Vicces kép

Óra


 

Vicc doboz

Gyere igyál egy kávét!

Katt a képre

Karácsonyi köszöntők, sms-ek

 Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben.Boldog Karácsonyt!
1. A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai napöntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!
2. A télepó meghalt. A karácsonyi szünet elmarad!
3. A világ bármely részén élsz és bárki vagy kívánom, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet ahogyan én neked.
4. Angyalszárnyon pihelebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!
5. Bár az idő soha meg nemáll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének. Boldog Karácsonyt!
6. Csak gyújts meg egy gyertyát, s ha fényénél elmosolyodsz ott vagyok. Ott vagyok, hol a szeretet melege ragyog. Varázslatos ünnepet kivánok!
7. Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sokajándékot, járja át boldogság az egész családot!
8. Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!
9. Hull a pelyhes dinamit, robbantsuk fel a sulit. Kijönnek a tánárok örülnek a diákok. Van zsákodban mindenjó, kézigránát, géppisztoly jöjj el hozzánk várunk rád kedvesöreg TÉLAPÓ!!! :- )
10. Idén nem csúszik az út, nem fedi fehér hó az országot, besz.rnak a rénsz*rvasok, mire bejárják a szánnal a világot!
11. Lehalkul a város zaja karácsony estére Meglengeti szívünket a kisgyertyák lángja. Kívánom,hogy soha el ne múljon ez a tiszta szeretet. Békés Ünnepet Neked 
12. Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem, gondolj ma azokr akik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!!!!!
13. SzERINTED??? Szerintem Karácsony: SZERINTE!!!
14. Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le ishugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó.
15. Zöld-fehér ruhában jár a télapó körülállja putonyát sok fradiszurkoló,örökzöld fenyőfán fehérlik a hó,fradi színben fradiszívvel ünnepelni jó...
16. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :))
17. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sokajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagonörömökben teljen a Karácsony!
18. Karácsonykor minden jó, olaszkirály ha hulla hó, ezerrelfűt a kandallló, jön a k*csög télapó! Ajándékom csak alsógatya a piacon vette anagymama, vett volna inkább egy üveg bort,megérhetne mégszebb kort,a nagymutterná majd elmegyek, minden bejglit meg eszek,a havercsávókat elhívom a magnetafonót elindítom, rázzuk a hajunk akeménymetálra, felmászunk a fenyőfára,de a bulinak vége még nincs ezzel,hisz minnyá itt a szilveszter, JEH!
19. Ölelésből és mézből sohasemelég- gondolkozott micimackó. Karácsonykorpedig mindkettőből duplán jár. BoldogKarácsonyt!
20. A szán lerohadt,a rénsz*rvasok megléptek. A kéménybe szorultam. Abokám be*******,a krampuszok kurváznak. Az idén mászkálkjon a f...om.üdv: Mikulás
21. Béke pihen mindenlakásban, karácsony érkezik,ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen,hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!
22. Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden napés óra.Kerülje a bánat örökre el házad,Érjen annyi boldogság,mit ember csakkívánhat!
23. Elment a télapó a szánját megvenni de nem talált mást csak playboy nyuszit!!!!!!!!!
24. Én vagyok a Télapó úgy beb@sztammint a ló, van zsákomban mindenjó: tamponbugyi műdákó. Ne várjatok nem megyek,pornófilmet rendezek.
25. Erdő szélén ezüst fenyő, havasággal büszkélkedő.Őz és nyuszikörbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és boldogkarácsonyt kívánok!!!!!!!
26. Gyantás a seggem,csilingel a herém, szerintemakarácsonyfa jött hátulról belém! :))Én vagyok a Télapó úgy beb@sztam mint aló, van zsákomban mindenjó: tampon bugyiműdákó. Ne várjatoknem megyek,pornófilmet rendezek. 
27. Mivel nagyonjó barátom vagy,úgy döntöttem kapsztőlem karácsonyra egy lovat.De mivelcsóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egylóf.szt kapsz!
28. Ha egy dagadt,piros ruhás pasi megragadés betuszkol egy zsákba ne ijedj meg.Csakarról vanszó,hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!
29. Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, aszent karácsony este boldogságot tesz le.
30. Ha utánnad lopakodik egyfehér szakállas pasi piros szerkóban ésbeletuszkol egy zsákba,ne ijedj meg!Csakén kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!
31. Három napja díszítek, csípje mega kánya!Majdnem belefulladtam akiömlő gyantába!Nagyzolni akartam,de látom rosszul tettem,hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!;)
32. Ho-ho-ho, itt a télapó! Nem,ez nem a télapó, ez-ez a da-da-dadogó!
33. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
34. Hull a pelyhesfehér hó, jöjj el kedvesrokkostélapó. Minden gyermekvárva vár, vidám rokkzene hangjaszáll. Van zsákodba mindenjó: gépfegyver és lángszóró. Rabold ki az OTP-thozzál nekünk sok LÓVÉT!!!!!!!

35. Irigykedve figyel most a húsvéti nyúl, mert a maesti buliban a jézuska az úr. Csilingel acsengő, szikráznak a fények, legyenjó karácsonyod, azután jó éved!
36. Irigykedve néz most ahúsvéti nyúl, mert a ma esti bulibanJézuska az úr.Táncolnak az angyalog,szikráznak a fények:
37. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sokajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon,örömökben teljen a Karácsony !
38. Karácsonykor az angyalokleszállnak az égbe, bégességet hoznak az emberekszívébe. Hozzanak neked isÁldott Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

40. Kívánom, hogy azokkaltöltsd a karácsonyt, akik szeretnek!Remélem sokan vagyunk...:)
41. Küldtem hozzád egy angyalt,hogy vigyázzon rád, de az angyalvisszajött, mert azt mondta,hogy angyalok nem vigyázhatnak angyalokra.
42. Ma estehozzád is megérkezett,melegséggel tölttve meg piciszívedet.Legyél jó, s nagyonvidám,hisz az ősz szakállú is csak ennyitkíván
43. -Miért van adíszangyalka a fán?-?- Mert ha nem díszlenne leszakadna a fa! :DD
44. Otthon ülsz és várod a Mikulást, mertegész évben jó voltál. De hiába, mertidén csak a rossz gyerekek kapnak ajándékot!
45. Rossz lesz amit mondok:a Mikulás egypornósztár.
46. Szellemes Karácsonyt!! elemeszseblámpát, világító matracot, bort,búzát, békességet, porszívót turmixgépet, tűlevelű lóherét, és Békés Boldog Szentestét!!!!!
47. SziaGyémánom!Elküldöm hozzád a Télapót, jókívánságokkal, az ajándékokat hozzám hozta el!Érdeklődött jó voltál-e? Hát....hazudtam egy picit,ezért telirakta a puttonyát!
48. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

50. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem akarácsonyfa jött hátulról belém! :))
51. A hó alatt alszanak aházak, az egész világ csupa varázslat. Smint valami tündérálom, jön el hozzánk a Szentkarácsony! Meseszép Ünnepeket!
52. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
53. Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj maazokra, kik szívedbe férnek! Eszembe jutottál Te és a Családod, és ezúton kívánok BOLDOG KARÁCSONYT!
54. Az angyalok amennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! BoldogKarácsonyt!

55. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házadfelett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked! 
56. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
57. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsikendőből egy rád kacsint. Így adjaát az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

59. Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!
60. Kívánd,hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!
61. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, kivánom, hogy kettőnk közül legalább neked legyen boldog az ünneped!
62. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!
63. ...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!
64. **** ezt a 4angyalt küldd ely 4ismerősödnek 4napon belül hogy teljesüljön egy kívánságod, ha nem akkor 4évig szerencsétlen leszel
65. Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de az angyal visszajött, mert azt mondta, hogy angyalok nem vigyázhatnak angyalokra.
66. Pici kezem, pici szám ottragadt a télapó f**n!
67. Innentől jól viselkedj!! A miku mindent lát!
68. Kicsi házban kicsi fa,kicsi fánál kicsi lap. Arra rá vanírva neked, kellemes ünnepeket!
69. Előbb utóbb meg kell tudnod. A télapó nem létezik.

71. Mi az piros és a hóban kuporog?...Tökön rugott télapó

73. Megjött messziről a jó öreg télapó,ma este ő lesz a másik önkéntes véradó
74. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!
75. Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!

76. Csilingel a csöngő itt van már a szán,az ajándékod ott lóg a Télapó f.szán!
77. Mivel nagyon jó barátom vagy,úgy döntöttem kapsz tőlem karácsonyra egy lovat.De mivel csóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egy lóf.szt kapsz!
78. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben.Boldog Karácsonyt!
81. Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes teritett asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!
82. Szia Én vagyok a Mikulás........Csak vicc volt, nyugi!!!


85. Itt a Karácsony, hó lepi a tájat. Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
86. Tudom rosszul fog esni, amit most mondok, nekem sem volt könnyü, de valakitől meg kell tudnod az igazságot: a Télapó nem létezik!
87. Ha utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, ne lepődj meg. Csak én írtam a télapónak, hogy téged akarlak karácsonyra. Happy Mikulást!!
88. Tudom rosszul fog esni amit most írok,de valakitől meg kell tudnod az igazságot...............A mikulás nem LÉTEZIK!
90. Évről évre visszatérek,de idén többet kapsz!Ha elég nagy vagy

94. Elmarad a karácsony. Mária mindent bevallott.

Magazinról

Alapítva: 2006.04.19.

Tegnapi látogatók: 304

Látogatók az előző hónapban: 4643

Látogatók a jelenlegi hónapban: 304

Feliratkozottak: 766

Magazin helyezése: 41

Szerkesztőség

Rovatok

 

 

Linkek

 

 

Üzenőfal

Jelvény terv

Hi5 Cursors

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez