HOTDOGDivatVicces pólók – a tökéletes ajándék azoknak az embereknek, akiknek van humoruk

Vicces pólók – a tökéletes ajándék azoknak az embereknek, akiknek van humoruk

A klasszikus póló grafikák egyik legszélesebb körben alkalmazott témája a különféle vicces minták és feliratok csoportja. Ezeket sokszor a fiatalok, ezen belül is legtöbbször a férfiak választják a városi hétköznapi viseletükhöz, de ajándékba különféle alkalmakra is gyakran adják. A vicces pólók nem csak jobb kedvre derítenek, de az adott alkalomhoz illő szövegével és mintájával igazán egyedi és kedves emléknek számítanak egyben.

Minden korosztálynak remek meglepetés

A humoros pólókat mindenféle korosztálynak gyártják. Ezen belül is számtalan kategória létezik. Kaphatunk vicces pólókat például különféle hobbik grafikáival díszítve. Például a horgászó férfiak körében igen népszerűek a halfogással kapcsolatos vicces pólók. Ezeket pontosan arra készítik, hogy horgászat közben is viselhessék őket, hiszen horgászni általában mindenki kényelmes ruházatban megy. Ezen kívül még nagyon sok, másféle hobbival kapcsolatos grafikával is kérhetjük a vicces pólókat, egészen például a lány- és legénybúcsús felsőkig.

Szülinapra, évfordulóra is tökéletes a vicces póló

A vicces feliratos pólók számtalan poénos felirattal kaphatóak. Ezeket gyakran adják ajándékba különféle eseményekre is. Például szülinapra minden korosztálynak tökéletes lehet, de évfordulóra, esküvőre sőt, nyugdíjba vonuláshoz is akadnak olyan darabok, amelyek azonnal megnevettetik a megajándékozottat. Kerek szülinapokra egyébként is gyakori hagyomány, hogy valamilyen poénos ajándékot adunk. A póló erre tökéletes választás lesz, főleg ha kiváló és tartós nyomattal készül, minőségi anyagra. A pólókat teljesen egyedi grafikával is kérhetjük, amelyen akár a megajándékozott arcképe is szerepelhet. Vagyis maximálisan egyedi ajándékot adhatunk egy vicces pólóval, amit biztos, hogy mindenki értékelni fog. Hogyan terveztessünk egyedi pólót? Érdemes ilyenkor az megajándékozni kívánt méretét ismerni, valamint az ízlését és persze néhány kedves hobbiját. Ezek már bőven elég információk ahhoz, hogy teljesen egyedi kinézetű pólókat készíttethessünk.

Vicces pólók - apa, fia

Ráadásul az egyik legfenntarthatóbb választás

Aki valóban gondol a Föld jövőjére, na meg a környezettudatosságra az jó, ha tudja: az ajándék egyedi póló az egyik legfenntarthatóbb meglepetésnek számít. A pólót ugyanis sosem viseljük úgy, ahogyan a legtöbb felsőt. Mivel kényelmi ruhadarabról van szó, ezért jellemző hogy a megnyúlt, kissé viseletes pólókat „lefokozzuk” otthoni ruhadarabokká, vagy alvós pólókká. Ezért nem dobjuk ki, hiszen ilyen formában a kedvenc pólónk még évekig tovább viselhető. Van olyan, aki még ennél is tovább megy. Ha már a póló otthonra sem hordható, törlőruhát készít belőle, vagy épp a házi kedvencének varr belőle párnát. Nagyon ritka eset ugyanis az, amikor egy minőségi pólót csak úgy kidobunk. Nem is véletlen hogy még a turkálókban is sokkal kevesebb van belőle a többi felsőhöz képest. A vicces feliratos felsők örök emléknek számítanak, ezért egyébként is nehezen válunk meg tőlük. Vagyis valóban fenntartható ruhadarabnak számítanak.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek