HOTDOGDivatNői kézitáskák színei, amelyek minden megjelenéshez passzolnak

Női kézitáskák színei, amelyek minden megjelenéshez passzolnak

Tudd meg, milyen színű kézitáska illik mindenhez. Fedezd fel a kézitáskák univerzális árnyalatait, amelyek bármilyen stílushoz jól illeszkednek – mindennapokra, munkába vagy buliba. Ha olyan táskát szeretnél vásárolni, amely stílusától és színétől függetlenül bármilyen ruhához passzol, akkor szavazz a CCC repertoárjára! És nem, ez nem jelenti azt, hogy csak fekete modellekre voksolhatsz. Tudd meg, melyik táska színe illik mindenhez. Íme, néhány megbízható javaslat!

Univerzális táskaszín – vajon mi ez?

Eleged van abból, hogy csak olyan táskákat tudsz vásárolni, amelyek a legtöbb stílushoz egyáltalán nem passzolnak, vagy csak és kizárólag a fekete női táska modellekben találod meg ezt az attitűdöt? Ez gyakori probléma. Ezért mindenképpen javasoljuk számodra is a táska univerzális színének kiválasztását, amely a legtöbb gardróbelemeddel klappol. Rengeteg lehetőség van, de amint látod, a számodra átfogó árnyalat megszavazásának projektjébe be kell vonnod a ruhatárad jellegzetes tónuskavalkádját is. Választhatsz pasztell modelleket, például púderrózsaszín vagy zsályás árnyalatot, ami szinte mindig mindenhez passzol. Az időtlen barna és bézs szín is rendkívül biztonságos választás. Ha egy jellegzetes kézitáskáról álmodozol, amely a munkahelyeden és az elegáns bulik során is energiát ad stílusodnak, válaszd kedvenc kék vagy sárga árnyalataidat. Fedezd fel most a CCC széles női kézitáska szortimentjét, és tudd meg, melyik táska szín lesz a legmegfelelőbb a számodra.

Fekete női táska

A barna kézitáska stílust ad

A barna táska modellek egyre népszerűbbek, főleg ősszel és télen. Téli kabáttal, sállal és csizmával jól mutatnak – érdemes ugyanilyen színű cipőt is vásárolni hozzájuk. Bőr futártáskák, óriás shopperek, kuplungtáskák – minden barna kézitáska stílusosnak, elegánsnak és gyakran még fényűzőnek is tűnik. Neked van már?

A kék kézitáska remek választás egy bátor nőnek

A kék olyan szín, amely soha nem megy ki a divatból, és számos fenomenális származéka van. Ezért vásárolhatsz kék, sötétkék, türkiz vagy kobalt árnyalatú táskát. Ezen opciók mindegyike telitalálat lesz, és tökéletesen kiegészíti az üzleti, a bulis és a mindennapi stílust.

Univerzális fehér táska

Ha nem tudod, milyen színű kézitáska illik farmerhez, kis fekete ruhához és inghez is a feketén kívül, akkor most szeretnénk, hogy a fejedbe vésd, a válasz egyszerű: egy fehér kézitáska. Ha belefáradtál a fekete modellekbe, válaszd a fekete kontraszt árnyalatát, amely ugyanolyan univerzális. Ha félsz attól, hogy a fehér kézitáska a giccs szimbóluma, biztosíthatunk, hogy ma már a luxussal és a stílusérzékkel asszociál. Tökéletesen passzol farmerhez, nyári ruhához, kabáthoz és ceruzaszoknyához, és a CCC-ben online és személyesen is beszerezheted kedved szerint.

Időtlen bézs kézitáskák

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik a bézs mindent is, akkor biztosan örülni fogsz annak, hogy az ilyen árnyalatú kézitáskák is univerzálisnak számítanak. Nehéz biztonságosabb színt találni, mint a bézs. Ha ebben az árnyalatban választasz egy táskát, akkor mind az üzleti, mind a mindennapi stilizálásban használhatod majd, és előre borítékoljuk, hogy imádni fogod. Ez az univerzális táskaszín tökéletesen mutat bézs színű cipőkkel.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek