Judith Leiber 1920-ben született Budapesten, Pető Judit néven. Eredetileg Londonban tanult kémiát, hogy később csatlakozhasson a családi kozmetikai céghez. Azonban a II. világháború kitörése miatt nem térhetett vissza a nyári szünet végével Angliába, így nem tudta folytatni tanulmányait.A fiatal lány mindig rajongott a táskákért, amiket édesapja üzleti útjairól visszatérve hozott édesanyjának Olaszországból és Franciaországból. Így eldöntötte, hogy megtanulja hogyan kell ilyen táskákat készíteni.
Kezdetben csak a ragasztó kikeverésében és a padló söprésében segített, aztán Judith Leiber megtanulta a táskakészítés minden mozzanatát és kemény munkával a szakma mesterévé vált. A zsidó tulajdonost azonban nem sokkal később koncentrációs táborba hurcolták, így a gyár is bezárt. Ezt követően a Pető család hamis útlevelekkel Svájcba menekült. Az útleveleket ma a Washingtoni Holocaust Múzeum őrzi.
Judith amerikai férjét, Gerson Leibert Budapesten ismerte meg, mialatt katonai szolgálatot teljesített Magyarországon. Szerelem volt első látásra!
A pár New Yorkba költözött, ahol a férfi rajzot és festészetet tanult, és híres művésszé vált! Felesége pedig 1963-ban elindította saját vállalkozását, kreációit ma is csak Amerikában vásárolhatjuk meg. Férje egyik művét  táskán is megörökítette!
Az összes First Ladynek készített táskát, kezdve Mamie Eisenhower-től Barbara Bushig, akivel jó barátságot kötött. A Clinton család cicája, Socks inspirálta az 1982-es kollekció egyik darabját.

Az állat formájú darabok elengedhetetlen darabjai minden kollekciónak. Az első ilyen táskát Judith Leiber 1970-ben készítette, ami egy pihenő darumadár volt.

Az egyes darabok ára 3000-7000 dollár között mozog, így igazi státuszszimbólumnak számítanak,és a vörös szőnyeges bevonulások elengedhetetlen kelléke.

Akinek nincs pénze megvásárolni, megtekintheti a csodálatos kézzel készült ékszer-táskákat a Metropolitan Múzeumban (N. Y.), a Victoria és Albert Múzeumban (London), illetve a Leiber Múzeumban, ahol Judith férjének képeiben is gyönyörködhetünk.


A táskák nagy rajongója Katy Perry, gyüjteményének különleges darabjai a muffint formázó szütyő, ami feltűnt a Szex és New York film első epizódjában, és az Indiai elefánt, ami az énekesnőt egy kedves utazására emlékezteti.Dakota a rendezvényen tetőtől talpig Pradaban, ahogy illik!

Ashley Greene a díjátadón Gianbatista Valli romantikus fekete-fehér kreációját viselte, egyszerű Jimmy Choo magassarkúval.
Kiegészítő ékszerek: Ofira Gemstone.
Az összhatás: Egyszerűen nagyszerű!


Tegnap este Ashley DC Shown temészetesen a tervező egyik krációjában jelent meg, amihez Charlotte Olympia színpompás cipőét választotta.
 
Georgina Chapman és Keren Craig alapította a márkát 2004-ben, amit az exklúzív textíliákkal kombinált modern megjelenés tett híressé.A két alapító, kezdő designer a londoni Chelsea Művészeti és Design Főiskolán találkoztak és üstökösként robbantak be a divatvilágba. A luxus márka legújabb kollekcióját az origami ichlette, és ezen túl a ruha-tetoválást is művészi szintre emelte.
(A képre kattintva nézd meg a divatház honlapját!)


A márkát ma már számos A-listás híresség viselte vörös szőnyeges megjelenéseik alkalmával, például: Kristen Stewart, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Kate Hudson, Cameron Diaz, vagy Sandra Bullock, aki 2009-ben ebben vette át az Oscar szobrocskát, akit egyben a legjobban öltözött színésznőnek  kiáltottak ki az este folyamán. A márka első híres megrendelője René Zellweger volt.

A márkanév Marchesa Luisa Casati nevéből származik, aki az európai társasági élet ikonikus szereplője volt, és egyedi, saját tervezéső ruháiról volt híres.
A Marchesa minden évban három extra kollekcióval jelentkezik: "Notte by Marchesa", ami az HC darabokat tartalmazza, a "Marchesa Bridal" vagyis menyasszonyi ruha kollekció, és egy táska repertoárral.


Anna Kendrick a 2010-es Golden Globe-on, az Eclipse 2010-es L.A.-i és a Scott Pilgrim vs. the World California-i premierjén.


Dakota Fanning The Tonight Show-ban (2010. junius 21.), a 2010-es CFDA Fashion Awardson, és a Flare magazin hasábjain.
Kristen Stewart az Eclipse premierjén Rómában, és anno Jimmy Kimmel Showban.Nikki Reed a kezdetek kezdetén a Twilight L.A.-i premierjén, a Marchesa és az Audi közös rendezvényén (2010. február), és az Eclipse L.A.-i premierjén.Ashley Greene az In Style magazinban (2010. szeptember- Russian edition).
Nem csak Anna Kendrick és Nikki Reed, hanem Julia Jones is Marchesa-t viselt az Eclipse L.A.-i premierjén.
Noot Seear a Glamour 2009. szeptemberi fotóján Marchesaban.
A cikk belsejében nézd meg kik viselik  még a Twilight-sztárok ruháit és írd meg kinek áll jobban, melyik szerintetek a legszebb!

Ezen kívül ha tovább kattintasz megtudhatod hogyan készítheted el egy Marchesa kreáció mását otthon!

Várom a kommenteket!
Mikor megjelent ez a kép Jackson-ról, akkor vettem észre a szalagot a csuklóján. Utána jártam, és kiderült, hogy ez nem egy hagyományos karkötő, hanem egy úgynevezett "Brazilet".A spirituális erővel bíró brazil kívánság karkötők már 200 éves múlttal rendelkeznek, és egész Latin-Amerikában nagy népszerűségnek örvendenek. Amikor a szalagot felteszed a csuklódra, három csómóval kell rögzíteni, közben pedig mindenegyes csómó megkötésénél kívánj valamit. Amikor magától szétjön, és leesik a csuklódról (ez akár két év is lehet), akkor úgy hiszik, hogy valóra válnak a kívánságaid. Minden karkötőn  a következő szöveg áll portugául: "annak emlékére, hogy a védőszentjeink jószerencsét hoznak az életünkbe".


(a képre kattintva nézd meg a karkötő hivatalos weboldalát!)

Picit jobban beleástam magam a témába, és kiderült, hogy korábban Kristen is viselt ilyet...
...és újabban Robert Pattinson csuklóját is egy fekete szalag díszíti.De nem csak a Twilight sztárok viselnek ilyet, hanem Linsday Lohan, Orlando Bloom, Anne Hadaway, Camilla Belle és Susan Sarandon is.
Ashley Greene legújabb fotó sorozata az orosz In Style magazin számára készült.

A címlapon a színésznő Dolce & Gabbana 2010-es téli kollekciójából származó csipke bodyjában pózol.Felsőrész és szoknya: Tony Maticevski, cipő: Gianvito Rossi.

Ruha: Prabal Gurung 2010-es téli kollekció, cipő: D&G

Ruha: Prabal Gurung
Marchesa vörös estélyije (2010/ tél) és Giuseppe Zanotti cipő

Ruha: Prada 2010/ télTetőtől talpig Prada-ban, pont úgy mint a modell a bemutatón

Az első helyen: Brian Atwood Wagner

Ezt a cipőt öt színésznő választott megjelenéseire, Ashley Greene és Kristen Stewart többször is!

Bőrből készült tűsarkú rszandál.
Jellemzői:
Sarokmérete: 110mm és platform mérete: 20 mm
Az orr rész nyitott, és egyszerű belebújós fazon
Színek: arany lakk, szürke sz*rvasbőr, piros lakk, fekete lakk, színes, kígyóbőrA második helyen: Brian Atwood Maniac

A Maniacot négyen választották!

Pomás lakk bőrből készült, ami befedi a sarkakat és a rejtett platformot is. A magas sarok álatl okozott terhelést párnázott talpbetét enyhíti.
Jellemzői:
Sarok: 140mm, platform: 40mm
Színek: Fekete steppelt lakk, Fekete lakk, testszínű lakk, piros lakk, ezüst lakk, lila sz*rvasbőr.

A harmadik helyen: Sergio Rossi Cachet

Ezt a fazont hárman választották! Kristen Stewartot ebben a cipőben láthattuk legtöbbször a szezonban, ő két színben is beszerezte!

A legpuhább olasz bőrből készült cipő orrán apró nyílás van, és lenyűgözően magas sarokkal és platformmal rendelkezik.
Jellemzői:
Sarok: 125 mm
Színek: csontszínű és fekete

2010. augusztus 18-án volt Anna Kendrick legújabb filmjének európai premierje. A díszvetítésre a londoni  Empire Cinema-ban került sor.  Az eseményen a színésznő egy Elise Overland ruhát  és egy Jimmy Choo szandált viselt. Bár általában nagyonis kedvelem az általa/neki választott ruhákat, ezzel mégsem tudok kibékülni.
Ez az összeállítás szerintem kimondottan nem előnyös! A felsőrész szabása miatt Anna válla csapottnak tűnik, a vízszintes irányú ráncolás és a ruha oldalán végigfutó fényes aplikáció pedig erősíti és összenyomja az amúgyis apró termetű (163 cm) színésznőt.
Ezt a hatást tovább fokozza a sötét, bokapántos szandál, ami rövidebbnek mutatja a lábat.
Elise Overland vállnélküli ruhája (2010 tavasz/nyár RTW)


(Nézd meg a képet eredezi környezetében ITT!)

Jimmy Choo rácsos szandálja(Nézd meg a képet eredezi környezetében ITT!)
Ma megkapta magazinom a bronz minősítést, ezért úgy gondoltam, hogy "előveszek kedvenceink gardróbjából" néhány bronz darabot!  1. Anna Kendrick az Eclipse L.A.-i premierjén Marchesa ruhában
  2. Ashley Greene a French Revue de Modes magazinban: GUISHEM by Guillermo M. Jop estélyiben
  3. Kristen Stewart bronz színű Oscar De La Renta ruhában és Brian Atwood cipőben az Eclipse körút Svédországi állomásán
  4. Dakota Fanning a 2010. augusztusi Marie Claire magazinban Phillip Lim flitteres felsőjét viseli
  5. Nikki Reed Nicholas Kirkwood szandálban a Young Holliwood Awards 2010-en
  6. Ashley Greene fémes csillogású Isaac Mizrahi ruhában a 2010-es MuchMusic Video Awardson
A két színésznő ugyanolyan  ruhát választott egy pici eltéréssel. A fukszia színű kreáció hosszú ujjú változatát Rachelle Lefevre a 2009.szeptemberében tartott  pre-Emmy partyn viselte, a rövid ujjú variációt pedig Nikki 2010 áprilisában tartott éves Us Weekly rendezvényen.
A Blackberry legújabb készülékének L.A.-i bemutatójára volt hivatalos Nikki Reed 2010. auguszus 11-én.
Az eseményre a sztár-meghívó egy új telefon dobozán érkezett!Nikki az eseményre egy Sea NY kreációt választott, ami szerencsére sokkal jobban áll a színésznőn, mint a katalógusban szereplő modellnek. A szürke leopárdmintás ruhát egy krényszínű Brian Atwood pömpsszel passzintotta. Megjelenése mint általában, most sem mesterkélt, a szolíd, szinte láthatatlan smink tovább erősíti a természetes hatást.Nikki több közös képet is készített az este során Michelle Trachtenberg színésznővel (Mercy angyalai, Megint 17).Bár a partyt még áprilisban tartották mégis csak a napokban kerültek elő a Nikki Reed-ről készült műtermi képek.
A rendezvényen részt vett partnernője, Anna Kendrick is.

Nikki egy fukszia színű ujjatlan Jay Godfrey ruhát viselt, amelynek egyhangúságát a derék résznél egy fekete, öv aplíkáció törte meg. 
Anna egy hüllő mintás Emilio Pucci kreációt választott, amit igazán extravagánssá a magasított váll megoldás varázsolt.

A rendezvényről korábbi cikkemet ITT olvashatod!

Nikki Reed blogján közzétett néhány képet, amiket fényképész bátyja készített róla. A fotózásról Nikki a következőket mesélte:


"Az színésznők és a modellek idejük nagy részét fotózásokon töltik. Odamennek és csinálják amit mondanak nekik. Számomra ez egy olyan dolog, amihez nem kell túl sokat gondolkodni, én viszont mindig arra gondolok, hogy bárcsak én is hozzátehetnék valamit a dologhoz. A bátyám egy hihetetlen fotós! Néhány embernek megvan a képessége, hogy csodálatos képeket készítsen tárgyakról, de ez nem jelenti azt, hogy az emberekhez is értenek. Nathan-nek (Nikki bátyja-szerk.) megvan az a képessége, hogy úgy megragadja az emberi érzelmeket a kamerán keresztül, ahogy senki más. Néhány hete elhatároztuk, hogy csinálunk együtt egy sorozatot. Hogy miért nem jutott ez eszünkbe korábban?! Nem tudom. Úgy tűnik ez mindkettőnk művész hajlamait kielégíti. Szerintem attól, hogy azt akarom, hogy az öcsém készítsen képeket rólam, még nem tűnök önimádónak, de ez nagyon jó gyakorlás neki, hogyan kell egy színésznőt fényképezni, és én is megkapom azt, amit egy fotózástól várnék. Végül egy csomó vicces szituáció után, és mivel a családtagokkal való munka mindig kihívásokkal van teli, úgy fejeztük be a munkát, hogy mindketten kiélhettük kreatív vágyainkat. Néhány barátunk segítségével (Kristin ESS, aki a hajamat készítette- és ezzel jelentősen hozzájárult a témaválasztáshoz, és Samuel Paul, aki a sminket készítette) 5 vasárnappal ezelőtt elkészítettünk néhány nagyon vicces/stílusos fotót! "

(Fordítás: baika)

A cikket eredeti nyelven ITT olvashatjátok!

Elie Saab 1964. július 4-én született Libanonban. Már gyermek korától fogva vonzódott a művészet világához. Kezdetben estélyiket és menyasszonyi ruhákat tervezett, első szalonját pedig 1982-ben nyitotta meg, a saját neve alatt.

Ugyanebben az évben mutatta be bemutatkozó kollekcióját is a Casino Di Liban-ban. Az esemény nagy sikert aratott, és hatalmas médiaérdeklődés övezte. A sajtó csak a "koraérett zseni"-ként emlegette. Erős kötelék fűzte hazájához, és kultúrájához, de mindig is érdeklődött az európai divat iránt, így stílusát az európai és a keleti kultúra keveredése fémjelzi.

 
Karrierje a 80-as években kezdődött. Neve ismerté vált az egész közel-keleti térségben, és bejruti stúdiója hercegnőket vonzott. A kilencvenes években Elie Saab már a fővárosba költöztette szalonját. Munkájának híre eljutott végül a tengerentúlra is. Többek között Párizsban és Svájcban szervezett magán bemutatókat. 1977-ben római "Alta Moda" divat héten ő volt az első külföldi designer, aki bemutathatta tavaszi/nyári HC kollekcióját. Azóta is Rómában rendezi bemutatóit.

 A divatbemutatói abból a szempontból is különlegesek, hogy minden alkalommal nem kevesebb, mint tíz esküvői ruhát mutat be, ugyanis ezek a tervező kedvencei.

'98. nyarán Monte Carloban mutattat be legújabb estélyi kollekcióját, amin egyéb celebritások mellett részt vett a Monaco hercegnője is. Elie Saab egyike azoknak a tervezőknek, akik a Hollywood-i sztárokat öltöztetik, ruháit minden nagyobb díjátadón láthatjuk.Az áttörést a 2002-es Oscar átadó hozta, ahol Halle Berry számára tervezhetett ruhát. A kreációra ma is mindenki emlékszik!

 A Haute CoutureA romantika és a nőiesség a meghatározó ES munkáiban. Estélyi ruhái különösen nőiesek, az elegáns hímzések összhangban vannak az áttetsző anyagokkal, igazi képzőművészeti alkotások. Az rafinált dekoltázsokkal pedig egy csipetnyi érzékiséget csempész munkáiba. A csipkék mindig szépen kidolgozottak, és gyöngy, kristály és selyemhímzések borítják. A kristályok, és a véget nem érő nemes kelmék olyanná teszik a menyasszonyt, mint ha egy királykisasszony lenne mesevilágból.

 A Ready To Wear

 Elie Saab első Pret-á-Porter kollekciója 1998-ban született meg, amit Milánóban mutatott be. A kollekció darabjaira jellemző, hogy áruk igen magas, de HC darabnak is beillenének, az érzéki és kifinomult nő viselete ez. A legfinomabb szövetekkel dolgozik, hogy egy lágyesésű sziluettet hozzon létre az áttetsző anyagok és csipkék alkalmazásával. A RTW kreációkat kizárólag olasz műhelyekben készítik.

Victoria korona hercegnőt gyakran látni a tervező ruháiban:

Elie Saab évekig a közel-kelet legkifinomultabb hölgyeit öltöztette. A kritikusok, a nemzetközi sajtó és a kollégák is méltatták a tervező munkáit és kifinomult stílusérzékét, amivel olyan csodálatossá varázsolja a hölgyeket.

Ma a karrierje csúcsán munkái a világ minden tájára eljutottak, még a hollywoodi (és természetesen Twilight-) sztárok is felfedezték maguknak a tervező csodálatos kreációit.

Dakota Fanning a The Runaways New York-i és az Eclipse L.A.-i premierjén Elie Saab-ban.

Anna Kendrick hatalmas rajongója a tervezőnek: 12th Annual Costume Designers Guild Awards-on, a Critics Choise Awards-on, és a Fehérházban is Elie Saabot viselt.

A 2010-es Oscar átadásra a színésznő két ruhát is kapot a tervezőtől: egy nagy estélyit a ceremóniára, és egy koktélruhát az afther party-ra.

Kristen Stewart szintén ezt a márkát választotta az Eclipse premierre, valamint Kellan Lutz barátnőj, a 90210 egyik epizódjában Elie Saab-ban láthatjuk.
Anna Kendrick is résztvett  a Scott Pilgim vs. The World július 27-i premierjén. A díszbemutatót -ben  tartották  Hollywoodban.A Stacey Pigim-et megformáló színésznő egy tengerész leopárd mintás Marchesa kreációt viselt. A tengerészkék koktélruhát sárga Jimmy Choo szandállal passzintotta, ami igazán izgalmassá tette az összeállítást!

Marchesa 2011.Jimmy Choo Mendez szandál

Bár a kép jogdíjával kapcsolatban még nem sikerült megállapodniuk a készítőknek, hamarosan leadhatók az előrendelések a Kristen Stewart mintás pólóra a Dead & Alive honlapján. A felsőrész ára mindössze: £8.99/ 10.73 Euro / $13.95.
Dead
& Alive honlapját ITT érheted el, Facebook oldalukért pedig kattints IDE.A készítők az alábbi nyilatkozatot küldték a
www.twilightbritneyfan.com
részére:

"Hatalmas Kristen rajongó vagyok, és úgy érzem, hogy ez a fotó kifejezi mindazt, amiért a rajongók Kristent szerethetik. Ő egy olyan lány, aki nem fél megmutatni, hogy mi az amit helyesel, támogat, szeret, vagy éppenséggel utál!"
(Fordítás: baika)

Nikki Reed bogját olvasgatva találtam egy bejegyzést, amiben az állatokhoz fűződő szeretetéről vall. Mivel a "cuki állatok hete" van a HD-on, és a divat mellet ez a másik kedvenc témám, ezért gondoltam, megosztom veletek a cikk fordítását.


"Az a fajta gyerek voltam, aki tudta mi is akar lenni, ha felnő. Állatorvosnak készültem. 7 éves koromra már igazi állat otthonná változtattam a házunkat. Azzal boldogítottam anyukámat, hogy haza vittem az összes utcán kóborló kutyát és macskát. Emlékszem, amikor egyszer cumisüvegből neveltem fel 10 nyuszi kölyköt, mert az anyukájukon átment egy fűnyíró. Úgy éreztem, hogy haza kell vinnem az összes patkányt, egeret, hörcsögöt, és halat, mert meg voltam róla győződve, hogy különben kígyók gyomrában végeznék. Szegény Anyám!!!13 évesn találtam egy kutyust.Mivel anyukám házából már állatkertet csináltam, a 3 hónapos németjuhász- keveréket (Kawena-t) apához vittem haza. Mondanom sem kell, hogy sem ő, sem a felesége nem volt túl boldog az ötlettől, de mostanra Kawena olyan nekik, mintha ő is a gyerekük lenne. Legutóbb, amikor Európában jártunk, akkor leltem rá egy bordeaux-i dogra, Brunóra. Egy forgalmas úton feküdt, egy étterem előtt. Magammal hoztam Amerikába, ahol egy édes családot találtam neki, akik pont anyával szemben lévő házban laknak.

A mai napig is eljárok menhelyekre, hogy a kutyusokat segítsek sétáltatni.
A múlt hónapban egy gyönyörű pit bull-lal játszottam (Sydney-vel), akit kitettek egy híd alá a kölykeivel együtt. Az egyik nap a menhely lazán kijelentette, hogy Sydney státusát a rendszerben már "elhunyt"-ra változtatták, mert úgy volt, hogy már az előző nap elaltatják, de mivel emberhiánnyal kűzködtek aznap, ezér egy nappal elhalasztották ezt a feladatot. Szóval Sydney hazajött velem."
(Fordítás: baika)

Eredeti nyelven az alábbi linken érhetitek el:
 http://iamnikkireed.com/2010/06/the-moral-of-the-story-is-rescue/

Pár napja a dariotwilight.com is megjelentetett egy új sorozatot, amin Kellan Lutz sétáltatja örökbefogadott kutyusait! A képre kattintva nézd meg a többi képet is!

Kedves Olvasó!

Magazinom egy új rovattal bővül „Ismerd Meg!” címmel, amelyben időről-időre napjaink híres tervezőit szeretném bemutatni számotokra. Célom olyan designerek bemutatása, akiknek kreációit gyakran láthatjuk a Twilight színészein.

Első cikkem alanya: Zac Posen.

 

Zac Posen 1980-ban született, és a SoHo mellett nőtt fel, Manhattanben. A divat iránti érdeklődéese már gyermekkorában is megvolt. Díszes kippah-kat lopott nagyapja zsinagógájából, hogy báli ruhát varrjon belőle  babáknak.

Már 16 éves korától a Parsons designer iskola előkészítőjére járt. Majd az érettségi után három évig a Metropolitan Múzeum Divatintézetében Richard Martin kurátor szárnyai alatt dolgozott.

A nagy áttörést az hozta meg számára, amikor Naomi Campbellnek tervezhetett ruhát, ekkor kezdett el érdeklődni a szakma utána. Először szülei nappalijában rendezett be magának egy kis műtermet. 2001-es első divatbemutatója után pályája üstökösként ívelt felfelé. 2004-ben ő lett az év női ruhatervezője a CFDA/VOGUE Awardson.

Zac Posen nőies stílusának rajongója többek között Natalie Portman, Rihanna, Kate Winslet, Claire Danes, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Mischa Barton, Beyoncé Knowles.

Ruháit láthattuka a Szex és New York film mindkét részében, a Gossip Girl-ben, Egy boltkóros naplójában, és az Ördög Pradat viselben.
Ezen kívüll persze a Twilight sztárjait is gyakran látjuk a fital tervező kreációiban!

Zac Posen az In Style magazin felhívására esküvői ruhát tervezett Bella Swan számára.

Dakota Fanning évek óta rajongója a tervezőnek.

Kristen Stewart az Eclipse Stockholm-i premierjén.

Bryce Dallas Howard a Cannes-i Fesztiválon, és Dazed and Confused magazinban.

Ashley Greene egy különleges Zac Posen leggingsben a French Revue de Modes számára készített képen.

Anna Kendrick a tervezővel a 2010-es téli kollekció bemutatója után, és egy virágos kreációban az MTV Movie  Awards-on.

A Szex és New York első részében a három koszorúslány Zac Posen estélyit viseltek, a második részben pedig Carrie teátrális Zac Posen szoknyát viselt az Abu Dhabi-i bazárban.

Egy boltkórós naplójában Isla Fisher a nyitójelenetben málna színű Zac Posen ruhát visel.

A Gossip Girl-ben  Blair Waldorf is a tervező egy nagyestélyiében.Ashley Grenne 2010. július 14-én résztvett az ESPY Díj-átadáson. A ceremóniát L.A.-ben, a Nokia Színházban tartották.A színésznő egy 2010-es Versace magasnyakú, dzsörzé ruhát viselt. A ruha vöröse szinte egybe olvadt a vörös szőnyeg színével, de kétségtelenül nagyon jól állt neki.
(A képre kattintva eléred a divatház web oldalát!)
A Versace ruhát egy Briaan Atwood platform pömpsszel passzintotta. A klasszikus olasz fazonú cipőt a sarkánál egyenesen lefutú lánc díszíti. Ashley ezt a cipőt viselte akkor is, amikor a Chelsea Lately-ben kapott meghívásánek tett eleget.
(A képre kattintva eléred a divatház web oldalát!)
Kiegészítőnek egy Raven Kauffman kistáskát választott, amit egy art deco ichletásű, Swarovski köves lepke díszít. A kráció valódi kézműves darab.
(A képre kattintva eléred a divatház web oldalát!)A magazinról!

Drága Látogató!

Ahogy a névből is kiderül ez a magazin a Twilighttal csak szűk értelemben, a divat aspektusából foglalkozik.
Nem célom az összes megjelenő paparazzi fotó és új still lecikkezése, hiszen ilyen magazin van elég.
Ez nem jelenti azt, hogy nem követném az aktualitásokat!
Szóval ha érdekel, hogy mit viselnek kedvenc sztárjaid a filmben,  a megjelenéseik során és a legújabb fotósorozatokon, akkor itt a helyed!
Iratkozz fel, hogy képben legyél kedvenceid stílusával is!
Ehhez nem kell mást tenned, csak kilikkelj a feliratkozok gombra!
A Twilight Fashion 2010. augusztus 19-én (pont a születésnapomon:)) elérte a bronz minősítést! Köszönöm Nektek, akik látogatjátok a magazint!


Hét Képe

Üzenőfal

Az oldal bannere<a href="http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=33941" target="_blank"><img style="width: 285px; height: 148px;" src="http://image.hotdog.hu/user/baika/banner.JPG"></a>


Szerkesztőség

Következik

ImageHost.org

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez