zsakbamacska

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
zsakbamacska profilja
offline

zsakbamacska (L/25)

Csatlakozott:2010.07.05.
Utolsó belépés:2015.08.31.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Budapest

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

Üzenőfal

 

 

Egy szép, nyári napon született egy kislány, akit Annának neveztek el. Anna olyan volt, mint a többi kisgyerek. Szeretett játszani, enni és aludni. Nem gondolkozott az élet nagy dolgain, nem foglalkoztatták a problémák, és nem érdekelte milyen a haja. Másfél évesen berúgott a romlott almalétől, ennek köszönhetően át akart mászni a saját lába alatt. Anna mára felcseperedett, de néha még mindég kislánynak érzi magát.

Persze azért sokat változtam kiskorom óta, például érdekel, hogy milyen a hajam, és magasabb is lettem. Na jó, azért a hajamnál mélyenszántóbb gondolatok is foglalkoztatnak. Nem hülyéskedek, tényleg berúgtam a romlott üdítőtől. Anyukám mesélte. Szerintem én vagyok a világon az egyik legfiatalabban berúgott ember.

Budapest egyik legforgalmasabb pontján lakom... Csak azért szeretek itt élni, mert van egy szép nagy udvarunk, a városhoz képest meglepően sok növénnyel. Meg jó a közlekedés. Ha nagy leszek gyógymasszőr leszek, legalábbis egyelőre úgy néz ki. Vagy nem, de az se biztos. Mindenesetre egyelőre tetszik ez a szakma, de ki tudja mit hoz az élet.

Ha már eljutottál idáig, kérlek hagyj valami nyomot magad után. Lehetőleg a "+1-nél" tartalmasabbat.

Köszönöm a látogatást! :)
 
 

 


 

 

 

 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez