Vicces kép

Óra


 

Vicc doboz

Gyere igyál egy kávét!

Katt a képre

KÍVÁNOM, HOGY AZ ÚJ ÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE, AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE, MENJEN AZ AGYADRA A GAZDAGSÁG, S NYUGTON NE HAGYJON A BOLDOGSÁG ! BUÉK

Buborék van a pohárba
malac repül a szobába
pezsgőt inni most nem szégyen
önts ugy is ha nem kérek
ma még nagy bulit csinálok
boldog uj évet kivánok

Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag.

Ma befogsz rugni mint az szamár,holnap olyan leszel mint lajhár,sarokba is csak azért fogsz álni hogy kapaszkodva tudjál hányni!!:P B.U.É.K.!!

Utolsó napján ennek az évnek ekkor leszek Én nagyon részeg!Ezért írok előre találkozzunk jövőre!BUÉK!!!

Bár az évnek még nincs vége,lehet,hogy négykézláb érek a végére,ezért míg stabilan állok Boldog Új Évet Kívánok!

Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK.

Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Képeslapra nem volt időm,
hozzád mennék, de nincs cipőm.

Szánkón csúsznék, ha hó esne,
de maradjunk az sms-be!
B.U.É.K!

Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer
mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet!
BUÉK!

Elsején, mikor kialszanak a fények,
a detoxban akkor kezdődik az élet,
komás tekintetek, a fejek kékek,
kívánok most neked Boldog új évet!

Ha leszáll az est a szívem nagyon fáj, fáj, mert nem vagy itt velem, fáj, mert nem fogod a kezem!

 

Ha látnád szemem csillogását, hallanád a szívem dobbanását, ha tudnád mit érzek irántad, elhinnéd akkor, hogy mennyire imádlak

 

Kezem kezed nélkül: mint a virág illat nélkül. Ajkam ajkad nélkül: mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

 

SZERETLEK én téged nagyon, kimondani nem is tudom, hogy kimondjam amit érzek, rövid arra ez az élet

 

Két csillag ragyog az égen, egyek ők már nagyon régen. Szeretlek, suttogják váltig, egyik te vagy, én a másik.

 

Miért csukjuk be a szemünket amikor alszunk... amikor álmodunk... amikor csókolózunk? Mert a legkülönlegesebb dolgok nem láthatók......ha becsukom a szemem, téged látlak.

 

Szeretnék ma éjjel fénylő csillag lenni, ráborulni ajkadra mikor nem lát senki.

 

Patak partján állok, virág a kezemben, édes kis szerelmem, te jutsz az eszembe.

 Én legyek ki fogja a két kezed, én legyek ki földre hoz kék eget, nélküled nincs értelme semminek, akarod, hogy én legyek mindened, és én az leszek!

 Ennyi érzés ami rám tört hirtelen, a szív, a lélek elviselni képtelen, túl csordul most az érzések pohara, könnyektől enyhül azoknak vihara!

 Azt mondták, hogy esett az eső mikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elveszítette a leggyönyörűbb angyalát.

 Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden ami te vagy.

 Az ember erős, de szíve megszakad, ha azt, akit SZERET, szeretni nem szabad!

 Sötét éjszaka van, de a hold ragyog, álmaimban mindig veled vagyok, Le akarom írni amit érzek irántad, de remegve fogom telefonom, s csak annyit írok: IMÁDLAK!!!


Új év alkalmábol minden jót kivánok!Hányd le a mezőn az összes virágot.Az ivászat miatt ne fájjon a fejed,mint a hortobágyi nádas,ugy égjen a beled.BUÉK!!!!!
 
Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok. Boldog Új Évet!
 
Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!
 
Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!
 
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!
 
 Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!
 
Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!
11. Lehalkul a város zaja karácsony estére Meglengeti szívünket a kisgyertyák lángja. Kívánom,hogy soha el ne múljon ez a tiszta szeretet. Békés Ünnepet Neked (csodavilág)
12. Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem, gondolj ma azokr akik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!!!!!
13. SzERINTED??? Szerintem Karácsony: SZERINTE!!! Dinó
14. Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le ishugyzta, helyhó halihó, be is sz*rt a télapó.
15. Zöld-fehér ruhában jár a télapó körülállja putonyát sok fradiszurkoló,örökzöld fenyőfán fehérlik a hó,fradi színben fradiszívvel ünnepelni jó...
16. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :))
17. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sokajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagonörömökben teljen a Karácsony!
18. Karácsonykor minden jó, olaszkirály ha hulla hó, ezerrelfűt a kandallló, jön a k*csög télapó! Ajándékom csak alsógatya a piacon vette anagymama, vett volna inkább egy üveg bort,megérhetne mégszebb kort,a nagymutterná majd elmegyek, minden bejglit meg eszek,a havercsávókat elhívom a magnetafonót elindítom, rázzuk a hajunk akeménymetálra, felmászunk a fenyőfára,de a bulinak vége még nincs ezzel,hisz minnyá itt a szilveszter, JEH!
19. Ölelésből és mézből sohasemelég- gondolkozott micimackó. Karácsonykorpedig mindkettőből duplán jár. BoldogKarácsonyt!
20. A szán lerohadt,a rénsz*rvasok megléptek. A kéménybe szorultam. Abokám be*******,a krampuszok kurváznak. Az idén mászkálkjon a f...om.üdv: Mikulás
21. Béke pihen mindenlakásban, karácsony érkezik,ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen,hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!
22. Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden napés óra.Kerülje a bánat örökre el házad,Érjen annyi boldogság,mit ember csakkívánhat!
23. Elment a télapó a szánját megvenni de nem talált mást csak playboy nyuszit!!!!!!!!!
24. Én vagyok a Télapó úgy beb@sztammint a ló, van zsákomban mindenjó: tamponbugyi műdákó. Ne várjatok nem megyek,pornófilmet rendezek.
25. Erdő szélén ezüst fenyő, havasággal büszkélkedő.Őz és nyuszikörbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és boldogkarácsonyt kívánok!!!!!!!
26. Gyantás a seggem,csilingel a herém, szerintemakarácsonyfa jött hátulról belém! :))Én vagyok a Télapó úgy beb@sztam mint aló, van zsákomban mindenjó: tampon bugyiműdákó. Ne várjatoknem megyek,pornófilmet rendezek. 
27. Mivel nagyonjó barátom vagy,úgy döntöttem kapsztőlem karácsonyra egy lovat.De mivelcsóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egylóf.szt kapsz!
28. Ha egy dagadt,piros ruhás pasi megragadés betuszkol egy zsákba ne ijedj meg.Csakarról vanszó,hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!
29. Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, aszent karácsony este boldogságot tesz le.
30. Ha utánnad lopakodik egyfehér szakállas pasi piros szerkóban ésbeletuszkol egy zsákba,ne ijedj meg!Csak én kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!
31. Három napja díszítek, csípje mega kánya!Majdnem belefulladtam akiömlő gyantába!Nagyzolni akartam,de látom rosszul tettem,hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!;)
32. Ho-ho-ho, itt a télapó! Nem,ez nem a télapó, ez-ez a da-da-dadogó!
33. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Magazinról

Alapítva: 2006.04.19.

Tegnapi látogatók: 304

Látogatók az előző hónapban: 4643

Látogatók a jelenlegi hónapban: 304

Feliratkozottak: 766

Magazin helyezése: 41

Szerkesztőség

Rovatok

 

 

Linkek

 

 

Üzenőfal

Jelvény terv

Hi5 Cursors

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez