A "La Doble Vida de Estela Carrillo" szívtiprója, David Zepeda posztolt egy képet, amin Sara Corrales társaságában mosolyog.A telenovellában David Ryan Cabera-t alakítja, aki ártatlanul sínylődik rácsok mögött, egyedül volt kedvese Estela Carrillo segíthet rajta, de a nőnek nyoma veszik, így kerül a képbe Ariadne Díaz, aki felvette Estela személyazonosságát. A hamis Estela és Ryan szép lassan egymásba szeretnek, csakhogy megjelenik az igazi Estela, aki vélhetőleg sok gondot fog majd okozni. Na őt fogja alakítani Sara Corrales, aki már csatlakozott is a sorozat vidám stábjához.
De csak rövid időre.
A Telemundo belement, kölcsönadják a tehetséget az anya gyártónak, hogy részese legyen Carla Estrada új életrajzi sorozatának, melyben Silvia ****l művésznő élete kerül bemutatásra.
Danna a színésznő tragikusan elhunyt lányát Viridiana-t alakítja. A fiatal reménység körülbelül tíz epizód erejéig lesz részese a csapatnak, majd a munkálatok befejeztével visszatér a Telemundo-hoz.Danna tervei közt szerepel egy új album, illetve a színház világát sem szeretné elhanyagolni.
A producer asszony döntött, "El Vuelto de la Victoria" címen készíti el új munkáját, ami a 2009-es kolumbiai "Gabriela, giros del destino" adaptációja lesz.

  
"Gabriela, giros del destino" főszereplői: Andrés Toro és Carolina Gaitan.

Ez egy érdekes anyag, ami még jól is sikerülhet. A történet főhősnője profi gyorskorcsolyázó szeretne lenni, minden esélye meg is van rá, amíg egy részeg sofőr meg nem fosztja álmaitól...

Jelöltek a női szerepre: Paulina Goto, valamint Maite Perroni és Kimberly Dos Ramos is képbe került. Férfi fronton: Brandon Peniche és Juan Diego Covarrubias neve merült fel.
Rosy Ocampo új munkájában "La Doble Vida de Estela Carrillo-ban", Ariadne Díaz karaktere illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban, hamis papírokkal, egy eltűnt nő Estela Carrillo életét lopta el. Az igazi Estela természetesen előfog kerülni a sorozatban, őt fogja alakítani Sara Corrales, akinek lesz egy-két szava a bitorlóhoz.Rosy szívesen látta volna Maite Perroni-t vagy Ximena Herrera-t Estela szerepében, végül a kolumbiai színésznő Sara Corrales örülhet a lehetőségnek. Sara tavaly igazolt a Televisa-hoz, a "Despertar Contigo-ban"  kapta az első lehetőségét a híres tárasaság égisze alatt. 
Kedves telenovellás barátom Márta Dominik jóvoltából elérhető Magyar felirattal a Telemundo legújabb siker sorozata, "La Dona", melyben az egykor szerelmes álmodozó Aracely Arambula alakítja a történet főhősnőjét. Aracely új szerepében egy határozott, erőskezű asszonyt alakít, aki senkinek nem kegyelmez. Múltja fájdalmas emlékeket rejt. Fiatalon csoportos nemi erőszakot szenved el, a tragédia után születik egy lánya, akit eldob magától.  Csak a bosszú élteti. Főhősnőnk évekkel később, mikor már azt hinné soha nem lesz szerelmes, találkozik élete szerelmével. A gond csak az, a férfi szívére más is pályázik, méghozzá saját lánya, akit eldobott magától....

Tovább az első epizód! Köszönjük Dominik!
A Telemundo első zenés sorozatában a Solar család hétköznapjaiba leshetünk bele. Megismerhetjük a bálványt Julio Cesar Solar (Daniel Elbittar) mexikói énekest. A történetben helyet kap az árulás, versengés, harc a hírnévért és persze a szerelem. A "Guerra de Ídolos" bemutatja milyen is lehet az irigyelt latin zenészek élete az Egyesült Államokban.
Tovább lépve egy igazán ígéretes előzetes vár rátok.

Jose Maria Torre, Alberto Guerra és Daniel Elbittar.
Lucero Suarez prezentálta új romantikus komédiája stábját.

"Enamorándome de Ramon" történetében tanúi lehetünk miként bolygatja fel egy család életét, ha a várt örökség egy olyan személy kezébe kerül, akire senki nem számított. Így kezdődnek a gondok és lobban lángra a szerelem Esmeralda Pimentel és Jose Ron által alakított karakterek közt.

Hétfőtől Esmeralda Pimentel és Jose Ron párosának örülhetnek a Mexikóiak.

A rendezői székben Claudia Elisa Aguilar és Jorge Robles, a színészgárdában olyan nagy nevekkel találkozhatunk mint: Marisol del Olmo, Nuria Bages, Lissete, Marcelo Cordoba, Fabiola Guajardo, Jorge Palacios, Arturo Carmona, Luz Elena Gonzalez, Claudia Martín, Sachi Tamashiro és még sokan mások.
A sorozat 102 epizódra tervezett, ami ha sikeres lesz talán még hosszabb is lehet.
Feldolgozásra, ebben egészen biztosak lehetünk. De még is melyik sorozat történetét álmodja újra?

Tavaly első körben egy régi Televisa novella "Marisol" megpróbáltatásaira vetett szemet, majd a "Como tú, ninguna" (Nincs hozzád hasonló) újra élesztését vette a fejébe. Ez a darab még mindig esélyes arra, hogy 2017-es remake készüljön belőle, de jelenleg két másik novella sztorija is szóba került. Az egyik a 2009-es Caracol gyártásában született "Gabriela, giros del destino", melyben megismerhetünk egy édes lányt Gabriela-t, akinek minden álma, hogy a legjobb gyorskorcsolyázók közt emlegessék nevét. Céljaitól egy részeg sofőr fosztja meg, akivel a baleset után a sors újra összehozza...A másik Jose Alberto Castro keze alatt készült Angela, melynek hősnőjét legjobb barátnője és vőlegénye verik át. A csalódott lány egy másik városban kezd új életet, ahol szeretet édesanyja régi riválisával találja szemben magát...

Hogy melyik történettel fog dolgozni az még kérdéses, azt viszont már tudni lehet kit szeretne főszerepben látni a producer asszony. Az egyik jelölt Maite Perroni, akivel eddig két novellát vitt sikerre, a másik pedig Paulina Goto, akivel tavaly az "Un Camino Hacia el Destino" diadalában fürödtek.

Paulina Goto újabb főszerep kapujában.
Idén két társaság is kedvet kapott a mexikói regionális zenékkel fűszerezett sorozatokhoz. "Guerra de Ídolos" központi alakja a híres mexikói énekes Julio Cesar (Daniel Elbittar), aki igazi bálvány a közönség szemében. A Telemundo első zenés alkotásában bepillantást nyerhetünk milyen is a zenészek élete, nem minden arany, ami fénylik. Harc a színfalak mögött, tanúi lehetünk miként jut el egy kezdő énekes a csúcsig és persze a szerelem.

   

A magával ragadó történet mellé fülbemászó dalokat ígérnek a készítők, épp ezért a női főszerepet Maria Leon kapta a Playa Limbo népszerű énekesnője, valamint olyan csillagok, aki tudnak énekelni, Julio szerepében Daniel Elbittar, de Alberto Guerra is kiereszti hangját.
Lapozz tovább és nézd meg milyen hangulatot ígér a Telemundo.
A Rabok és Szeretők színésznője sikeresen teljesít az amerikai filmes világban, egyre több lehetőség vár rá, hamarosan a mozik vásznán is találkozhatunk majd vele. Tovább lépve megnézhetitek a Cosmopolitan magazin által készített képeit.

Kedves Barátaim!

Telenovella kedvelők jó helyen jártok! Az oldal 2009.10.23-án nyitotta kapuit, újdonságok, pletykák, kritikák, minden, ami a latin sorozatok univerzumában történik, itt említésre kerül. A blog oldalhoz tartozik egy havi magazin, amit IDE KATTINTVA  tudtok elérni. Köszönöm, hogy itt vagytok, érezzétek jól magatokat!
 


 

 

 


 
Tudjátok Facebookon is megtaláltok, ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában. 


Hotdog tagként fel is tudtok iratkozni!

Facebook

 
 

Magazin ajánló 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez