varrono

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
varrono profilja
offline

varrono (L/56)

Csatlakozott:2010.02.20.
Utolsó belépés:2014.09.05.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Pécs

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

Üzenőfal

 • farkasistvan (F/66)

  A fákon ott a zöld levél, még fű-illatot hord a szél. Nincs semmi nyom, és semmi jel, sompolygó őszünk mily közel. Most még oly szép a nyárutó, de sajnos minden átfutó. Messze száll, vagy elszalad, míg fájó szívünk itt marad. Egy reggel kinyitjuk szemünk, már őszi napra ébredünk. Oly bágyatag a napsugár, és kertünk rozsdabarna már. A sárga levél hulldogál, míg rája hideg köd szitál. Gondolkodik fenn kicsit, de végül mégis leesik...Ám de most a nap nevetve, könnyet szór a fellegekre. Új fű serken zöld határban, lubickoljunk még a nyárban.Puszi

  szept. 17 09:32
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Szeptember elején a nyár még itt van, érezni ízét,s valami szomorú magány nyomja az ember szívét.Napsugár mosolyog rád,mint örök időfoglalat,ám benne igazgyöngy gyanánt, merengő álmok alszanak.Gyöngyházfény-mosoly illanó,az ősz még titkos sejtelem ,tüzes táltosként vágtató,telivér nyár már nincs jelen.Hűs fuvallat, új érzemény,még zsenge, mint friss lehelet,köldökzsinór rőt kés hegyén,ősz a ma született gyermek.Szeptember elején nem sír,ki álmokat temetne,lelkünk sebére ősz az ír,ha már a nyárnak menni kell.*Puszi.

  szept. 13 10:22
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Szeretni kell, szeretni mindig,nyíló vadvirágot a kéklő eget, szeretni a nap aranyló sugarát, szivárvány színét, a vándorfelleget.Az esőnek éltető cseppjét, Istent, Gyermeket, Hazát,szeretni az éj sötét bársonyát, és a hajnal tündöklő csillagát.Szeretni kell, mindig szeretni, szétosztani lelkünk csodás vagyonát, hogy épüljön, boldogabb legyen általa e gyötrődő, könnyező világ.Szeretni kell, mindig szeretni, hisz koldus az, ki nem szeret, bánat esője hull fejére annak, kinek szívében nincs más: csak gyűlölet.☻♥Puszi.

  szept. 10 09:10
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Ha van egy darab kenyered,adj belőle másnak,ha egy pohár vized is van,itasd meg a társad.Ha egyebed nincs, csak mosolyod,ne fukarkodj vele,vissza adja neked azt majd az utca embere.Legnagyobb kincs, mit szétoszthatsz,belőled egy darab,minél többet adsz másoknak,annál többed marad!A boldogságot lemérni nem lehet, nincs rá karát,egy mércéje van talán,körötted a sok barát.Barátokat megszerezni pénzért nem is lehet ,de, ha szíveddel is mosolyogsz,több ezer is lehet!☻♥Vidám szép napot kivánok.Puszi-puszi :István.

  szept. 06 09:41
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Ha él benned a tiszta fény, indulj új hajnalok elé,ahogy nyílik egy új remény útja a végtelen felé. Ha él benned még tiszta szó,mondd el, mit üzen a lélek,mint ahogyan a harangszó dallamot ad az igének. Ha él benned eleven tűz,vigyázz arra, hogy melegítsen,miként van hit, mely összefűz,ha el is hagyott már az Isten. Ha van benned még tiszta vágy,szítsd fel a lángját, míg lehet, hadd érezze e rossz világ,hogy körbefonja a szeretet. *☻♥Viharmentes kellemes napot kivánok.Puszi-puszi:István.

  szept. 02 09:31
 • farkasistvan (F/66)

  A hétfői hangulatom vasárnap kezdődik,amikor a jó kedvem már javában vergődik.Agyamra jellemző, hogy tulontúl vérbő,mi a francnak nekünk ez a hétfő!A jó kedvem itt ülve persze csak tetőzik,látásom a monitortól lassanként kettőzik.Arra gondolok, hogy otthon milyen laza,igérem jó leszek, csak menjek már haza!Kutatom okait, de nem kell messze menni, a hétfőt minden naptárból ki kellene venni.Elkezdődik vele a monoton sok munka,kilenc óra sincs, s mindenki unja!A mai rímfaragás, csak azért jött ám létre,hogy ki még nem tette,mosolyogjon végre!☻♥Puszi.

  aug. 18 09:25
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*A szeretet hallkan, csendben osztogatja magát,nem halljuk, csak érezzük ki nem mondott szavát. Adhatja mindenki,megkaphatja bárki, nem is kell érte, nagy dolgot csinálni. Elég az ha hűségesen ,magunkba fogadjuk és amikor úgy érezzük, máris tovább adhatjuk. Nem féltékeny, nem kérkedik ,csendes, alázatos, ez ami a szeretetben ,olyan csodálatos. Kerüli az erőszakot, hisz a békességben, nincs is nála fontosabb társ,egy igaz betegségben. Nem pirula,nem orvosság ,gyógyítja meg a sebeket, többet ér mindennél a tiszta hű szeretet!☻♥Puszi.

  aug. 15 09:41
 • farkasistvan (F/66)

  Ha életednek minden napján jelen van a szeretet,valósíthatsz meg csodákat, mozdíthatsz meg hegyeket.Leteheted gondjaidat,mik ott ülnek a válladon,csak hinned kell önmagadban s elmúlik a fájdalom.Gondolj bele,mi is lenne,ha nem lenne szeretet?Ki adna az éhezőnek egy kis falat kenyeret?Ki ápolna betegeket s gyógyítana sebeket?S lenne-e,ki bánatodban megfogja a kezedet?Életedben legnagyobb kincs az őszinte szeretet,Ő, bármerre is vezet utad, őrzi mindig léptedet.Bánatodban,örömödben kézen fog és úgy vezet,s életednek minden napján benned él és hűn szeret.*Puszi.

  aug. 05 09:51
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Az idő nem mozog, és nem fogy el, ő nem törődik semmivel. Mi mozgunk benne, tagoljuk, de nem az időt, magunkat fogyasztjuk. Folyton szidjuk, mintha élne, ha örömünknek gyorsan vége...pedig nem ő lopja el, hisz nem törődik semmivel...Ha fáradunk és szenvedünk, az idő túl hosszú nekünk, pedig nem ő húzza el, hisz nem törődik semmivel. Néha szeretnénk megállítani, mint az órát, máskor előre rúgnánk, mint egy labdát, de ő nem hallgat ránk, nem felel, mert nem törődik semmivel.☻♥Kellemes hetet kivánok.Puszi-puszi :István.

  aug. 04 09:09
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Tarka réten színpompás ruhába,minden virág szépen felöltözött,mintha mind csak arra várna,hogy táncot lejtsen két eső között.És ahogy a nyári napsütésbe,mosolygott le rájuk a nap,ők úgy adtak hálát a fénynek,hogy kinyíltak percek alatt.A természet csodákra képes,csak nyisd ki hát lelki szemed,úgy élj, mint ki mindig arra éhes,hogy minden virágot szeret.Mert tudd meg a titkot jó barátom ,a virágok értünk élnek csak,ők azért nyílnak minden áron,hogy téged boldognak lássanak.*☻♥Kellemes hétvégét.Puszi-puszi:István.

  júl. 25 08:51
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*A barátságot mondhatjuk egy kertnek, melybe sok-sok kis magot elültethetsz. Kedvesség és nevetés a locsolás, s a szeretet lesz a kinyíló virág. Türelem, megértés, gyengéd figyelem,a napsütésnél jobban melegítenek. Így nem hervad el a szeretet virága, s aki ültette, örökké csodálja. ☻♥Szép nyári napokat kivánok.Puszi-puszi:István.

  júl. 23 09:44
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Ha virág lehetnék csak egy napra,biztosan nagyon sok dolgom volna.Égőpiros lennék,világító sárga,vagy kék,de semmiképp sem szeretném a szomorút,a feketét.Mosolyom csupa derű lenne s alázat,befutnám titokban az egész házat.Megkérném a napot előző este,hogy a színeket,csak virágokra fesse.Lámpás lennék a sötét éjszakában,vidámság a szomorúság udvarában.Ha virág lehetnék csak egy napra,a szomorúság is biztos mosolyogna az ármány reszketve,bujdokolna.Még színesebbé tenném a világot,ajándékba adnám a legszebb virágot*Puszi.

  júl. 14 09:29
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Nem igaz,hogy az élet rut,kegyetlen,sok öröme van,elveszithetetlen.Van öröm mi mindörökre tart,nem árt neki,se szó,se tűz,se kard.Se fagy,se szélvész,átok vagy nyomor,mitöl a világ oly sokszor komor.Van öröm,mely sohasem apad s ez az öröm:add másoknak magad.Mig élsz,magadat mindig adhatod,adj szót,vigaszt,ha van falatot. Derüt,tudást vagy békülő kezet,mindez tiéd-vesd másba és nézheted,hogy nő vetésed,hozva dús kalászt,s meggazdagitja lelked asztalát.Csoda történik,minél többet adsz,Te magad annál gazdagabb maradsz.☻♥Puszi.

  júl. 10 09:31
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Ha él benned a tiszta fény, indulj új hajnalok elé,ahogy nyílik egy új remény útja a végtelen felé. Ha él benned még tiszta szó,mondd el, mit üzen a lélek,mint ahogyan a harangszó dallamot ad az igének. Ha él benned eleven tűz,vigyázz arra, hogy melegítsen,miként van hit, mely összefűz,ha el is hagyott már az Isten. Ha van benned még tiszta vágy,szítsd fel a lángját, míg lehet, hadd érezze e rossz világ,hogy körbefonja a szeretet. *☻♥Vidám napot,kellemes hetet kivánok.Puszi-puszi:István.

  jún. 30 10:02
 • farkasistvan (F/66)

  A hétfői hangulatom vasárnap kezdődik,amikor a jó kedvem már javában vergődik.Agyamra jellemző, hogy tulontúl vérbő,mi a francnak nekünk ez a hétfő!A jó kedvem itt ülve persze csak tetőzik,látásom a monitortól lassanként kettőzik.Arra gondolok, hogy otthon milyen laza,igérem jó leszek, csak menjek már haza!Kutatom okait, de nem kell messze menni, a hétfőt minden naptárból ki kellene venni.Elkezdődik vele a monoton sok munka,kilenc óra sincs, s mindenki unja!A mai rímfaragás, csak azért jött ám létre,hogy ki még nem tette mosolyogjon végre!☻♥Puszi.

  jún. 16 10:06
 • farkasistvan (F/66)

  Piros pünkösd öltözik sugárba,mosolyogva száll le a világra,nyomában kél édes rózsa-illat,fényözön hull, a szívek megnyílnak.Hogy először tűnt fel a világnak:Tüzes nyelvek alakjába támadt,megoldotta apostolok nyelvét,hírdeté a győzedelmes eszmét.Habozóknak oldjad meg a nyelvét,világosítsd hittel föl az elmét,hogy az eszme szívből szívbe szálljon,diadallal az egész világon!Piros pünkösd, szállj le a világra,taníts meg uj nyelvre, új imára,oszlasd széjjel mindenütt az éjjet,szeretetnek sugara, Szentlélek!*Áldott Pünkösdi Ünnepeket.Puszi.

  jún. 09 09:18
 • farkasistvan (F/66)

  Alszik a szívben lángod, szeretet,mit régi tüzek hamva elfedett,mert könny locsolja, forró siratás,nem vethet lángot az alvó parázs.És tesz a lélek élettelenül,és vet új magot, szeretetlenül,és jár és él és nincsen aratás,mert alszik benne a régi parázs.Amíg le nem jő Isten Szelleme,a lelkek mélyét nem tölti tele,míg csak sóhaj száll az ima helyett –szunnyad a parázs... Nem lesz életed!.Gyújtsd fel a régi tüzet, Istenem,hogy minden lélek csodákat tegyen,vetése nőjön, míg a napba néz,legyen tüzeket gyújtó égi kéz!*Áldott Pünkösdi Ünnepet.

  jún. 08 10:19
 • farkasistvan (F/66)

  Ha életednek minden napján jelen van a szeretet,valósíthatsz meg csodákat, mozdíthatsz meg hegyeket.Leteheted gondjaidat,mik ott ülnek a válladon,csak hinned kell önmagadban s elmúlik a fájdalom.Gondolj bele,mi is lenne,ha nem lenne szeretet?Ki adna az éhezőnek egy kis falat kenyeret?Ki ápolna betegeket s gyógyítana sebeket?S lenne-e,ki bánatodban megfogja a kezedet?Életedben legnagyobb kincs az őszinte szeretet,Ő, bármerre is vezet utad, őrzi mindig léptedet.Bánatodban,örömödben kézen fog és úgy vezet,s életednek minden napján benned él és hűn szeret.*Puszi.

  jún. 05 09:41
 • farkasistvan (F/66)

  A tavasz a kikelet, az éltető napsugár,ragyogó kék égbe olvad a csupazöld határ.Mint egy festményen, hol egymásba folynak a színek,ecsetjével a természet vidámra festi szíved.Bárányfelhők vonulnak, szél terelte, büszke nyáj,felpezsdül az élet, megelevenedik a táj.Szekrénybe bújik a nagykabát, nem fázik már rajtam,borús, téli merengésem fiók aljában hagytam.Tavaszi vidámságom felöltöm, oly jól áll nekem,langy napsugarat csenek, hogy majd télire is legyen.Gyűjtök hozzá szép szavakat,sok-sok szeretetet s adok belőle nektek is, hogy vidámak legyetek.

  jún. 01 09:43
 • farkasistvan (F/66)

  Szia kedves Katika!*Lehet-e jónak lenni egy rossz világban, sétálni télen kigombolt kabátban?.Szalonnát szúrni fagyos ágra, nem vadászni nyúlra fácánra. Koldus kezébe kenyeret nyomni, csábítók között hűnek maradni. Házad kapuját kitárni, hadd jöjjön hozzád akárki. Kisgyerek könnyét letörölni, senkivel soha nem pörölni. Dermedt verébért hajolni porka hóba, más baját sosem hozni szóba. Békét, nyugalmat, szépséget akarni, adni, adni, mindig csak adni.Tökéletesre lelni egy madár dalában... lehet-e jónak lenni egy rossz világban?☻♥Puszi.

  máj. 27 09:04

Kedvenc idézetem


Az élet egy keringő, melyett eltáncolsz a sirig,életed csak attól függ kivel táncolod végig,!!


Ajándékok

 • 1 darab
 • 15 darab
 • 5 darab
 • 2 darab
 • 13 darab
 • 2 darab
 • 10 darab
 • 4 darab
 • 1 darab
 • 2 darab
 • 3 darab
 • 4 darab
 • 2 darab
 • 2 darab
 • 6 darab
 • 2 darab
 • 1 darab

Szerintem nagyon gáz


Nekem fontos emberi tulajdonságok

Szerintem nagyon HOT
Kedvenc kajáimBemutatkozás
Kisunokám: Fannika a szememfénye!

Kati vagyok,34 éve boldog házzasságban élek.Két szép felnőtt gyermekem van,és egy gyönyörű kislány unokám: Fannika Ő az életünk értelme,imádjuk.Család szerető boldog nagymama vagyok,csak az őszinte vidám emberek barátságát keresem!
             


Kisunokám: Fannika

   


Akiket a legjobb arcoknak tartok


Kisunokám: FannikaKÉT KIS UNOKÁM VAN, FANNIKA ÉS KRISTÓF

Lányom: Andrea


Fiam: Zoltán és menyem: Livia
A legtutibb dolog, ami eddig történt velem
Gyermekeim,és kisunokám születése!A tévében ezeket nézem

Hirműsorok, számomra szórakoztató sorozatok


Humoros filmek

Házi orvosom:)
Testőröm:)

Természet filmek


Vetélkedők, (széf)

Mivel lehet leginkább felbosszantani

Hazugsággal és igéret be nem tartásával.

A zene jelentése számomra, kedvenceim

Szórakozást,kikapcsolódást jelent számomra a zene. Kedvenceim: Jimmy,Márió, Balázs Pali és még sorolhatnám...........
 


Mikor érzem magam a legjobban

Érdeklődési körök

Kedvenc film típusaim:
 • dokumentumfilmek
 • romantikus
 • természetfilmek
 • vígjáték
Kedvenc sportjaim:
 • korcsolya
 • tenisz
Kedvenc zenei stílusaim:
 • latin zene
Kedvenc állataim:
 • kutya
Szabadidőmben:
 • főzőcskézek
 • internetezek
 • kevés a szabadidőm
 • magazinokat olvasok
 • számítógépen játszok
 • tévézek
 • vásárolgatok
 • zenét hallgatok

Kedvenc márkák

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez