Eddig öt telenovella jutott el hozzánk a tehetséges Angelique Boyer részvételével. Jelenleg az Ana három arcában tündököl három karaktert megformálva. Élete első főszerepe, a törtető szépségű Teresa repítette a csúcsra, ami szakmai elismeréseket, növekvő népszerűséget hozott a színésznőnek. Láthattuk a Szerelem Zálogba és a Bűnös szerelem főhősnőjeként, valamint a Vad szívben. Szerintetek melyik szerepében volt a legjobb? Tovább lépve jöhetnek a voksok!

                 
Január 17-én Mexikóban és az Egyesült Államokban élők lehettek tanúi az egykori szerelmes álmodozó Angelica Vale diadalmas visszatérésének.

„La Fan” története Angelica Vale ötlete alapján született meg Marcela Citterio író segítségével.Szokták mondani az ember nem menekülhet a sorsa elől, hogy mindenkinek van egy története, ami előre megvan írva és nem lehet rajta változtatni.
Valentina Perez (Angelica Vale) egyszerű, vidám természetű nő, aki rajong a híres telenovella sztárért Lucas Duarte-ért (Juan Pablo Espinosa). Az élet úgy hozza, hogy a rajongó egy véletlen baleset folytán találkozik kedvencével. Történetük itt nem ér véget. Lucas menedzsere rendez egy versenyt a színész rajongói közt, amit Valentina nyer meg. A színésznek együtt kell ebédelnie a bolondos lánnyal, aki valóságos őrangyalként megmenti kedvencét. Lucas hálából személyi asszisztensnek felveszi Valentina-t. Innentől kezdve Valentina árnyékként követi kedvencét, vigyázz rá, megismeri valódi arcát, ami talán már nem is olyan vonzó, mint a sorozatokban… 
2015-ben a Celia-val elkezdődött a bionovellák periódusa. Tavaly is kaptunk kiemelkedő életrajzi ihletésű alkotásokat, amikből idén  is bőséges választék vár ránk.  Nézzük is meg milyen szériákra számíthatunk a témában.

Január 15-én a közönség megkapta az év első bionovelláját az Univision gyártásában, „Su nombre era Dolores” melyben Jenni Rivera harcának lehetünk tanúi, egy asszony sorsa, aki megküzdött az álmaiért. Siker, bukás, szerelem, család, egy igazi zenei legenda életét ismerhetjük meg.

 
  Főszerepben a tehetséges Luz Ramos.

Lépj tovább a folytatásért!
A múlt héten értesülhettetek róla, hogy Juan Osorio egy koreai sorozat: "My name is Kim Sam - Soon" feldolgozását szeretné elkészíteni. Ahogy ilyenkor lenni szokott már is beindultak a találgatások, kit szeretne Osorio 2017-es produkciójának élére. Az esetlen hősnő szerepére több jelölt neve is felmerült: Maite Perroni, Blanca Soto és Marlene Favela. A férfi főszerepre egyenlőre csak a telenovellák királyáról, Fernando Colunga-ról pletykálnak, akivel Osorio az Amit a szív diktál romantikus komédiát vitték sikerre. Talán ismét együtt fognak dolgozni? Ez még nincs kőbe vésve, várjuk a fejleményeket.

Fernando Colunga utolsó szerepében aljas oldalával dominált (Szeretned kell), amit a szakma TVyNovelas díjjal jutalmazott.
Indítsuk a hetet Rosy Ocampo 2017-es nagy dobásával "La doble vida de Estela Carrillo-val", ami február 13-án startol a mexikói képernyőkön. 
         
         
A TV2-n futó telenovella, Ana három arcában hármas ikrek sorsáért izgulhatunk. A nővéreket Angelique Boyer alakítja. Nem lehetett könnyű dolga a tehetséges színésznőnek. Három szerep, három különböző személyiség, stílus. Ijesztő bele gondolni mennyi mindennek kellett megfelelnie. Na, de mi van akkor ha a három lánynak egy jelenetben kellett szerepelnie? A mai technikával könnyen orvosolható a helyzet, a készítők dublőrt is biztosítottak Angelique mellé, így aztán tényleg gyerekjáték volt megoldani a hármas közös pillanatait.

Angelique-nek kezdetektől segített az Orosz származású modell, táncos és színésznő jelölt Svetlana Pustovalova, majd a későbbiekben a Televisa egyik diáklánya Clarisa González is csatlakozott a felvételekhez.


Angelique Boyer és dublőrei.

Tovább ugorva egy forgatási videót és képeket találtok...
A Szerelem ajándékba és Az én bűnöm producere Juan Osorio 2017-ben sem szeretne tétlenkedni. Az a hír járja Osorio egy koreai sorozat történetével szeretne dolgozni. "My name is Kim Sam - Soon" romantikus vígjáték, hősnője tehetséges cukrászlány, a szerencse és a szerelem azonban elkerüli. Épp szakít barátjával amikor egy fiatal jóképű étterem tulajdonos feltűnik életében. A férfi alkalmazza és megkéri a lányt legyen az álbarátnője...

A producer 80 epizódban szeretné bemutatni a történetet, már csak a végső rábólintásra vár, hogy aztán elkezdje szervezni az új projekt munkálatait.

A Televisa zseniális producere, Juan Osorio.
Ha erre a két posztere nézek már is ki ül a vigyor az arcomra. Hát mire készülsz Nicandro Díaz?! Nagyon komikus hangulatot sugall, de nem csak a plakátok, az eddigi ajánlók is. Ettől persze simán kaphatunk egy korrekt sorozatot. 
És nektek mi a benyomásotok az eddigiek alapján?


A három nővér. Vajon melyiküknek sikerül meghódítaniuk a huncut mosolyú polgármestert?

 
Tovább...

Kedves Barátaim!

Telenovella kedvelők jó helyen jártok! Az oldal 2009.10.23-án nyitotta kapuit, újdonságok, pletykák, kritikák, minden, ami a latin sorozatok univerzumában történik, itt említésre kerül. A blog oldalhoz tartozik egy havi magazin, amit IDE KATTINTVA  tudtok elérni. Köszönöm, hogy itt vagytok, érezzétek jól magatokat!
 


 

 

 


 
Tudjátok Facebookon is megtaláltok, ha pedig nem tudtok betelni a telenovella hírekkel, ott van még a Telenovelas.hu Marisela szerkesztésében + fórum és a Televisa Hírblog MarcoPolo irányításában. 


Hotdog tagként fel is tudtok iratkozni!

Facebook

 
 

Magazin ajánló 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez