Livia Brito új sorozata startra kész...
A gyönyörű és tehetséges Livia Brito főszereplésével készült "La Piloto" február 13-án a Las Estrellas műsorán, márciusban pedig az Univision-on is elindul hódítóútjára.

A széria története megtörtént események és a fikció találkozásából valósult meg. Yolanda (Livia Brito) pilóta szeretne lenni, majd amikor az álom megvalósul szeretőjének köszönhetően drogot szállít tudtán kívül. Hősnőnk még a börtönt is megjárja, majd bosszúra szomjasan szembenéz ellenségeivel. Tovább lépve a széria előzetesét találjátok.

       

Kedves Barátaim!

Telenovella kedvelők jó helyen jártok! Az oldal 2009.10.23-án nyitotta kapuit, újdonságok, pletykák, kritikák, minden, ami a latin sorozatok univerzumában történik, itt említésre kerül. 
 
Tudjátok Facebookon is megtaláltok, ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában. 

Forrás, ezekről az oldalakról állítom össze a blog tartalmát:
EstiloDf
People en Espanol
NovelaLounge
TVy Espectáculos 
NotiChismesTv
Moisés Gonzalez Twitter
InfoNovelas
Crítica Novela TV
TvboricualUSA
Las Estrellas Novelas
Más Telenovelas

TVyNovelas
TVyMas
A Telemundo, Televisa, Univision hivatalos oldala, valamint a telenovellák csillagainak, producereinek közösségi oldalai...
 


Hotdog tagként fel is tudtok iratkozni!

Facebook

 
 

Magazin ajánló 

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez