The Heart of Every FAN!

 
Rajongó vagy?
Esetleg még csak kóstolgatod a holland Within Temptation zenéjét?
Jó helyen jársz!
Itt megismerheted őket és követheted a bandával kapcsolatos híreket!

WT

Facebook csoport

Csatlakozz te is a magazin csoportjához és beszélgess az együttesről, oszd meg kedvenc WT-s cuccaidat és szórakozz a többi rajongóval! :)

facebook.com/groups/wt.magazin.klub

Hivatalos
WT-oldalak

Tagok személyes oldalai

Rajongói oldalak

Kapcsolat

Tulajdonos, szerkesztő és designer:
GhostCat

Webcím: www.hotdog.hu/
withintemptation 


E-mail:
wt.magazin
@gmail.com

Magazinról

Alapítva: 2008.03.29.

Tegnapi látogatók: 2

Látogatók az előző hónapban: 96

Látogatók a jelenlegi hónapban: 29

Feliratkozottak: 388

Magazin helyezése: 114

Már kevesebb, mint egy hónap és itt a Black X-mas (Fekete Karácsony), a Within Temptation különleges karácsonyi showja. Az ünnepre való tekintettel az együttes a minap kreatív pályázatot hírdetett, melynek nyertesei értékes WT-s ajándékokat tehetnek majd a karácsonyfájuk alá.

Hogy te is pályázz, nincs más teendőd, mint a Black X-mas koncert napjáig, azaz december 22-ig, alkoss egy inspiráló karácsonyi Facebook borítóképet a banda hivatalos oldalára, s ha kiteszik, máris tiéd a nyeremény! Az elkészült munkádat töltsd fel a Facebookra és jelöld meg a #WTBlackXmas címkével. A borítókép méreteiről ezen az oldalon találsz infókat.Kreatívkodj, pályázz és legyen WT-s karácsonyi ajándékod! :)
Idén sem marad el a szokásos Black Friday, azaz Fekete Péntek a Within Temptation webshopjában: ezúttal hétfő éjfélig 25% kedvezmény jár az akcióban részt vevő termékek árából! Ahhoz, hogy olcsóbban kaphasd meg a kiválasztott WT-s cuccot, nincs más dolgod, mint a kasszánál (checkout) add hozzá a rendelésedhez a BURN25 utalvány kódot, amely mezőjét megtalálod a kosarad tartalma alatt. A kedvezmény csak ezekre a termékekre érvényes >>>A pénztárcakímélő akció mellett most új cuccokkal is kedveskedik az együttes rajongóinak - természetesen a téli időszakra való tekintettel. A kínálat ezúttal egy WT-s termoszbögrével (350ml) és egy menő Hydrás kötött pulóverrel bővült, melyeket december 8-tól lehet majd megvásárolni, de már előrendelhetők.


Fotó: © Ciprian Vlăduţ - www.cipane.com
Amióta megjelent a Tarjával (ex-Nightwish) készített "Paradise (What About Us?)" duett, azóta vágyik rá megannyi WT és Tarja rajongó, hogy a két énekesnő együtt élőben is előadja a dalt. Nos, erre sok idő után tegnap került sor a francia Hellfesten, amikor is a szerencsés fesztiválközönség végre tanúja lehetett eme különleges eseménynek. Természetesen mindez nem volt teljes meglepetés a jelenlevőknek, hiszen mind a WT, mind pedig Tarja már napokkal előbb utalt rá Facebook oldalaikon - noha nyiltan egyikük sem mondta ki. A produkció mindenesetre újabb történelmi pillanat lett a legjobb metálénekesnők körében (gondoljunk csak az eddigi Tarja-Floor, Simone-Floor, Christina-Simone, Sharon-Floor duettekre), amelyről itt alább ti is megtekinthetitek az első jó videófelvételeket. >>>
Tavaly karácsonykor igen szokatlan módon ünnepelhettek a WT rajongók a banda első Fekete Karácsony (Black X-mas) showján, amelyet már akkor is duplázni kellett a nagy érdeklődés miatt. Igaz, hogy még csak most érünk a nyárba, de az együttes máris bejelentette, hogy idén december 23-án is lesz Black X-mas a tilburgi (NL) 013-ban!

Igen ám, csakhogy amint megindult a jegyárusítás, alig 3 nap alatt elkapkodták, még időnk sem volt szólni nektek! Szerencsére a banda megint komolyan vette az érdeklődést, így ezúttal is beiktattak még egy bulit december 22-re. Erre még lehet belépőt szerezni, úgyhogy akit érdekel, minél gyorsabban szerezze meg a magáét, mielőtt ezek is mind elfogynak!

A nagy rohamhoz egyébként biztosan az is nagyban hozzásegített, hogy ezúttal különleges gyűjtői jegyeket és pólóval kapható belépőket is bevezettek. Ha ti is ilyet szeretnétek, válasszátok ezt az opciót a jegyrendelő oldalon. Hadd legyen idén is fekete a karácsony! :)


A Within Temptation nemzetközi hódítását idén újabb elismerés nyugtázta, ugyanis június 4-én ők vehették át az idei Buma ROCK! Export Award díjat a legjobb külföldi sikereket elért holland előadóként. Igaz, hogy e díj a jelenlegi formájában csupán 2014 óta létezik, de valójában már 1972 óta Conamus Exportprijs, majd 2006 óta pedig Buma Export Award néven rendszeresen kiosztják, s amelyet a WT-nek már ez előtt négyszer sikerült megnyernie (2003, 2004, 2005, 2006). Az idei győzelmükhöz többek között olyan tények vezettek, hogy 20 éves létezésük során immár hat nagylemezt, számtalan kislemezt és három koncert DVD-t adtak el több, mint 3,5 millió példányban a világ több, mint 50 országában, közel 700-szor léptek fel Japántól Peruig és Kanadától Dubai-ig, és lemezeik nagyszámú magas helyezést értek el a toplistákon, amely a szimfónikus rock műfajának vezető zenekarává tette őket. A Buma ROCKS! Export Award előző nyertesei Adje Vandenberg (2014) és az Epica (2015) volt.

A díjkiosztó egyébként a kétnapos nijmegeni FortaRock fesztiválon kapott helyet, ahol természetesen aznap este a Within Temptation is fellépet. A zenekar az eseményre készült egy kis érdekességgel is: a "Silver Moonlight" hörgős részét Caroline Westendorpra, a viszonylag fiatal The Charm The Fury zenekar vokalistájára bízta. A szokatlan produkcióról készült videófelvétel megtekinthető a folytatásban. >>>

A hét képe


Fotó: Bájoló Magazin, FEZEN fesztivál, 2016
 

Aktuális kiadványok

Új album

Hydra

album

MEGJELENT!

Let Us Burn DVD

Let Us Burn
Elements & Hydra Live In Concert

koncert DVD

MEGJELENT!


Közelgő koncertek

December 22-23. - Black X-mas - 013, Tilburg, NL (minden jegy elkelt)


További információk és jegyárusítóhelyek a helyszínek és fesztiválok neveire kattintva érhetők el!

Legutóbbi projektek

Timo Tolkki's Avalon - Shine (feat. Sharon den Adel & Elize Ryd)

Avantasia - Isle of Evermore (feat. Sharon den Adel)

Üzenőfal

Facebook

Magazinbanner

Hotdog magazinajánló
Oldalajánló
Dark & Goth B.Ó.T.

Linkajánló
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez