HOTDOGSzórakozásProgramötleteket keresel az év első hónapjaira? Megtaláltad!

Programötleteket keresel az év első hónapjaira? Megtaláltad!

Az év első hónapjaiban mindenki szeretne új dolgokat kipróbálni, így mindenki olyan programötleteket keres magának és társaságának, amely egy egészen újfajta élményt nyújt számára. Cikkünkben a SUP túra és a SUP jóga előnyeit mutatjuk be, amellyel igyekszünk meggyőzni arról, hogy egészen biztosan ezt a programot keresed!

SUP túra

A SUP túra egy remek lehetőség az év szinte bármely napján, ugyanis megfelelő SUP ruházatban bármikor belevághatsz az evezésbe. Mindehhez csupán egy SUP deszkára van szükséged, amelyet SUP vásárlás vagy SUP bérlés révén is könnyen beszerezhetsz, valamint egy SUP evezőre, amelynek segítségével a SUPon állva haladni tudsz.

A SUP túra során a vízfelületen közlekedve fedezheted fel a természetet, amelyet így egy eddig nem látott nézőpontból csodálhatsz meg. A túrára veled tarthat párod, családod és baráti társaságod is, de akár egyedül is belevághatsz a kalandba, ha szeretnél kicsit elveszni saját gondolataidban és a táj szépségében.

SUP jóga

A SUP jóga szintén egy remek lehetőség, amelyet legfőképpen a tavaszi hónapokban javasolt gyakorolni, azonban a megfelelő öltözékben egy napos délutánon akár télen is végezhető mozgásforma. A SUP jóga során egy SUP deszkán hajthatod végre azokat a mozdulatsorokat, amelyeket a hagyományos jóga során megismerhettél.

A SUP jóga remek kikapcsolódás lehet egyedül, azonban kiváló program társaságban is. Emellett szuper erősítő sport is, ugyanis miközben a jóga mozdulatokhoz használod a szükséges izmokat, az egyensúlyozáshoz elengedhetetlen izmok is megfeszülnek, így hamar formába tudsz lendülni ezzel az erősítő sporttal.

SUP vásárlás vagy SUP bérlés – ezek az előnyök

SUPozni bárki tud, szinte bárhol és bármikor, azonban SUP deszkára minden esetben szüksége van, amelyet SUP vásárlás és SUP bérlés útján is be tud szerezni. Mikor melyik lehetőség a legjobb választás?

Amennyiben sokszor szeretnél SUPozni, valamint otthonodban van hely a SUP megfelelő tárolására is, érdemes a SUP vásárlás mellett dönteni. Ilyenkor ugyanis rengeteg időt spórolsz meg azzal, hogy amikor SUPozni támad kedved, csupán előszeded SUP deszkádat tároló helyéről és előkészíted a SUP túrára.

Azonban ha igen ritkán tervezel SUPozni, akár csak nyaralásokon, vagy pedig még kezdő vagy és nem vagy benne biztos, hogy a SUP lesz az új hobbid, érdemes a SUP bérlés mellett dönteni, ahol jóval olcsóbban, legtöbbször az evezés helyszínén tudsz beszerezni egy minőségi SUPot.

A SUP vásárlás vagy SUP bérlés tehát remek kaput nyit arra, hogy megtaláld új kedvenc hobbidat. Amennyiben éppen programötletet keresel, mindenképp ajánljuk figyelmedbe ezt a szuper sportot!

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek