szeretet


"ha szeretet él a szívedben
boldog útra léptél,
hiszen érzés nélkül félig élsz..""Olyan furcsák vagyunk, mi emberek...
Szeretetre vágyunk, másnak mégsem adjuk meg..."
Az igazi szeretet ajándék: nem kérheted, és nem is követelheted, ahogyan ő sem kér, és nem követel semmit. Van, ha életre hívod; és nincs, ha elvárod, hogy legyen. Földi eszköznek semmi hatalma felette.Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk,
Gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk.

SZÜLETÉSNAPRA

Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben!


Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, és még vagy 50 évig ne keljen viagra! Boldog Születésnapot!

 

 

 

 

 

 

 

 

Születésnapodon kívánok neked sok szépet. Legyen vidám, derűs számodra az élet! Szerencse galambja mindig feléd szálljon, légy boldog sokáig ezen a világon.

 

 

 

 

 

Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!

 

 

 

 

 

Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erő és egészség kísérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon!

 

 

 

 

Születésnapodra csak azt kívánom, valósággá váljon minden álmod. Hallgass a szívedre, megsúgja neked, nem szeretek mást, egyedül csak téged! Boldog születésnapot!

 

 

 

 

 

Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!

 

 

 

 

 

Mivel ma születésnapod vagyon, legyen minden virág szagos nagyon. Áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, ha nem tudod, hogy ezt az SMS-t ki írta!

 

 

 

 

 

Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kísérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, mi mindig fogunk szeretni! Boldog születésnapot!

 

 

 


 

 

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel.

 

 

 

 

Szüleid szerelméből születtél, nekem … (barátom/barátnőm) lettél. Akkor Te életet kaptál, de új élete is adtál. A jó Isten áldását kérem, s ez utadon elkísérjen, az én … (barátom/barátnőm) sokáig éljen!

 

 

 

 

 

 

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, s szívedet ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen az örömnek napja, kérem a jó Istent, hogy ezeket megadja.

 

 

 

 

 

 

 

Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját. Isten adjon még legalább 100 évet, erőben, egészségben tartson meg Téged!

 

 

 

 

 

 

 

Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot!

 

 

 

 

 

 

Örömmel értesítelek, hogy belépést nyertél a magyar férfiak klubjába, hogy immár betöltötted a 18. életévedet. Egy ilyen jóképű klubtagnak jár egy elektronikus cuppanós puszi egy boldog születésnapos üzenet mellé. Cupp!

 

 

 

 

 

 

 

Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micsoda mell, micsoda alak, ez a gyönyörű haj… Na, ennyit rólam, neked boldog szülinapot!!!

 

 

 

 

 

 

 

Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!

 

 

 

 

 

 


 

A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne félj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!

 

 

 

 

 

 

 

Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, mint ahogy Téged is. De számomra ez csak is a Te születésnapod, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!

 

 

 

 

 

 

Boldog szülinapot! Mit iszunk???

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Születésnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog, s vidám legyen számodra az élet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isten éltessen sokáig, míg a Duna ki nem szárad bokáig!

 

 

 

 

 

 

 

Senki nem kérdezte, akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tegnapokkal fogy az élet,A holnapokkal egyre nő, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tűn elő - Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E napon minden érted van! A nap csiklandozó sugara a lágy szellő s a madarak csodás dala. Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát s neked érik a gyümölcs, ami beszívja a hajnal harmatát. Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

 

 

 

 


 

 

 

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!

 

 

 

 

A Dunában úszik egy nagy harcsa,
a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa!

 

 

 

 

 

 

Eljött már a szülinapod bizonyára érzed,
apró-pici ajándékom elhoztam hát néked.
Nem voltál te kegyes hozzám hiába is hittem,
mit kívánhatnék jót neked b*sszon meg az ISTEN!

 

 

 

 

 

 

 

 


Hihetetlen, hogy egymilliárd sperma közül
Te voltál a leggyorsabb!

 

 

 

 

 

 

 

A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Születésnapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idők elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívből kívánja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündér álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot kívánok!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen.

 

 

 

 

 

 

Heppi börzdéj tú júú, az apád egy borjúúú, az anyád egy marhaaa, te meg menj a francbaaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok, igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reggel mikor felébredtem azt csiripelték a madarak, hogy egy kedves aranyos srácnak/lánynak ma van a szülinapja!Ez csak te lehetsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán. Elmerengsz a régi lángok parazsán. Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed? Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed! Boldog születésnapot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!

 

 

 

 

 

 

A Dunában úszik egy nagy harcsa,
a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál!

 

 

 

 

 

 

A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik. Boldog Születésnapot!

 

 

 

 

 

 

 

Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteid kísérje szeretet,
szívedben béke, lelkedben nyugalom,
légy BOLDOG ezen a szép napon!

 

 

 

Képeslapra nem volt időm,
hozzád mennék de nincs cipőm.
Szánkón csúsznék ha hó lenne,
maradjunk az sms-ben.
Boldog szülinapot kívánok!

 

 

 

És kopogtat egy kisleány,
széles mosollyal az arcán.
Küld Néked egy cuppanós puszit,
és Boldog Szülinapot kíván!

 

 

 

Csillagfényes álmaid váljanak valóra!
Legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad!
Érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
Boldog születésnapot kívánok!

 

 

 

Öröm és boldogság legyen mindig veled,
arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket.
Erő és egészség kisérjen utadon,
nagyon boldog légy minden szülinapodon!

 

 

 

Nem kívánok egyéb átkot,
egyél meg egy hektó mákot.
Minden nap csak 1-1 szemet,
addig élj, míg meg nem eszed.
Boldog Születésnapot!

Hozzászólások

Magazinról

Alapítva: 2010.11.17.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 2

Látogatók a jelenlegi hónapban: 4

Feliratkozottak: 204

Magazin helyezése: 700

Versek képek idézetek

Goku..ssj..5
Nemek harca magazin ;)
ingyen Tv,rádio,Chat,
Game over játékbarlang,
állás hirdetések html kodok...

 

Zumbabazum

batyarjo.jpg Betyarjo-izek.png Forráskódja:

Betyarjo-izek.png

ProfilDesign

pdbr.JPG

Üzenőfal

SzeretetNe kívánd senki szeretetét. Ne utasítsd el senki szeretetét.
Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik.

.

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez