KÖSZÖNTELEK!!!

Szia kedves idelátogató!
Te itt egy amatőr receptes magazint látsz!
Megpróbáltam az update elveit figyelembe véve recepteket ajánlani a figyelmedbe!
Nem vagyok sem szakács, sem dietetikus, amit én ide leírok, azt ne vedd kézpénznek!
Csak egyet mondhatok, hogy 75 kg-ról 45 kg-ra fogytam az update életmódrendszerrel.
Én így élek, ha gondolod, kövess te is, de tudd, nem vagyok szakember!!!!
Jó böngészgetést, és még jobb sütés-főzést, no meg evést kívánok!
Anyatigris

NEM LEHET ABBAHAGYNI CSIRKE
Már ezer éves ez a recept, már azt sem tudom kitől kaptam. Most látom,hogy még veletek nem osztottam meg. Ma ezt sütöttem, így pótolom a lemaradást:)
NEM LEHET ABBAHAGYNI CSIRKE (U1)

Hozzávalók:
* kb,. 1-1,5 kg csirke
* 80 g liszt (ha lehet tk.vagy csökkentett szénhidrát tartalmú)
* 1 púpozott teáskanál pirosparika
* késhegynyi őrölt köménymag
* 1 kiskanál majoránna
* 1 kiskanál őrölt bors
* 1 teáskanál só
* 2 nagy gerezd fokhagyma
* 2 nagy fej vöröshagyma
* 3-4 dl tejföl (12%-os)
* 4 evőkanál olaj (olíva)
* 10-15 dkg sajt (alacsony zsírtartalmú, pl. Béres Alexandra)
* olaj a tepsi kikenéséhez

A tepsit kiknejük olajjal.
A lisztbe keverjük a fűszereket, és a zúzott fokhagymát is.
A darabokra vágott húst ebbe belehempergetjük, majd sorba beletesszük a tepsibe.A maradék fűszert, csak rászórjuk az egészre. Rákarikázzuk a vöröshagymát.
Megszórjuk reszelt sajttal, majd olajjal elkevert tejföllel leöntjük az egészet.
Fedővel, vagy alufóliával letakarva közepesen meleg sütőben puhára sütjük a húst.
Aztán fedést levéve róla pirítjuk.
Én ezt most barnarizzsel tálaltam.
Jó étvágyat hozzá!:)

Szerkesztőség

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2009.06.25.

Tegnapi látogatók: 31

Látogatók az előző hónapban: 778

Látogatók a jelenlegi hónapban: 886

Feliratkozottak: 40

Magazin helyezése: 431

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez