegítő felsők – melyiket választod?

Semmi akadálya nincsen annak, hogy a melegítőfelsőt hordjad egy mackónadrággal, amit nem csak otthon használhatsz, de használhatod, mint sportruházatot. A legfontosabb az, hogy jól érezd magad ebben a stilizációban – nem kell áttörni különböző határokat, hogy ezt elérd! Abban az esetben, hogyha új lehetőséget keresel a melegítőfelsőknél, vagy ideális felsőt keresel a divatos stilizációhoz, olvass tovább. A kedvezményekért pedig indulj meg az Ozonee boltjába – itt megtalálod a legjobb árakat!

1. Elegáns hosszú kabát, vagy öltöny

Kapucnis, vagy anélküli melegítőfelső, oversize, vagy illeszkedő, sima, vagy feliratos retró stílusban – kiválaszthatod azt amelyre szükséged van saját belátásod szerint. Egészítsd ki öltönnyel (a legjobb, ha nagyobb méret lesz), vagy klasszikus téli hosszú kabáttal, elegáns női táskával (például divatos láncon) és szivartartóval, vagy farmernadrággal. Cipő? Nagyon jól be fognak válni a sneackersek, sarkas cipők, vagy tűsarkú! Érdemes kísérletezni, mert ez az összeállítás egy nagyszerű és kényelmes döntés a mindennapokban.

2. Mini és maxi, azaz oversize melegítőfelső és nadrág

Kerülj egyensúlyba új módon: válassz egy túlméretezett sportos melegítő felsőt, és hozd egyensúlyba egy rövidnadrággal, vagy miniszoknyával. Beválnak a farmer modellek, vagy azok amelyek, puha anyagból készültek, ugyanakkor létrehozhatsz egy harcias stilizációt  és a felsőhöz felvehetsz egy bőr minit. Ehhez az összeállításhoz nagyon jól fognak illeszkedni a nehéz cipők, például bakancsok, de a szokásos sneackersek, vagy tornacipők slip-on típusú.

3. Lady di stílusban – sportos melegítőfelső és kerékpáros cipő

Diana hercegnő vitathatatlanul a legnagyobb stílus képviselője, és a kultikus ruházat összeállítása, az oversize sportos melegítőfelsőnek, kerékpáros cipővel sokszínű verzióban, nem egy szívet dobogtat meg. Lady di szerette a kapucnimentes melegítőfelsőt, szűk színes kerékpáros cipővel, vagy fehér tornacipővel, esetleg klasszikus sneackersekkel és napszemüveggel. Mindig hordott magával egy vászon női táskát, vagy elegánsabb bőrtáskát. És ha már Dianárol beszélünk – A hercegnő szívesen hordta a felső  ruha alatt, de fontosak voltak a kiegészítők: baseballsapka és cowboy csizma.

4. Nem mindennapi melegítőfelső összeállítás, szellőző szoknyával

Ideje a legritkábban megtalálható, ugyanakkor hatásos és divatos összeállításokat elővenni. Gyengéden oversize melegítőfelső, vagy rövidebb szabással rendelkező, egy ideális összeállítást hozhatsz létre egy rakott szoknyával, szellőző anyagból, vagy… selyem szatén szoknyával fehérnemű stílusban. Bloggerek és instagramerek nagyon szívesen kiegészítik ezt a stilizációt egy nehezebb csizmával és látható zoknival a bokán túl.

5. Egy fergeteges klasszikus – melegítőfelső és lyukacsos farmernadrág

Klasszikus összeállítás, amihez érdemes visszatérni nap, mint nap, az a melegítőfelső és a hozzátartozó cső farmernadrág, amelyik kopottas és gyárilag lyukacsos. Más nadrágot szeretsz? Semmi gond! Manapság visszatérőben vannak a szélesebb modellek mom jeans típusúak. A melegítőfelső összeállításával karakteres lookot hozol létre a 90-es évekből.