HOTDOGSzórakozásEzért várjuk a legjobban a strandidőt!

Ezért várjuk a legjobban a strandidőt!

Mivel időnként már áprilisban is húsz fok fölötti hőmérséklettel tréfál meg bennünket az időjárás, a strand igazi szerelmeseinek nehéz nem a víztükör ringatózására, vagy a homok érintésére gondolnia a napsugarakat élvezve.

Klasszikus strand hullámmedencével és hamisítatlan lángossal, szabadstrand a kedvenc hazai tó partján vagy pálmafás tengerpart színes koktéllal a kézben: mindenkinek más jut eszébe először a strandolás szó hallatán, de van néhány dolog, amit a legtöbben élvezünk a hűs vizek vagy medencék partján.

Lássuk, mik is szerepelnek az abszolút favorit vízparti időtöltések listáján:

Játék a vízben

A hűs habok nem csak a felfrissülésnek, hanem az önfeledt szórakozásnak is kiváló terepet nyújtanak. A móka medence játékok segítségével a végtelenségig variálható, hiszen nem is kell több, mint szuper vízipisztolyok a kezekbe, és kezdődhet a családtagok vagy a barátok közti vidám csata! A vízi játékok medencébe vagy szabad vízbe bevitele ugyanis egyáltalán nem csupán a gyerekek kiváltsága! Vízipisztoly fajtákból például már elég komoly példányokat is beszerezhetünk egy játék webshop oldaláról. A legújabb tartályos vízipisztoly modellek ráadásul óriási víztartállyal rendelkeznek, így nem kell folyton tűzszünetet kérni az újratöltés miatt.

Medence játékok

Homokvár építés

A homokvár építés sem csak kicsiknek való tevékenység. Felnőttek is nagyon élvezik ezt a kreativitásra is módot adó elfoglaltságot, és fantasztikus lehetőség arra, hogy akár többen együtt alkossunk valamit. Puszta kézzel is nekieshetünk mondjuk Deres tornyainak megformálásához, de ha éppen kéznél van a gyerkőcök homokozókészlete, ne szégyelljük használni!

Strandröplabda

Egy kis mozgás sosem árt! Ha szükségünk van némi szünetre két csobbanás között, de még bírjuk szuflával, jöhet egy szórakoztató röplabdameccs a homokban! Pusztán arra figyeljetek, hogy a játék hevében ne égjetek le és fogyasszatok elegendő vizet is!

Csúszda

Ha menő, csúszdaparkos strandon kötöttünk ki, természetesen verhetetlen program a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit elkápráztató csúszdázás! Csak bírjuk abbahagyni…

Olvasás és szundikálás

Persze, ezt otthon is csinálhatnánk, de le sem tagadhatjuk, mennyivel kikapcsolóbb egy aktív úszás vagy röplabdameccs és egy jól megérdemelt jégkrém után belevetni magunkat a szubatomi részecskék típusairól szóló kedvenc svéd nyelvű tanulmányunkba, majd egy jóízűt szundítani a fehér zajnak is beillő strandmorajlás lágy ritmusára.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek