Eiza Gonzalez a DC univerzumába készül!
A szemrevaló mexikói színésznő előtt sorra nyílnak a lehetőségek az amerikai filmiparban.A „From Dusk Till Dawn” után James Cameron „Alita Battle Angel” produkciójában kapott helyet Eiza Gonzalez, de ez csak a kezdet.

David Ayer rendező a „Suicide Squad – Öngyilkos osztag” munkájában a DC univerzum gonoszait gyűjtötte egybe, hogy megmentsék a világot. A filmtől sokat vártunk, sikere helyett az év legrosszabb mozijának járó elismerést szerezte meg magának. A rendező nem esett kétségbe, az önsajnálat vagy a kifogások helyet inkább bejelentette tervei közt szerepel, hogy vászonra vigye „Gotham City Sirens-t”, melyben a DC ismert nő figurái, köztük a már megismert Harley Quinn és barátnői zúznak. David Ayer keresi Margot Robbie mellé a hölgyeket, Macskanő szerepére az egyik legesélyesebb a Rabok és Szeretők színésznője, Eiza Gonzalez. Reméljük sikerül meggyőznie a rendezőt, hogy az ikonikus figura bőrében, végre elkezdődjön mozis karrierje.

Kedves Barátaim!

Telenovella kedvelők jó helyen jártok! Az oldal 2009.10.23-án nyitotta kapuit, újdonságok, pletykák, kritikák, minden, ami a latin sorozatok univerzumában történik, itt említésre kerül. 
 
Tudjátok Facebookon is megtaláltok, ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában. 

Forrás, ezekről az oldalakról állítom össze a blog tartalmát:
EstiloDf
People en Espanol
NovelaLounge
TVy Espectáculos 
NotiChismesTv
Moisés Gonzalez Twitter
InfoNovelas
Crítica Novela TV
TvboricualUSA
Las Estrellas Novelas
Más Telenovelas

TVyNovelas
TVyMas
A Telemundo, Televisa, Univision hivatalos oldala, valamint a telenovellák csillagainak, producereinek közösségi oldalai...
 


Hotdog tagként fel is tudtok iratkozni!

Facebook

 
 

Magazin ajánló 

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez