HOTDOGGazdaságMikor lesznek a 2020-as őszi Glamour-napok?

Mikor lesznek a 2020-as őszi Glamour-napok?

A tavaszi hónapokat sokan kifejezetten a Glamour-napok miatt várják, ám idén tavasszal ez a járványhelyzet miatt elmaradt. Ugyan a kedvezményes kuponok megjelentek az áprilisi Glamour magazinban, de a tényleges beváltásra elmaradt a lehetőség. Az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy az online piactér jelentősége minden korábbinál nagyobb. A webáruházak kibővített kínálattal várják ma is az érdeklődőket, aminek köszönhetően az otthon biztonságából lehetséges a vásárlás.

Kuponok applikáción keresztül

De tulajdonképpen mi is az a Glamour-napok? Körülbelül 50 év alatt aligha van olyan nő, aki ne ismerné a magazin kínálta kedvezményeket, melyek esetében több mint 400 márka és 7000-nél is több üzlet akciós ajánlatai közül válogathatunk. A magazin és a Glamour-napok népszerűségének köszönhetően akár a Google Play vagy az AppStore segítségével is letölthető az applikáció, melynek hála elérhetőek egy magazin áráért az online kuponok.

Online kuponkedvezmények és 2020 ősz

 A járványhelyzetre való tekintettel pár hónappal el lettek csúsztatva a tavaszi Glamour-napok (forrás: kuponkodok.hu). Ha azonban a vásárlás élményét szeretnéd magadénak tudni, számos lehetőséged adódik erre. A webáruházak folyamatosan kínálnak olyan akciókat, amelyekkel akár 25-40%-os árengedménnyel juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez, vagy próbálhatsz ki újdonságokat. Érdemes körülnézni az olyan oldalakon, melyek kuponkódokkal kínálnak akciós ajánlatokat. Illetve ha a tavaszi napokról lemaradtál, akkor még mindig ott van az őszi Glamour napok, amelyek idén 2020. november 12-15. között lesznek.

Fókuszban a környezettudatos ruhavásárlás

S hogy melyek a legnépszerűbb termékcsoportok? Egy nőnek soha nem lehet elég ruhája, és ez minden szezonban újra és újra bebizonyosodik. Nem kell azonban horror összegeket elkölteni ruházatra, rengeteget megtakaríthatsz ugyanis azzal, ha jól időzíted a vásárlást, és a megfelelő üzletek mellett döntesz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen részesítik előnyben a minőségi márkákat, hiszen ezek éveken át kiszolgálnak, és nem mennek tönkre néhány mosás után. Az ismert márkák már kijönnek olyan kollekciókkal is, melyek előállítása és alapanyaga kifejezetten környezettudatos. Az aktuális trendek egyre inkább ebbe az irányba mozdulnak.

Szépség és tisztaság- vásárolj kedvezményesen!

Igaz ez a sminktermékekre és a kozmetikumokra is. Mind többen érdeklődnek az olyan márkák iránt, amelyek nem tesztelnek állatokon, vagy akár vegán opcióként vannak jelen a piacon. A hagyományos drogériás termékek persze töretlen népszerűségnek örvendenek, pláne akkor, ha kedvezményes áron lehet hozzájutni azokhoz. Háziasszonyként az is kiemelt jelentőséggel bír, hogy a háztartásban milyen készítmények kerülnek felhasználásra, s azok mennyire bírnak gyerekbarát jelleggel. Az erős vegyszerekből a káros kipárolgásokat egyre többen kerülnék, és inkább a természetes összetevőkkel rendelkező tisztítószerek mellett tennék le a voksot.

Rugalmas kiszállítás, átlátható vásárlói felület

A kiélezett piaci versenyben mindenki a titkot szeretné tudni, hogy mitől népszerű egy webáruház. Az árak persze mindig is döntőek voltak, és ez a jövőben sem változik, de jelentős árkülönbségek rendszerint nem tapasztalhatóak. A szolgáltatás minőségében azonban már sokkal inkább. Korántsem mindegy, hogy milyen szállítási módok állnak rendelkezésre. A mai kor embere szereti a rugalmasságot, éppen ezért a csomagpontokon történő átvételi lehetőség kiválóan illeszkedik a rohanó élettempóba. A legtöbbeknek nincs ideje a futárt várni és inkább saját időbeosztásukhoz alakítanák az átvételt.

Hasonló a helyzet a webáruház felépítésével. Ha az érdeklődő elsőre nem találja a szükséges információkat, akkor gyorsan egy másik, felhasználóbarát felülettel rendelkező webshopot választ. A részletes termékleírások szintén nélkülözhetetlenek a mai kor vásárlójának számára, hiszen ezt a megbízhatósággal és a precizitással társítja. Kuponkódos akciókkal pedig még kedvezőbb árak érhetőek el az online vásárlás során.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek