TECH+MOBIL

Szoftverek, programok, zöld technika, msn, facebook, mobil

Youtube videók letöltése egyszerűen!
Ugyan sokféle videó letöltő, ilyen-olyan manager program található a világhálón, ám sokan vannak, akik még nem tudják, hogyan lehet egyszerűen youtube videókat letölteni. Nekik segítünk most. Megtudhatod, melyik az 5 legjobb youtube videó letöltő program, amit ingyenesen és kényelmesen használhatsz.
Nézzük a legjobb ingyenes letöltő programokat, amelyekkel egyszerűen töltheted le a youtube videókat:

1. Youtube Downloader
Ez az egyik legnépszerűbb letöltő program, amelynek egyszerű kezelőfelületéhez nem szükséges szakembernek lenni. 2 fő eleme van. Az egyik az FLV file letöltése a Youtube-ról, a másik pedig a file konvertálása más videós formátumokba. Nincs más dolgod, mint bemásolni a youtube videó linkjét a a programablakba és az OK gombra kattintani. A videó már érkezik is!
Töltsd le innen >>

2. Orbit Downloader
Az Orbit programja nem kifejezetten youtube videók letöltéséhez készült, hiszen sok más videós portálról lehet videókat vagy játékos portálról flash játékokat letölteni a használatával. Kezelése nagyon egyszerű, hiszen telepítés után csak annyi a dolgod, hogy a letölteni kívánt videó fölé viszed az egeret és a "get it" vagyis megszerzem gombra kattintva letöltöd az általad kiválasztott mappába.
Töltsd le innen >>

3. 1-Click YouTube Downloader
Egy klikk és már nálad is a videó. Ez a program lényege, hiszen telepítés után program ablakába kell belemásolnod a youtube videó url címét és a letöltésgombra kattintani. Egyszerű, nagyszerű.
Töltsd le innen >>

4. VDownloader 2.9.462
A Vdownloader szintén egyszerűen használható program, hiszen telepítés után a program ablakában keresni, letölteni és konvertálni is lehet a videókat. A legnépszerűbb videós portálokról tölthetők le a videók, úgy mint a Youtube, a DailyMotion vagy a Veoh. A letöltött videót a legismertebb videós formátumokba lehet konvertálni. A program érdekessége, hogy beépített böngésző is található benne, ami ugyan nem nyújtja ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint az ismert netes böngészők, de videók keresgéléséhez tökéletes.
Töltsd le innen >>

5. Downloadhelper
Végül, de nem utolsó sorban a Downloadhelper, ami nem is igazán program, hiszen nem kell letölteni, se telepíteni. A Downloadhelper egy Firefox böngészőhöz készült kiegészítő, melyet csak hozzá kell adni (kvázi telepíteni) a böngésző kiegészítőihez és a Firefox ablakban a böngésző eszköztárban megjelenik majd az ikonja. Ha olyan oldalra érkezel, ahol bármilyen letölthető tartalom (videó,játékok) van, az ikon forogni kezd, ezzel jelezve, hogy megtalálta a letölthető tartalmakat. Neked csak ki kell választanod, hogy mit szeretnél letölteni és már indul is.
Szerezd be itt >>

Te már használod valamelyiket? Vagy tudsz jobb programot is?

Hozzászólások

krisi.k9  (F/18) 54.

Ant.com video downloader plug-in a firefoxhoz szerintem nagyón jó és egy kattintással leszedi flv-be csak át kell konvertálni vidám ::sisakos::

2012. jan. 08. 09:39
Már nem tag   53.
Már nem tag   48.

ez lenne a legeslegjobb progi :
http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
25progit foglal magába vagyis nemcsak yt vidit vagy abból kinyert mp3at tölt.
régóta használom,és ha bmi problémája is volt az max annyi volt hogy nem a legfrissebb verzió volt fenn és amíg lenem szedted és frissítetted nem engedett tölteni..nagycucc :DD ajánlom tényleg mindenkinek.

Mp3 kapcsán viszont 1 hasznos oldal :

www.filestube.com

(download everything alcímmel)
a lényege hogy file megosztó,mint a mediafire,vagy a multiupload-ra vezet rá ahová már feltöltötték..vagy a 4shared-re amit kiemelnék h azon belül lehet másra is rákeresni míg mediafire szerűkön nem..

Mimást mondhatnék..jó töltögetést ^^

2010. aug. 09. 00:45

Üzenőfal

Facebook

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez