HOTDOGAutóÉlményvezetés a Hungaroringen: egy valóra vált álom

Élményvezetés a Hungaroringen: egy valóra vált álom

A Forma-1 rajongója vagy? Minden vágyad az, hogy egyszer Te is végigszáguldhass a televízióból már jól ismert pályán? A száguldó cirkusz egyik helyszíne ugyan alapesetben lehetőséget kínál arra, hogy a futamot élőben is figyelemmel kövesd, de most egészen újszerű programkínálattal találkozhatsz a 4600 méteres pályán.

Gondoltad volna, hogy egyszer Te is beletaposhatsz a gázba a Hungaroringen? Az izgalmas kanyarokkal, a szűk részekkel és adrenalint növelő szorosokkal tűzdelt pálya élményvezetés keretein belül is felkereshető. A pálya egyébként már 1986-ban is helyet adott a Forma 1-nek, a hétköznapokban pedig azok kereshetik fel, akik az adrenalin és a száguldás szerelmesei.

S hogy milyen járgányokkal gurulhatsz az aszfaltra? Ha mindig is odáig voltál a Tolvajtempó c. filmért, akkor a Ford Mustang Shelby GT 500 Eleanor-t valószínűleg nem kell bemutatni Neked. A kultikus amerikai izomautó igazán szép formákkal várja, hogy kipróbáld. Az olasz autók szerelmesei számára a Lamborghini Gallardo elképesztő teljesítményével és prémium színvonalú megjelenésével áll a sebesség rajongóinak rendelkezésére.

A Nissan GTR a japánok „Godzillája”, ami nem véletlen kapta ezt a róla sokat eláruló becenevet .A Halálos Iramban filmben is megjelenő verda kiváló sportautó, amit szintén kipróbálhatsz élményvezetés keretein belül. Amennyiben úgy érzed, hogy a 707 lóerő a megfelelő számodra, akkor a Dodge Challenger Hellcat lehet a legjobb barátod. Hazánk legerősebb izomautója valóban adja az érzést a volán mögött.

Persze a kínálat nem merül ki ennyiben, hiszen még sokféle autó márka várja, hogy kormánya mögött hódolj az élményautózás kínálta élvezeteknek. A program remek választás akkor, ha szeretnéd megajándékozni az autózás és a sebesség rajongóit, vagy egyszerűen olyan programra vágysz, amiben menő járgányokat próbálhatsz ki.

Ne feledd, vannak olyan manőverek és sebességrekordok, melyeknek közúton nincsen helyük, viszont a Hungaroring kínálta berkeken belül, a megfelelő autóval próbára teheted képességeid. A vezetés igazi élményének megtapasztalása közelebb vihet szenvedélyedhez, és végre találkozhatsz olyan járgányokkal is, melyeket mindig is szerettél volna kipróbálni. Zúgjanak fel azok a motorok, és irány a Hungaroring pályája!

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek