Megjött a nyár 2009-ben is, de most lássuk, milyen is volt ez a csodás meleg évszak a 60-as években a Balatonon. Folytatása várható a nyár folyamán...

Xantus János filmje, egy kordokumentum a 80-as évekről...valamint Pajor Tamás (Neurotic, Ámen) életérzésének átalakulásáról és HITeles pálfordulásáról. Arról hogy egy elzüllött, drogos rocksztár hogyan tér meg Istenhez, és hogyan formálja át életét a hit. Habár a film forgatásának kezdetén senki nem gondolta volna, hogy a történet ilyen fordulatot vesz majd a végére...

A Magical Mystery Tour a Beatles harmadik filmje, melyet 1967. december 26-án mutatott be a BBC 1. Az első vetítés után a kritikusok és a rajongók sem lelkesedtek érte, ma már viszont külön kultusz nőtt köré.


Ezeket a kisfilmeket is leadták anno, és még ha nem is a tévénézők élvezhették, de mai szemmel is nézve nagyon sokat elárul arról a korról amikor a televíziózás virágzásnak indult... Azért nem volt semmi az a hangos újság sem (2. videó): "...a különleges magazin beszél, zenél, és énekel is!" És tényleg le tudta játszani a lemezjátszón a kishölgy!

 


Kedves Olvasóimnak!

KEDVES TV RETRO TAGOK!

A MAGAZIN ÉLETE SAJNOS CSALÁDI ÉS EGYÉB OKOK MIATT MEGÁLLT...DE HAMAROSAN ÚJRA ÉLEDNEK A RÉGI TELEVÍZIÓS EMLÉKEK... ADDIG IS MÉG EGY KICSI TÜRELMETEKET KÉREM! NEM SOKÁRA JELENTKEZEM!

ÜDV: TINKY

Zene (ha zavar, kikapcsolhatod!)
Nem csak esti mese!


Ki ette meg a kolbászkerítést Cicamicáéknál? (1. rész) Cicavízió - Futrinka utca

Ha kíváncsi vagy a folytatásra és/vagy kommentálni szeretnéd katt IDE

(További mesék a Régi idők meséi rovatban)

REKLÁM

A fenti kis összeállításban összegyüjtöttem a 70-es, 80-as évek ismertebb és kevésbé ismert reklámfilmjeit! Jelenleg 87 videó, de még bővíteni fogom! Az indítás után a lejátszás folyamatos, de akár ki is választhatjátok, hogy melyik reklámot szeretnétek látni. Jó szórakozást kívánok hozzá!

Üzenőfal

Dizájn


MOST MEGY.. 

UTÁNA...
                                                             

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez