HOTDOGAutóÚt a zöldebb jövő felé: BMW i4 és BMW iX3

Út a zöldebb jövő felé: BMW i4 és BMW iX3

A BMW elektromos modelljei, a BMW i4 és BMW iX3 előremutató fejlődést hoznak az autóiparba. A debreceni Magisz és a nyíregyházi Mag3 autószalonokban mindkét modell kiemelt népszerűségnek örvend. Mindkét modell ajándék téli kerékkel és szervizcsomaggal vásárolható, emellett a BMW előremutató fejlesztései jelentik a legnagyobb vonzerőt.

Mindkét autó innovatív elektromos technológiákat használ, mint például a fejlett akkumulátorokat és okos töltési rendszereket. Ezeknek köszönhetően hosszú/ akár 590nkm-es hatótávolságot biztosítanak. Mindemellett rengeteg vezetést segítő funkcióval is rendelkeznek, ami nemcsak a biztonságot növeli, hanem segít az optimális városi közlekedésben is.

A BMW i4 az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé, mely az elegancia és a dinamizmus kombinációját biztosítja, amit a márka karakterisztikus dizájnja és a modern elektromos meghajtás tesz még különlegesebbé. Nem csak kívülről, de belülről is lenyűgöző élményt nyújt az utasoknak.

A járművet az ötödik generációs BMW eDrive hajtáslánc hajtja, amely akár 544 lóerős teljesítményre is képes (BMW i4 M50 esetén). Az i4 eDrive40 modell pedig akár 590 kilométeres hatótávolságot is elérhet egy feltöltéssel.

A BMW iX3 egy kiváló SUV, mely a már jól ismert BMW X3-alapokon nyugszik. Nem csak terepen, de a fenntarthatóság terén is kivételes.

Az aerodinamikai jellemzők optimalizálása és a kék színű kiemelések a jármű elektromos jellegét hangsúlyozzák. Kiemelkedő tulajdonságai között szerepel, az akár 471 kilométeres hatótávolság és az adaptív futómű, amelyek garantálják a kényelmes és dinamikus utazást a mindennapi használat során.

Az autóipar jövője formálódik, a BMW úttörő szerepe pedig tovább erősödik az elektromos járművek terén, ezzel hozzájárulva egy zöldebb jövő megteremtéséhez.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek