HEllo kedves olvasó!

Eza magazin a letöltések és a torrentezés érdekében jött létre, nem 100% ig csak torrentek vanak benne, hanem programok, betűtipus stb, igen ezek egyik része nem teljeen legális, de mindenki csinálja, magarország amerikához képest 8x kevesebbet tölt le torrent oldalakról  pedig amerikában mindenolcsóbb.

Ajánlott programok:

uTorrent

Image

Win.rar

Mozilla firefox

PRoba....
Nah szóval!Mivel nem mindenki van tisztában a "torrent" fogalmával ezért leírok pár hasznos tudnivalótCsak hogy mindenki tisztába legyen a dolgokkal :P!!

A 20th Century Fox gyártásában augusztus 18-án érkezik a Vampires Suck című Twilight paródia, melyet Jason Friedberg és Aaron Seltzer (Disaster Movie, Meet the Spartans, Epic Movie) készített. Főszerepben Ken Jeong (All About Steve, The Goods: Live Hard * Sell Hard, The Hangover, Role Models, Pineapple Express, Knocked Up), Matt Lanter (90210), Pol Anneliese van der Pol, Charlie Weber és Chris Riggi lesz látható.

A Vampires Suck napjaink tini és romantikus filmjeinek paródiája. Becca egy aggodalmaskodó nem vámpír lány, aki két fiú között őrlődik. Mielőtt választhatna, dűlőre kell jutnia főnökösködő apjával, aki folyton cikis helyzetbe hozza Beccát, mivel gyerekként kezeli őt. Eközben Becca barátai is a maguk szerelmi gondjaival bajlódnak, és a szálak a szalagavatón érnek össze. @Luke

letöltés

(commenteld)

Hasznos betűtipusok.

 1. Casper Font
  Casper Font
 2. Catwoman Font
  Catwoman Font
 3. Charmed Font
  Charmed
 4. Hellboy Font
  Hellboy Font 
 5. Scooby Doo 

Továbkatt

http://www.video2mp3.net/hu/ - youtube-ról mp3 formátumba konvertálja a zenéket és egy kattintásra letöltheted!

 

http://www.smiliegenerator.us/gifresize/index.php - hotdoghoz tökéletes, az animációkat gifeket átlehet méretezni vele, hotdogon ált avatarokhoz szoktam használni. (48 px x 48 px a hd avatár)

 

http://moovie.hu/ - online filmnézéshez ideállis csak lassan tölt be :D

 

http://www.fpsbanana.com/ - akik játszanak half life játékokkal :D azoknak ajánlom :D én csak counter strikezom.

Az öt egykori jó barát (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, és Rob Schneider) 30 év után
kedvenc kosárlabda-edzőjük temetésén találkozik újra, s ha már így együtt vannak, együtt is maradnak egy
hétvégére. Méghozzá edzőjük tóparti házban, ahova feleségeik (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) és
gyerekeik is elkísérik őket.A csapat most is a régi formáját hozza: a bulizás, egymás ugratása együtt a
legjobb, hiszen a kor amúgy sem számít, ha egy kis őrültködésről van szó. Meg is próbálják bebizonyítani
gyerekeiknek, hogy szórakozni a nagy öregek módjára is lehet.

Trailer (angol):

 

Mivel kezd népszerű lenni a vámpírnapló ezért egy torrentet linkelek be az 1 évad zenéjét

Levegő, Víz, Föld, Tűz.
Négy nemzetséget köt össze a végzet, amikor a Tűznemzetség brutális háborút indít a másik három ellen. Már egy évszázad telt el, és semmi remény arra, hogy letérjenek a pusztítás útjáról. A harcok próbára teszik Aang bátorságát is, aki rájön, hogy ő az egyetlen Avatar, aki képes mind a négy elemet irányítani. Így hát összeáll Katarával, a Vízhajlítóval, és Katara bátyjával, Sokkával, hogy visszaállítsák háborútól dúlt világuk egyensúlyát.

 torrent.file (cAmera)

Marley meg én

A kutya az ember legjobb barátja - állítják azok, akiknek legfeljebb kitömött kutyájuk van otthon. Marley viszont az élő, életteli, négy lábon járó ellenpélda. John és Jenny úgy dönt, hogy mielőtt családot alapítanak, először egy kutyán próbálják ki, milyen az, ha korán kell kelni, sokat kell sétálni járni, és nem szabad megfeledkezni valakinek az etetéséről. Hazavisznek egy édes kis kölyköt, és nem is sejtik, hogy a csöpp eb teljesen felforgatja az életüket. Hamar kiderül, hogy a blöki szelídíthetetlen, mint egy oroszlán, makacs, mint egy öszvér és vad, mint egy szibériai tigris. - Nyomában káosz, dili és pusztítás jár. Az ifjú pár más városba költözik, gyerekük születik, igyekeznek új életet kezdeni - de Marley mindenhova elkíséri őket. Elviselni szinte lehetetlen. Nem szeretni pedig egyenesen képtelenség.
Magazinról

Alapítva: 2008.07.29.

Tegnapi látogatók: 3

Látogatók az előző hónapban: 130

Látogatók a jelenlegi hónapban: 116

Feliratkozottak: 1075

Magazin helyezése: 507

Fontos

Üzenőfal

Szerkesztőség

Banner


<A href="http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=27543" target=_self><IMG height=52 src="http://image.hotdog.hu/user/-attila/torrentbann.jpg" width=250></A>


<A href="http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=27543" target=_self><IMG height=86 src="http://image.hotdog.hu/user/-attila/ewgubfrvky.png" width=254></A>
 
 
 

Photobucket

TV Retro Magazin

Mythbusters magazin

torrent.hu.jpg
 
Bannercsere Program
 

 
 

....

Főszerkesztő:-attila
Designed by:Szalex
Társtulaj:norbika98FőoldalDoggerekZenékZenekarokGamezFotókVideókKörkérdésekChatMagazinokFórum

 


 
 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez