Neked már feltűnt ez az egyedi barber shop a körúton?

0
188

Ha szépségápolásról van szó, akkor a legtöbben azonnal a szépségszalonokra gondolnak, ahol a női nem hozhatja ki magából a legtöbbet. A mai kor férfijai azonban hasonlóképpen szeretnének jól kinézni, s ennek legkönnyebb útja egy barber shop felkeresése. A terület minden korábbinál nagyobb fejlődésen ment keresztül, és ma már egészen elképesztő szolgáltatók várják a vendégeket. Nem semmi, hogy micsoda látványt nyújt ez a körúti barber shop.

A korhű fegyverek, a gondosan összeválogatott bútorok, tükrök és képkeretek mind visszarepítenek egy olyan korba, amikor a férfiasságot még egészen más mércével mérték. A gengszterkorszakban használt colt, a mini shotgun, vagy például a Thompson gépfegyver ugyan ma már csak egyfajta izgalmas ereklye, de mégis magával ragadja az időszak rajongóit. A korszerű szaktudás és a gengszterkorszak semmihez sem fogható hangulata egyaránt megtalálhatóak a helyszínen.

A hangulatról egy whiskey-vel is gondoskodnak a barber shopban, de ha valami alkoholmenteset fogyasztanál, erre is lehetőséged van. A profi kezek között megvalósítható a már bevált hajviselet, sőt, akár komfortzónádon is túlléphetsz, és rábízhatod magad a hozzáértőkre. A szakértelemnek köszönhetően olyan frizura születhet, mely tökéletesen passzol fejformádhoz, vonásaidhoz, korosztályodhoz. Sokan kifejezetten szeretnének valami újat kipróbálni, mások viszont ragaszkodnak a megszokott hajviselethez.

A barber shopban azok is megtalálhatják számításukat, akik szakállukat szeretnék rendbe hozni. A szakáll újra divatos, és gyakran ennek segítségével tehető férfiassá a megjelenés. Fontos azonban tudnod, hogy csak akkor mutat jól az arcszőrzet, ha az ápolt, és odafigyelsz állapotára. Erről a barber shop szakemberei is gondoskodnak, sőt, professzionális készítményeket is ajánlanak a mindennapos ápoláshoz.

A férfiak számára gyakran terhet jelentő fodrászlátogatás egészen újszerű perspektívából mutatkozik meg napjaink korszerű barber shopjainak segítségével. A férfias és különleges környezet legalább olyan vonzó a vendégek számára, mint a maximális hozzáértés. Az aktuális trendeket követő frizurák között mindenki megtalálhatja új kedvencét, de ha egyéni elképzeléseid vannak, azokat is gond nélkül megvalósíthatják a szakemberek. Hozd ki magadból a legtöbbet egy menő frizura és szakáll segítségével!