HOTDOGEgészségMár alig várják a budapestiek, hogy eljussanak ebbe a fodrászatba

Már alig várják a budapestiek, hogy eljussanak ebbe a fodrászatba


Az A76 fodrászat online is fogadja a vendégek bejelentkezését. Az egyszerű online regisztráció csak pár másodpercet vesz igénybe és máris rendelkezünk egy olyan szabad időponttal, amely számunkra is megfelelő. A nyitvatartási időre nem kell várni, hiszen az online felület a nap 24 órájában elérhető. Amennyiben. mégis telefonon szeretnéd egyeztetni az időpontot. természetesen ez a lehetőség is nyitva áll előtted. A szalonból csak a legmenőbb és legtrendibb haj-és szakáll variációkkal lehet távozni. A barber shopban profi kezek veszik kezelésbe frizurádat és igény esetén a szakálladat is megigazítják. A belvárosban megtalálható fodrászat igen könnyen megközelíthető, így nem biztos, hogy a legnagyobb dugóban kocsiba kell ülni. A barber shop könnyedén megközelíthető akár gyalog is. Az Andrássy út és a Rózsa utca sarkán megtalálható fodrászatban több fodrász is dolgozik, így ebben a szalonban nem kell sokat várni, hogy sorra kerüljünk. Itt nincsen várakozási idő, hiszen az előre egyeztetett időpontok betartására kiemelten figyelnek.

Az Oktogontól 7perces sétára található szalont akár BKV-val is meglehet közelíteni. Az autókkal érkezők a szervízúton leparkolhatnak és pár perc alatt máris a szalonban lehetnek. Az A76 tábla már messziről látszani fog, így eltévedni sem lehet. A szalonban a felhasznált anyagokkal nem spórolnak, mindenből minőséget biztosítanak a vendégeknek. A 60 perces kezelés során egy percet sem tétlenkednek a borbélyok. A kellemes fejmasszázs mindenkinek segít az ellazulásban és végre egy kicsit mindenki megpihenhet a hétköznapi rohanás közben. A fejmasszázs után a fodrásszal egyeztetni lehet az elképzelésünket és máris kezdődhet a frizkó illetve kérés szerint a szakáll átalakítása. A szalonban dolgozó hölgyek tanáccsal látják el vendégeiket, az otthoni haj- és szakállápolásra vonatkozóan. 

A hajvágást ollóval és géppel végzik, a szakálligazítás is így történik. A szakáll borotválása és a festés is elérhető a szolgáltatáspalettán. A lényeg, hogy minden a vendégek ízlése és igényei szerint történjen. A frizurákat a kezelések végén waxal igazítják és a szakállakat olajjal kezelik. A tökéletes kinézet mindenkinek fontos, nem csak azoknak, akik naponta több tárgyaláson is megjelennek. Az üzleti élet bármely területén elengedhetetlen a tökéletes megjelenés, amihez szorosan hozzákapcsolódik az ápolt haj és szakáll. Az A76 szalonban mindent a vendégért tesznek. Ez nem egy egyszerű szalon, hiszen itt mindenki igen jól érzi magát. Soha nincsen egy unalmas perc. Hosszas beszélgetések és néha még barátságok is születnek. A családias szalonba egyre többen térnek be és számtalan visszatérő vendéggel büszkélkedhetnek. Fontos, hogy a megfelelő időpontot időben lefoglaljuk, hiszen a szabad helyek nagyon gyorsan betelnek. A barberek mindegyike több éves, vagy akár tízéves tapasztalattal rendelkezik. Számukra nagyon fontos, hogy a vendégekkel kommunikáljanak és így jó élményekkel távozhassanak. Közvetlen és empatikus emberek, akik minden megtesznek annak érdekében, hogy az urak külleme már akár az aznapi tárgyalásra is kifogástalan legyen. A borbély hölgyek között még zenész is található, akivel bátran lehet csevegni a rock és metál zenéről. A hölgyek kreativitása nem ismer határokat, így elképzelhető, hogy a megálmodott frizurába becsempésznek. egy keveset a saját egyéniségükből is. Ma Magyarországon kevés női borbély dolgozik, de a 3 hölgy minden bizonnyal megelégedésünkre igazítja frizuránkat és nyírja le szakállunkat.KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek