HOTDOGKiemeltKönnyen takarítható bútorok: íme 3 tipp!

Könnyen takarítható bútorok: íme 3 tipp!

A lakberendezés világában az esztétikum és a kényelem egyaránt főszerephez jutnak. Aligha képzelhető el azonban stílusos enteriőr anélkül, hogy ott ne uralkodna mindig tisztaság. A rendezett környezet hozzájárul a mentális egészséghez, a higiénia pedig alapvető igény. A gyakran használt dohányzóasztalok esetében különösen fontos, hogy mindig tiszta legyen azok felülete.

Változatos alapanyagok és formák a nappali kényelméért

A nappali központi elemét rendszerint a kanapé hosszúságának megfelelően érdemes megválasztani. Nem csupán a téglalap alakú dohányzóasztalok örvendenek nagy népszerűségnek. Napjaink kínálata ennél sokkal izgalmasabb. Kerek tömör tikfa, átlátszó edzett üveg, fiókokkal kombinált mangófa, egymásba tolható nyers mangófa, tömör fenyő fehér lábakkal – Sokáig sorolhatnánk azokat a kedvelt típusokat, amelyek egyre több otthon előkelő elemeinek számítanak. A dohányzóasztalok mérete és színe változhat, de abban mindenki egyetért, hogy az egyszerű áttörölhetőség, az egyenletes felület és a lakberendezéshez passzoló stílus a biztos siker titkának számítanak.

Fa felületek, edzett üveg, trendi dohányzóasztalok? Itt a tisztaság titka!

Ha nem vagy a polcos, különleges kialakítással rendelkező, egymásba tolható megoldások híve, akkor az egyenletes felület biztosan maga után hozza a könnyű tisztítás lehetőségét. Az edzett üveg mind nagyobb szerepet kap a terekben, tisztítása pedig akár egy ablaktisztítóval vagy törlőkendővel könnyedén megoldható. Amennyiben a designer bútorokat részesítenéd előnyben, vagy egy divatos modellt helyeznél a nappali közepére, akkor a mostanában nagyon elterjedt, a szöszöket és porszemeket is felszedő takarítóeszközökkel könnyedén megszabadulhatsz a tisztátalanság jeleitől.

Stílusos, könnyen tisztítható étkezőszékeket minden otthonba!

A háztartásban a nappali a másik kritikus terület, ahol folyamatosan célszerű odafigyelni a tisztaságra. Míg az asztalt néhány mozdulattal át lehet törölni, addig a kárpitozott étkezőszékek már jobban feladják a leckét. Az étkezőszékek bevonata esetén az úgynevezett Martindale skála befolyásolja a tisztíthatóságot. Minél nagyobb ez az érték, annál erősebb a szövet, vagyis annál jobban ellenáll a dörzsölésnek. Ez fontos szempont lehet a rendszeres takarítás és az időtálló minőség tekintetében. Természetesen a tömör fa és a műbőr szánkótalpas étkezőszékek szerelmesei is megtalálhatják számításukat napjaink kínálatában.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek