zsofish

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
zsofish profilja
offline

zsofish (L/24)

Csatlakozott:2007.02.14.
Utolsó belépés:2017.03.25.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Németország

Párkapcsolatom: Nem publikus

. . . . . . . . . . . ◕‿◕ . . . . . . . . . .

Ajándékok

  • 1 darab
  • 1 darab
  • 2 darab
  • 1 darab
  • 2 darab
  • 2 darab
  • 1 darab
  • 1 darab

.   .   .

(nem épp aktuális bemutatkozás, de nincs szívem kitörölni, úgyhogy csak átírtam pár helyen..)

Üdv itt! 

Zsófi
a nevem, amire annyira nem nehéz rájönni.  1993.03.09-én láttam meg a napvilágot szüleim és bátyám legnagyobb örömére. Na jó, az utóbbiban annyira már nem vagyok biztos, de azért csak igaz valamennyire :) Szekszárd mellett lakom eredetileg, de két éve Pesten éldegélek a suli miatt. (Már nem.)


19 éves vagyok. (Voltam, amikor ez a bemutatkozás elkészült) Most jön az, hogy hogy lehetek akkor harmadéves?  Úgy, hogy nem szerettem az ovit és inkább suliba akartam menni. Hát így is lett.  Érdekes dolog ez, de úgy vagyok vele, hogy biztos okkal történik minden és valamikor még örülni fogok ennek a plusz egy évnek. (Igen, örültem, de nagyon.)

Általában nem vagyok a társaság középpontjának mondható típus. Inkább az árral sodródó megfigyelő. Sokat szoktam gondolkozni a múlton és a jövőn. A jelen valamiért nem köt le annyira. (Most már kezd lekötni.) Ha jobban belegondolok ezen talán változtatnom kéne... Szeretem a buszon ülve elemezgetni az embereket csak úgy magamban. Néha úgy odamennék pár emberhez beszélgetni, csak félek, hogy ők kevésbé értékelnék ezt. :D

Jól megválogatom, hogy kit engedek magamhoz közel, ezért akik csak felszínesen ismernek talán azt gondolják, hogy zárkózott vagyok. Ez persze nem így van a barátaim társaságában, de abban van valami igazság, hogy nehezen nyitok új emberek felé.

Tipikus halak vagyok, szeretem a csillagjegyem. :) Alapvetően nyugodt természettel áldott meg a sors, bár amit kifelé mutatok nem minden esetben tükrözi a valóságot. Néha rámjön egy kis debilség, és akkor nevetek (inkább röhögök) mindenen, aztán a nap másik felében meg mérges vagyok az összes idegesítő emberre (jó sok van belőlük, de ez általában csak rossz hangulatomban tűnik fel). (Most már annyira nem érdekelnek, addig amíg engem élni hagynak, én sem foglalkozom velük.) Aztán később meg olyan kedvem van, hogy azonnal akarok valami világmegrengető dolgot csinálni. (Néha még mindig..)

Érdekes dolog ez a felnőtté válás (mondjuk még közel sem érzem magam annak). 13-14 évesen alig vártam, hogy 18 legyek, most pedig szívesen visszamennék pár évet. (Na neeeeem!) Kár, hogy az idő csak egy irányba haladhat..
"Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.” - talán van ebben valamennyi igazság.. :)

Elsőre furán hangozhat, de odavagyok a repülésért / repülőkért. Szerintem lenyűgöző, hogy ezek a több száz tonnás gépek képesek a levegőbe emelkedni.. Egész napokat el tudnék tölteni egy reptér mellett figyelve őket. Egyszerűen gyönyörűek..

Zenében sok mindent eltűrök, de egy kis görgetés és ott vannak a kedvencek...

Most jöjjön pár rövid sor azok kedvéért, akik ezt a hosszú-hosszú szöveget nemes egyszerűséggel továbbgörgették :)

Szeretek:      

-zongorázni
-kirándulni
-csillagokat nézni nyári estéken
-nevetni úgy, hogy nem is tudom abbahagyni
-görkorizni vagy jégkorizni
-nézni a felhőket, és mindenféle formát kivenni belőlük
-lábat lógatni a Dunába a stégről
-mozizni
-elmerülni egy könyvben
-terveket szövögetni a jövőről
 ...


Zene

Hiperkarma RHCP R.E.M. AC/DC  Mogwai   K ispál U2 Mo by Patrice Coldplay Macklemore Awolnation Hurts (és minden más ami jó) ...

Filmek

Amit bármikor: Eredet Nagymenők Kapj el, ha tudsz! Viharsziget
Többiek: A  pillangó hatá Forrest Gump Kontroll  Kútfejek Indul a bakterház Fehér zaj Éjfélre kitisztul Megérzés Juno Amélie csodálatos élete No Country for Old Men A csíkos pizsamás fiú Életrevalók Ponyvaregény  A Faun labirintusa Az óceánjáró zongorista legendája A 13. emelet Trainspotting Benjamin Button különös élete Fegyvernepper A boldogság nyomában Forráskód Hét élet A szibériai borbély Gettó milliomos Szörny Rt. 500 days of summer 13 21...
 

Sorozatok

Breaking Bad The Walking Dead Skins True Detective Lie to me Fringe Lost Bones Supernatural How I met your mother
 

Könyvek "Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."

Örök kedvencek: Monte Cristo grófja Száz év magány Az orvosdoktor
Többiek: Sámán Kísértetház Üvegpalota Üvöltő szelek Bűn és bűnhődés Zabhegyező Johanna nőpápa Adrian Mole könyvek A Suttogó 1984 Út a vadonba Doppler Aludj! Mindörökké Norma Ők és én Északi fény A segítség Büszkeség és balítélet Száll a kakukk a fészkére Üresek városa A kölcsönkért gyufa Életben maradtak A határ törvényei Tolvajok tele Millenium trilógia. . .

 

Idézet

- Timon...
- Tessék.
- Elgondolkoztál már azon,hogy mi az a sok fényes izé odafent?
- Pajtás,én nem gondolkozok. Én tudok.
- Akkor micsodák?
- Bogarak. Sok-sok bogár, amik valahogy felragadtak arra a nagy kékes-fekete izére.
- A keservit. Én meg azt hittem, hogy mindegyik milliárd fényévre álló, izzó, tüzes gázgömb.
- Pumba,szerintem a fejedben van a gáz...


Ennyit gondoltam megosztani a nagyvilággal magamról, ha tetszett akkor annak örülök, ha nem, akkor meg ez van.
További szép napot! :)

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez