HOTDOGEgészségMinden, amit az Aviva módszerről tudni kell

Minden, amit az Aviva módszerről tudni kell

Az egészséges életmód témája minden korábbinál gyakrabban szóba kerül. A területre komplex egységként érdemes tekinteni, hiszen test és lélek együttesen határozzák meg azt, hogy miként érezzük magunkat a bőrünkben. A testi folyamatok egyértelműen hatással vannak a lélekre, és fordítva, a lelki terhek és a kiegyensúlyozatlanság is befolyásolják a testi egészséget. Egyre több olyan módszerrel, mozgásformával lehet találkozni, mely előnyösen hat az egészségi állapotra. A hormonális és a nemi működést is fókuszba állítja az Aviva torna, mely egyre több érdeklődőt tudhat magáénak.

A valtozasmuhely.hu weboldalon minden szükséges információt megtudhat az Aviva módszerről. Nők és férfiak számára egyaránt javasolt. Nem csak a hormonális egyensúly megteremtésében segít, hanem a termékenység is fokozható segítségével. A nőgyógyászati problémák kiküszöbölésében és az állapot javításában is fontos szerep juthat a módszernek, de férfi urológiai gondok esetén is érdemes az eljárás előnyeit választani.

Pajzsmirigy problémák hatékony ellenszere

A pajzsmirigy kiemelt szerepet tölt be a közérzet, a nemi működés tekintetében. Az Aviva tornagyakorlatok stimulálják a pajzsmirigyet, ideális választás alul-és túlműködés esetében is. A speciális gyakorlatok hatására megfeszül a nyak és a torok bizonyos része, ami a pajzsmirigyet hormontermelésre aktiválja, végső soron pedig az egyensúlyi állapot elérése a cél. A női hormonális működéshez nélkülözhetetlen a pajzsmirigy egészséges működése és a hormonok kényes egyensúlyának megtartása.

Segítség a „hideg méh” ellen

A „hideg méh” elnevezés arra utal, hogy az érintett nők esetében nem megfelelő a keringés az alhasi részeken. Ha pedig belegondolunk abba, hogy az elégtelen keringés által érintett testrészek előbb vagy utóbb megbetegednek, akkor máris elérkeztünk a nőgyógyászati problémák egyik kiváltó okához. Az egészséges vérellátásnak köszönhetően kisebb a kockázata a miómák, polipok, ciszták kialakulásának. Másik fontos szerepe ennek az, hogy a méhben optimális hőmérséklet szükséges a megtermékenyüléshez és a petesejt megtapadásához.

A háttérben olyan külső tényezők is szerepet játszhatnak, mint a hideg padlón üldögélés, az alulöltözés, vagy a hideg italok fogyasztása is befolyásolhatja az altest vérellátását. Nem ritka, hogy túl sok stressz miatt alakulnak ki keringési zavarok, de az ülő életmód, a számítógép előtti hosszas munkavégzés is hatással lehet az alhasi szervek nem megfelelő vérkeringésére. Az Aviva tornának köszönhetően nagymértékben fokozódik a nemi szervek működése és ezzel összefüggésben beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Szabályos menstruációs ciklus

Sok nőt érint a rendszertelen menstruáció problémája. Akik szabályos 28 napos ciklusnak örvendenek, nem is tudják, milyen problémás lehet az, ha nem kiszámítható az ovuláció időpontja, vagy rendszertelenül érkezik a vérzés. Az Aviva torna mozdulatai befolyásolják a belső elválasztású mirigyek működését, és egyensúlyba hozzák a hormontermelést. A módszernek köszönhetően visszaáll a szervezet egyensúlyi működése.

Aviva torna férfiak számára is

A tornagyakorlatok nem csak nők, hanem férfiak számára is ideálisnak bizonyulnak. Segítségükkel felélénkül a nemi részek vérellátása, ennek előnyeit pedig mind a intim együttlétek, mint a szaporítószervek kapcsán meg lehet érezni. A prosztata megnagyobbodása a korral együtt egyre többeket érint.  A gyakori vizelési inger ellen, és a húgyhólyag megfelelő működésének stimulálásának érdekében vannak olyan tornagyakorlatok, amelyek rejtett izmok használatára is megtanítanak. A nemi hormonok egyensúlyba hozásával teljesebb életet lehet élni korosztálytól függetlenül. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már a férfiak is mind gyakrabban érdeklődnek e természetes és kétségkívül hatékony megoldás iránt.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek