Vicces kép

Óra


 

Vicc doboz

Gyere igyál egy kávét!

Katt a képre

Karácsonyi köszöntők :)
11. Lehalkul a város zaja karácsony estére Meglengeti szívünket a kisgyertyák lángja. Kívánom,hogy soha el ne múljon ez a tiszta szeretet. Békés Ünnepet Neked (csodavilág)
12. Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem, gondolj ma azokr akik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!!!!!
13. SzERINTED??? Szerintem Karácsony: SZERINTE!!! Dinó
14. Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le ishugyzta, helyhó halihó, be is sz*rt a télapó.
15. Zöld-fehér ruhában jár a télapó körülállja putonyát sok fradiszurkoló,örökzöld fenyőfán fehérlik a hó,fradi színben fradiszívvel ünnepelni jó...
16. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :))
17. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sokajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagonörömökben teljen a Karácsony!
18. Karácsonykor minden jó, olaszkirály ha hulla hó, ezerrelfűt a kandallló, jön a k*csög télapó! Ajándékom csak alsógatya a piacon vette anagymama, vett volna inkább egy üveg bort,megérhetne mégszebb kort,a nagymutterná majd elmegyek, minden bejglit meg eszek,a havercsávókat elhívom a magnetafonót elindítom, rázzuk a hajunk akeménymetálra, felmászunk a fenyőfára,de a bulinak vége még nincs ezzel,hisz minnyá itt a szilveszter, JEH!
19. Ölelésből és mézből sohasemelég- gondolkozott micimackó. Karácsonykorpedig mindkettőből duplán jár. BoldogKarácsonyt!
20. A szán lerohadt,a rénsz*rvasok megléptek. A kéménybe szorultam. Abokám be*******,a krampuszok kurváznak. Az idén mászkálkjon a f...om.üdv: Mikulás
21. Béke pihen mindenlakásban, karácsony érkezik,ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen,hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!
22. Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden napés óra.Kerülje a bánat örökre el házad,Érjen annyi boldogság,mit ember csakkívánhat!
23. Elment a télapó a szánját megvenni de nem talált mást csak playboy nyuszit!!!!!!!!!
24. Én vagyok a Télapó úgy beb@sztammint a ló, van zsákomban mindenjó: tamponbugyi műdákó. Ne várjatok nem megyek,pornófilmet rendezek.
25. Erdő szélén ezüst fenyő, havasággal büszkélkedő.Őz és nyuszikörbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és boldogkarácsonyt kívánok!!!!!!!
26. Gyantás a seggem,csilingel a herém, szerintemakarácsonyfa jött hátulról belém! :))Én vagyok a Télapó úgy beb@sztam mint aló, van zsákomban mindenjó: tampon bugyiműdákó. Ne várjatoknem megyek,pornófilmet rendezek. 
27. Mivel nagyonjó barátom vagy,úgy döntöttem kapsztőlem karácsonyra egy lovat.De mivelcsóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egylóf.szt kapsz!
28. Ha egy dagadt,piros ruhás pasi megragadés betuszkol egy zsákba ne ijedj meg.Csakarról vanszó,hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!
29. Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, aszent karácsony este boldogságot tesz le.
30. Ha utánnad lopakodik egyfehér szakállas pasi piros szerkóban ésbeletuszkol egy zsákba,ne ijedj meg!Csak én kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!
31. Három napja díszítek, csípje mega kánya!Majdnem belefulladtam akiömlő gyantába!Nagyzolni akartam,de látom rosszul tettem,hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!;)
32. Ho-ho-ho, itt a télapó! Nem,ez nem a télapó, ez-ez a da-da-dadogó!
33. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Magazinról

Alapítva: 2006.04.19.

Tegnapi látogatók: 120

Látogatók az előző hónapban: 3425

Látogatók a jelenlegi hónapban: 4081

Feliratkozottak: 766

Magazin helyezése: 50

Szerkesztőség

Rovatok

 

 

Linkek

 

 

Üzenőfal

Jelvény terv

Hi5 Cursors

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez