HOTDOGGazdaságPénzszámoló gép árak: ennyibe kerül egy bankjegyszámláló

Pénzszámoló gép árak: ennyibe kerül egy bankjegyszámláló

A bankjegyszámláló készülékekkel a kereskedelem, a szolgáltatások területén egyaránt lehet találkozni. Rendszerint akkor tesznek kitűnő szolgálatot, ha nagy készpénzforgalomra lehet számítani. Ennek átszámolását és ellenőrzését minden további nélkül lehetséges a megfelelő készülékkel. De milyen típus mellett érdemes letenni a voksot? Mit tudnak ezek az egyszerűnek tűnő eszközök? Mennyibe kerülnek, és egyáltalán befolyásolja-e az ár a megbízható működést? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

A kedvező ár-érték arány elsőszámú szempont a vásárlásnál. A könnyű súly sem elhanyagolható, hiszen az egyszerű hordozhatóság is lényeges. A diszkréció a kiszállítás alkalmával kiemelt jelentőséggel bír. Ha pénzügyekről van szó, akkor joggal várjuk el a választott cégtől, hogy jelöletlen csomagolásban, a kiszállító számára nem felismerhető módon történjen a kézbesítés.

A Grafikus LCD kijelző, a gyors számlálás és az ezzel egyidőben történő vizsgálat alapvető elvárásnak számítanak. A legtöbb pénzszámoló gép sebessége 3 fokozatban állítható, s ennek köszönhetően akár 1500 bankjegy/perc sebességgel történik a behelyezett bankjegyek megszámolása. A mai világban már számítani kell arra is, hogy esetleg nem eredeti bankjeggyel történt a fizetés. Ha ennek ellenőrzésére a készpénz átvételekor nem került sor, akkor az átszámolásnál a gép azt automatikusan ellenőrzi. Amennyiben hamis vagy gyanús bankjegyet észlel, akkor a számlálás megáll, és hangjelzéssel hívja fel a figyelmet az esetleges kockázati tényezőre.

A korszerű eszközök között természetesen többféle árkategóriával is találkozhatsz. Ha a megfizethetőség és a megbízhatóság egyikéről sem mondanál le, de nem luxus kategóriát keresel, akkor akár 40 ezer forint környékén is hozzájuthatsz a munkádat megkönnyítő készülékhez. Tény tehát, hogy ennyiből is kihozható egy olcsó pénzszámoló gép. Persze a lehetőségek száma minden korábbinál több, így akár több százezret is rákölthetsz a pénzszámoló gépre. A professzionális készülékek extra funkciókkal, beépített nyomtatóval rendelkeznek, többféle valuta egyszerre történő számolását is lehetővé teszik.

Az online rendelés és az akár ingyenesen elérhető szállításnak köszönhetően néhány kattintással hozzájuthatsz a munkádhoz, vállalkozásod működésének megkönnyítéséhez optimális bankjegyszámláló berendezéshez.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek