Jönnek azok az életrajzi szériák! Még egyszer hangsúlyozom idén a bionovelláké a főszerep, készüljetek, szépen lassan adagolom milyen sorozatok kerülnek megvalósítására.

Itt van rögtön a "Hoy voy a cambiar", ami a Televisa felügyelete alatt készül, Lupita D Alessio életét mutatva be, fiatalkorától napjainkig. Az énekesnőt Mariana Torres alakításában kapjuk, a forgatás a héten kezdetét veszi, ezért máris tudok szolgálni egy képpel, amin Mariana szerepének megfelelően látható.
A tehetséges színésznő a TV Azteca-nál kezdte pályafutását, láthattuk a Venevision és a Telemundo gyártásában készült sorozatokban, valamint filmszerepekben is lehetőséget kapott. Karrierje során most először próbálhatja ki milyen is az élet a legismertebb novella gyártó falai mögött. Mariana fiatalabb éveiben alakítja az énekesnőt, idősebb kiadásban Gabriela Roel veszi át a helyét. A sorozat színész csapatában helyet kapott még Juan Pablo Gil, Ferdinando Valencia, és Abraham Ramos. A széria 21 epizódban meséli el a művésznő életét.
A bloghoz tartozó Facebook oldalra kerültek ki képek az idei gáláról, néhány csillag megjelenését már láthattátok, most jöjjenek a többiek, nézzük meg együtt miben parádéztak a telenovellák világa kedvelt színészei.

Adriana Louvier szokásához híven  gyönyörű volt.
Túl vagyunk a Televisa idei önfényezésén, kiosztásra kerültek a TVyNovelas díjak. A legtöbb jelölést Giselle Gonzalez politikai dráma sorozata kapta a "La Candidata", összesen 20 kategóriában versenget, melyekből 8-at meg is nyert. A "La Candidata" vitte haza a legtöbb szobrot. Meglepetésemre a "Sin rastro de ti" és a közönség kedvenc "Un camino hacia el destino" stábja üres kézzel távozott. Az év színésznője Angelique Boyer lett, akinek én még tavaly ilyenkor megtippeltem az örömét.

A közönség döntött, véleményem szerint a "La Candidata" megérdemelte az aranyesőt, a többi diadalittas csillag személyét inkább nem kommentálom, túlértékelt színészek munkája lett felmagasztalva, akiktől verseny társaik sokkal jobbak voltak.


 
Tovább a nyerteseké a főszerep.
A telenovella rajongók többsége TVyNovelas lázban ég, alig várják, hogy elkezdődjön a gála, kiderüljön kik lettek 2017 legjobbjai. Ennek örömére a továbbiak mögött villám látogatást teszünk 1996-ig, megnézzük az elmúlt években mely novellák kapták a legjobbnak járó elismerést!

Tavaly a Szeretned kell szerezte meg magának az év telenovellája díjat. Emlékszel még melyik volt 2015 vagy 2014-es év legjobb sorozata? Tovább lépve kiderül!

Már egy ideje esedékes, hogy szentelek egy kis figyelmet a legújabb Argentin fiatalokat megcélzó novellának. A zenés sorozat március 13-án startolt, különlegessége, hogy a Pol-ka és a Televisa együtt működésével született meg.

A történet főhősnője Divina az utcán nőtt fel. Szívügye az elhagyatott gyerekek, akiket igyekszik a szárnyai alá venni. Divina élete nem egyszerű, mégis vidáman tekint a jövőre. Életét egy nem várt találkozás változtatja meg. A sors úgy akarja, hogy gazdag nagymamája az életébe lépjen...
A sorozat 60 epizódon át szórakoztatja a nézőket, főszerepben Laura Esquivel, aki énekesi tehetségét is megmutatja, ismertebb nevek közül a mexikói Ingrid Martz is részese a kalandnak. 

Divina és kis védencei.

Tovább megtaláljátok az előzetest!
Hamarosan megtudjuk, addig is még voksolhattok kedvenc novellátokra.

               

A bloghoz tartozó facebook oldalon igyekszem aktívabb lenni az idei TVyNovelas kapcsán, ami holnap kerül megrendezésre. Hétfőn az oldalra is kikerülnek a nyertesek.
Fogjátok nézni? Van köztetek olyan aki minden évben a mexikói közönséggel együtt lesi az est legfontosabb pillanatait?
Angelica Vale főszereplésével, és ötlete alapján készült "La Fan" idő előtt búcsúzik a nézőktől. A sorozat nem vonzotta az embereket, ezért a Telemundo úgy döntött pihenőre küldi a vígjátékot. A tervek szerint a megmaradt epizódok egy második évadban kerülnek bemutatásra. Április 3-án finálé,IDE kattintva a nagy napra készült ajánló, melyből kiderül milyen izgalmakat tartogat majd a folytatás.

Scarlet ortiz, Juan Pablo Espinosa és Angelica Vale.
A "Guerra de idolos" csillagai hamarosan uralmuk alá veszik a Telemundo-t. A csapat sikerre éhes, nem lesz egyszerű a dolguk hisz a "La Fan" helyét készülnek átvenni, a sorozatét, ami annyira nem érdekli a nagyra becsült közönséget, hogy jóformán nincs is nézője a romantikus komédiának, ezért idő előtt megválnak tőle, hogy a Telemundo első zenés alkotása robbanjon a helyén.  

A kedvcsinálók nagyon hangulatosak, a történetben van lehetőség, a dalok egész jók. Hajrá!Nemsokára részesei lehetünk a zenei háborúnak, új bálványok születésének, és a szerelemnek a színfalak mögött.
Az oldalon már szóba került a téma, most újra ejtek róla pár szót, mivel ismét felreppentek  hírek miszerint jön a folytatás. Erre pedig Silvia Navarro adott okot. A színésznő nemrég arra utalt van most egy projekt, ami érdekli. Simán megtörténhet, hisz Giselle Gonzalez remek sorozata úgy zárult, hogy azt folytatni lehessen. Én azonban úgy vélem kezeljük ezt pletyka szinten. A Televisa vezetősége rábólinthat az ötletre, de ha így is lesz, az szerintem a héten lezajló TVyNovelas gála után nyer megerősítést. A Televisa díjátadóján 20 jelölést kapott a sorozat, én arany esőt jósolok nekik, ha pedig így lesz, a gyártó élni fog a lehetőséggel és bizalmat szavazhatnak a folytatásnak. 
Szépségkirálynőből lett telenovella színésznő, Jacqueline Bracamontes-t egy ideje nélkülöznünk kell a telenovellák világából. 2009-ben vállalt utoljára főszerepet, a Sortilegio - Kettős játszmában láthattuk, majd férjhez ment, magánélete az első fontossági listáján. Igazából sosem tűnt el a szemünk elől, műsorvezetői szerepekben állta meg a helyét, illetve idén az "El Bienamado" nyitó epizódjaiban vendégeskedett.

Jacky három gyönyörű kislány büszke anyukája, tökéletesen meglehet érteni, ha nem kíván visszatérni a telenovellák szenvedélyes birodalmába.

         

A színésznő életében most egy új fejezet kezdődik, íróként teszi próbára képeségeit. Jelenleg első könyvét "La pasarela" promozása foglalja le. A kötet egy önéletrajzi mű, az  oldalakon Jacky őszintén elénk tárja élete fontos momentumait. A jövőben Jacky szeretne még írni, valamint saját vállalkozást indít. Hogy láthatjuk-e még színésznőként? Bonyolult a helyzet, mivel Jacky 17 éve a Televisa egyik meghatározó arca, a szerződése most járt le a társasággal, akik a pletykák szerint nem akarnak hosszabbítani neveltjükkel. 

Kedves Barátaim!

Telenovella kedvelők jó helyen jártok! Az oldal 2009.10.23-án nyitotta kapuit, újdonságok, pletykák, kritikák, minden, ami a latin sorozatok univerzumában történik, itt említésre kerül. 
 
Tudjátok Facebookon is megtaláltok, ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában. 

Forrás, ezekről az oldalakról állítom össze a blog tartalmát:
EstiloDf
People en Espanol
NovelaLounge
TVy Espectáculos 
NotiChismesTv
Moisés Gonzalez Twitter
InfoNovelas
Crítica Novela TV
TvboricualUSA
Las Estrellas Novelas
Más Telenovelas

TVyNovelas
TVyMas
A Telemundo, Televisa, Univision hivatalos oldala, valamint a telenovellák csillagainak, producereinek közösségi oldalai...
 


Hotdog tagként fel is tudtok iratkozni!

Facebook

 
 

Magazin ajánló 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez