A Photoscape egy "mókás és könnyű" képszerkesztő program, mely segítségével képeket javíthatunk, méretezhetünk ...
Inkább lássunk egy videót és egy listát!


A "menu"-re kattintva a "Creator"-nál láthatunk még további 16 videót a Photoscape-ről!

 • Képnéző: képeket, mappákat, vetítést nézegethetünk
 • Szerkesztő: átméretezés, szín és fény beállítás, fehér egyensúly, ellenfény javítás, keret, buborék, mozaik, szöveg, vágás, kép rajzolás, vörösszem, szeplő eltávolítás, szűrők
 • Kötegelt szerkesztés
 • Egyesítés: több fotó egy képben
 • Animált GIF
 • Nyomtatás: portré, igazolvány kép
 • Daraboló
 • Képlopó
 • Színlopó
 • Kötegelt átnevezés
 • Raw konvertáló

Ezeket az oldaláról írtam, sok minden nincs megemlítve, csak a képnézegetőnek van pl. olyan tulajdonsága, hogy függőleges és vízszintes veszteség nélküli tükrözés, Exif infó törlése...
Kicsi, gyors, ingyenes, magyar nyelvű és letöltésre vár. magyar nyelvű

LETÖLTÉS

Mutatós üdvözlőlapokat készíthetnünk a programmal. A szerkesztésben hasznos segítséget nyújt a beépített varázsló, illetve a könnyen elérhető menük. Tervezésnél használhatjuk a beépített template gyűjteményt, amikbe saját fotókat illeszthetjük be, és színesíthetjük különféle grafikai effektusokkal, illetve elláthatjuk szöveges üzenetekkel és képkeretekkel. A kész alkotást képi formátumban menthetjük el, JPG, BMP, GIF támogatással.

LETÖLTÉS

Greeting Card Studio v1.57


ingyen képszerkesztő program letöltés
A Pos Free Photo Editor v1.1 egy teljes verziójú ingyenes képszerkesztő program. A szoftver számos látványos effektet tartalmaz a képek, fotók szerkesztéshez, de rengeteg grafikai eszköz is megtalálható. Az alap képszerkesztési funkcióktól, mint az átméretezés, forgatás, színek megváltoztatása mellett rengeteg hasznos funkciót találhatunk, ami a rajzolást is segíti.
Támogatott képformátumok: JPG, GIF, PCX, PNG, TIFF, BMP.

Letöltés
ITT!

Egyszerű képszerkesztő melyben a betöltött képeken különféle műveletek hajthatunk végre egy kattintással. Effektusokat hozhatunk létre, képkeretet készíthetünk és több képet rakhatunk össze tetszőleges elrendezésben.

LETÖLTÉS

PhotoMix v2.6

Egy varázsló segítségével nagyon egyszerűen, lépésről lépésre készíthetünk tetszőleges méretű képeket, amiket végül PDF állományba menthetünk el. A szoftver által támogatott képformátumok: BMP, DDS, Dr. Halo, GIF, ICO, IFF, JBIG, JPEG/JIF, KOALA, LBM, Kodak PhotoCD, PCX, PBM, PGM, PNG, PPM, PhotoShop PSD, Sun RAS, TARGA, TIFF, WBMP, XBM, XPM.

LETÖLTÉS

PosteRazor v1.5

Az ingyenes animációs szoftverrel komplett rajzfilmeket készíthetünk, akár hanggal együtt. A program bitmap, és vektoros grafikákat egyaránt támogat, képeknél a PNG és JPG, míg hangoknál a WAV kezelését teszi lehetővé. A kész munkát Flash (SWF), vagy QuickTime film (MOV) formátumokba menthetjük el. Rajzolásnál a bal oldali részen látható eszközöket használhatjuk, míg az alul található részen újabb kockákat (key, frame) és rétegeket (layer) szúrhatunk be az animációkba. A rajzoláshoz sok türelem és kézügyesség szükséges. (képgaléria: 4 kép)

Pencil v0.4.4b


Az ingyenes program tucatnyi lehetőséget tartogat, amikkel fotóinkat, képeinket nyomtathatjuk, átméretezhetjük, szerkeszthetjük, vagy retusálhatjuk. A bejelentkező oldalon választhatjuk ki az elvégezendő műveleteket: szerkesztés, nyomtatás, animáció, képlopás, képnéző stb.. A képnézőben képátalakítást, képbemutatást találunk. A szerkesztőben átméretezéseket, crop, filterek, szűrők, képkeretek, szövegek elhelyezése található. (teljes lista: Contrast, Auto Level, Auto Contrast, Whitebalance, Curves, Sepia, Negative, Sharpen, Blur, Noise Reduction, Vignetting, Bloom, Gradient, Texture, Fisheye, Clipart, Balloon, Text, Figures, Crop, Red Eye Removal, Mosaic). A Page részen képkeretekkel láthatjuk el fotóinkat és csoportos fotómontázsokat készíthetünk. Végül a Print menüben lehetőség van a nyomtatványok gazdaságos kihasználására.+

LETÖLTÉS

Photoscape Free v3.0

CD és DVD-borítók keresése, letöltésére és nyomtatására alkalmas a DVD Cover Searcher Pro. Az egyszerű kezeléssel rendelkező szoftver találati részén láthatjuk a borító nevét, méretét, típusát és nyelvét.

LETÖLTÉS

Operációs rendszer: Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows 2000, Windows XP                                                                       Nyelv: idegennyelvű                                                                                         Jogállás: próbaverzió                                                                                            Méret: 4 MB

         

DVD Cover Searcher Pro v2.2.4

Művészi képeket készíthetünk a különleges retusáló-, és rajzprogrammal. A szoftverben tucatnyi művészi effektus mellett a megszokott szűrök és rajzeszközök is megtalálhatók. Réteg-támogatás, BMP, JPG, TIFF, GIF formátumok kezelése, valamint egyszerű kezelés jellemzi. A program futtatása Microsoft .NET Framework Version 2.0-t igényel, próbaváltozatban a képek elmentése nem lehetséges.

Letöltés itt! 

                                                                                                              Operációs rendszer:Windows XP, Windows Vista                                Nyelv:idegennyelvű                                                                     Jogállás:próbaverzió                                                             Fejlesztő:fotoview.nl                                                                                   Méret: 10 MB

Pop Art Studio v2.1 

Egyszerű képlopó, mely a Windows Tálcáról érhető el gyorsan. A teljes, ablak, vagy tetszőleges képterületek kilopása mellett alkalmas azok szerkesztésére és jellemzőiek (fényesség, kontraszt, színek, méret stb. ) megváltoztatására, időzített képmentésre illetve a képek átalakítására. Támogatja a jpg, jpeg, bmp, png, gif, tif és pcx formátumokat.

     LETÖLTÉS

PrintKey Pro v1.04

<< <
 1. 1
 2. 2
>>

Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2007.07.27.

Tegnapi látogatók: 6

Látogatók az előző hónapban: 240

Látogatók a jelenlegi hónapban: 197

Feliratkozottak: 202

Magazin helyezése: 447

!!!!!

Programokért felelőséget nem válalok, mindenki saját felelőséggére tölti le!!


Ajánló


Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez