szeretet


"ha szeretet él a szívedben
boldog útra léptél,
hiszen érzés nélkül félig élsz..""Olyan furcsák vagyunk, mi emberek...
Szeretetre vágyunk, másnak mégsem adjuk meg..."
Az igazi szeretet ajándék: nem kérheted, és nem is követelheted, ahogyan ő sem kér, és nem követel semmit. Van, ha életre hívod; és nincs, ha elvárod, hogy legyen. Földi eszköznek semmi hatalma felette.Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk,
Gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk.

IDÉZETEK KÉPEKKEL

 


  Image Hosting by imagefra.me


Ne felejtsd el soha az álmaidat, mert az álmokból lesz életed hajtómotorja, reggeleid tőlük kapják meg a maguk ízét és illatát.
Marc Lévy


 

“Fura dolog ez a hiányérzet. A legváratlanabb időben jelentkezik, képtelen helyzetekben. Betöri az ajtót. Nem kopogtat, nem kérdezi, hogy alkalmas-e , és a legfontosabbat is elfelejti, hogy fel vagyok-e rá készülve. Csak jön és beköltözik a lelkembe. Próbálom nem észrevenni, elterelni a gondolataimat. De azokon a napokon, mikor meglátogat, a könyvek közül előkerül egy réges-régi fénykép, a rádióban felcsendül egy évek óta nem hallott dal vagy az utcán elsuhan egy ismerős kabát.
Emlékeztet azokra az időkre, mikor még nem ismertem Őt, a hiányt. A múlt boldogságából azonban csak egy pillanatot engedélyez. Végül megtör. Fájdalmat ébreszt és könnyeket fakaszt. Az időt lelassítja, az álmokat elkergeti, és mikor már minden energiámat elszívta, elmegy. Elmegy úgy, ahogy jött, kérés nélkül… váratlanul.” (HamiaLinda) “Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.” (Szókratész) “Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.” (Albert Einstein) 


“A kiváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak.” (Jose Maria Eca de Quinteros) 


 

“Könnyebb száz világi vágyat meghódítani, mint egyről lemondani.” (Buddha) 


 

" érzem szét hullok már, de te összerakhatnál.. mondd miért nem figyelsz rám?" 


 

Amikor még az utolsó üzenete a mobilodban van...
Amikor minden közös kép láttán a szemedből egy könny kicsordul...
Amikor a mosolya még előtted lebeg...
Amikor tudod hogy ezt a mosolyt többé nem nézheted.
Amikor eszedbe jutnak a szép pillanatok...
Amikor rájössz, hogy soha többé együtt nem lesztek boldogok...
Amikor észre veszed, hogy vége.Már nincs veled.
Akkor jössz rá, hogy hiányzik és a világon mindennél jobban szereted?
Haragszol arra, kit el kell felejtened, S rádöbbensz arra, hogy még jobban szereted!
Gyötörni akarnád, de nincs hozzá erőd!
Mert tudd meg: még mindig SZERETED ŐT! 


 

Küzdeni fogok mindenki ellen,aki kettőnk közé mer állni, mert Benned van, ami kell nekem, mert szárnyak nélkül nem tudok szállni, szállni. 


 

"Te vagy az akivel minden más, gyere még hogy legyen folytatás!" 

 
 

Azt mondja a Törvény: "Bárhogy csábít a szépség, meg ne közelítsd másképp, csak az igaz úton." Azt mondja az Illendőség: "Becsületes munkával törekedj jobb sorsot kivívni magadnak." S ha a becsületes munka nem kifizetődő, és nehezen elviselhető, ha az út olyan hosszú, hogy sohasem vezet el a szépséghez, csak elnyűvi a lábat és a szívet, ha olyan erős a szépség vonzóereje, hogy valaki elhagyja érte az igaz utat, és inkább a megvetett, de rövidebb ösvényt választja - ki vetheti rá az első követ?

Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. (...) Amit az ember mond, az úgy is kell legyen. Nem csuda ez, hanem becsület.

 
A tisztességes emberek, akik valami becstelenséget követnek el, szeretik megőrizni a látszatot. Szeretik úgy tálalni a dolgokat, hogy ők közben tiszták maradjanak...


Szólj, ha úgy érzed, szólnod kell, de semmiképpen ne hallgass, amikor senki más nem áll fel azok érdekében, akiknek nincs szavuk.Te bízol bennem. Legalábbis ezt állítottad... Én csak arról biztosítalak, hogy igyekezni fogok rászolgálni a bizalmadra.Az ember megtartja a nagy ígéreteket, amiket az ágyban és a templomban tett, soha nem felejti el őket. Ha az ember így tesz, egyszerű az élete és világos a jövője.Az ellenséget mindig félre kell vezetni, a széles körű közvéleményt is félre lehet vezetni néha a saját érdekében, a szövetségest azonban sosem szabad becsapni.

 

Az a politikus, aki nem vallja be a balsikereit: megtéveszti az utánakövetkezőket. Kevés olyan jellemű ember van, aki leleplezi önmagát, hogy mások tisztába jöjjenek a veszéllyel.Becsületen nyugszik a pusztai békesség

Az ember sokszor bukik el, de nem hibáztatható, amíg azt nem mondja, hogy valaki ellökte őt. 

Magazinról

Alapítva: 2010.11.17.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 2

Látogatók a jelenlegi hónapban: 4

Feliratkozottak: 204

Magazin helyezése: 687

Versek képek idézetek

Goku..ssj..5
Nemek harca magazin ;)
ingyen Tv,rádio,Chat,
Game over játékbarlang,
állás hirdetések html kodok...

 

Zumbabazum

batyarjo.jpg Betyarjo-izek.png Forráskódja:

Betyarjo-izek.png

ProfilDesign

pdbr.JPG

Üzenőfal

SzeretetNe kívánd senki szeretetét. Ne utasítsd el senki szeretetét.
Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik.

.

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez