HOTDOGDivatMit mond el rólad a pizsamád?

Mit mond el rólad a pizsamád?

Ha egy ruhadarab beszélni tudna, akkor bizony kötetek telhetnének meg jobbnál jobb sztorikkal. Ha pedig a hálóruhák mesélni tudnának, akkor volna min pironkodni valószínűleg, mert maga az alvás is egy nagyon intim része az életnek. Viszont bár konkrétan tollba nem mondhatják mindazt, amit tudnak, ugyanakkor a megjelenésük mégis sokat elárul rólad.

Melyik típusú esti öltözet áll hozzád közel?

Van, aki a pizsama áldásos jelenlétéért rajong, megint más hálóing nélkül el sem tudja képzelni az éjszakáit. Egyik sem jó, vagy rossz, mindegyik szokás és természetesen ízlés kérdése. Van, aki például a köntös pozitív tulajdonságait hírből sem ismeri, megint más a reggeleket az ölelésében kezdi, míg az estéket vele együtt zárja. Megszokás, tapasztalás kérdése mindez.

Vagyis a tapasztalat hiánya nem egyszer elutasításhoz vezet, pedig lehet, hogy egyetlen egy alkalom megváltoztathatná az addigi szokások egy jelentős részét. Megéri próbálkozni, mert a bátorság általában nagyon is elnyeri jutalmát. Mondjuk egy olyan női pizsama képében, ami azon túl, hogy maximális kényelmet biztosít, még jól is néz ki, akár csábítóan, akár divatosan, akár mindent egyszerre megtestesítve.

Praktikum és esztétikum egyben?

Így igaz! Nem kell e kettő közül választani, és igazság szerint, ha a teljes elégedettség elérése a cél, akkor nem is lehet, mert e kettő együtt alkot kerek egészet. Az az alváshoz szánt viselet a legjobb, ami maradéktalan komfortot biztosít például annak köszönhetően, hogy pamut alapanyaga megfelelő szellőzést tesz lehetővé, ugyanakkor pihe-puhasága a testet is simogatja, kényezteti, és természetesen trendi stílusjegyekkel büszkélkedik. S ez alól a férfi pizsama sem képez kivételt. Az erősebbik nem tagjai gyakran gondolják úgy, hogy abszolút mellékes, miként mutat a pizsamájuk, de ahogy ez hölgyek esetében sem szőnyeg alá söpörhető tény, úgy az uraknak sem célszerű félvállról venni mindezt, mert igenis sokat nyom a latba, már csak önmaguk miatt is.

Öngondoskodás, igényesség – mit üzennek a hálóruhák?

Külső szemmel nézve, ha valaki ad az öltözetére, és erre akkor is időt, energiát szán, amikor tulajdonképpen csak kevesek láthatják, akkor ez arra enged következtetni, hogy az illető foglalkozik, törődik önmagával is, azaz gondoskodik a saját igényeiről, elvárásairól. Ez óriási pozitívum, konkrétan az egészséges énkép része. Nyilván pusztán az ápoltság iránti vágy, az igényesség is üzemanyagként szolgálhat ebben a kérdésben, viszont ezek is ugyanarra a pontra, az önbecsüléshez vezethetőek vissza. Általában, akik rendben vannak saját magukkal, kifelé is sokkal harmonikusabbak, megértőbbek, toleránsabbak. Na, például ez is egy olyan terület, amiről a hálóruhák rengeteget mesélhetnének! Vajon mennyire hajlamosak elhanyagolni az emberek azokat a ruhadarabjaikat, amiket a sötétség elrejt a nagyvilág elől? Vajon hányan gondolják úgy, hogy ez az a luxus, ami megspórolható, miközben valójában ez nem extrém elvárás, hanem teljesen természetes, normális igény?

A fenti dilemmák bár jelen cikkben megválaszolatlanul maradnak, ellenben egy biztos: aki szeretne, bőven válogathat a vonzóbbnál vonzóbb kollekciók közül.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Legnépszerűbbek