TECH+MOBIL

Szoftverek, programok, zöld technika, msn, facebook, mobil

8 legjobb Android képszerkesztő
Az Android telefonok kamerái folyamatosan fejlődnek, egyre nagyobb pixelszámú képeket tudunk velük készíteni, javulnak a sötétben való fényképezés lehetőségei és a videofelvételek is egyre jobb minőségben készíthetőek el velük. De még a legjobb gépeknél is fontos lehet, hogy néha bele tudjunk szerkeszteni a képbe.Ha vágni, forgatni szeretnénk a képet vagy esetleg valami őrültséget csinálnánk a képpel, szükségünk lesz egy képszerkesztőre.

Jelenleg már az Androidos telefonokra is jó pár ilyen program van a piacon. Lássunk most ezek közül nyolcat, amik szerintünk a legjobbak.

1. Pic Say
Ingyenes
250.000-nél több letöltés

Ezzel a képszerkesztővel, színezhetjük, vághatjuk a képeinket vagy buborékban címeket, szövegeket adhatunk hozzá, de egyéb speciális hatásokat is ki tudunk próbálni. Könnyedén lehet vele bélyegképeket varázsolni a fotókból. A program felülete rendkívül egyszerű, könnyen átlátható, megtanulható. A program Pro változatban is elérhető, ennek ára 2,99 euró, ennek segítségével a vörös szem effektust, finomabb hatásokat és egyéb extrákat tudunk használni.


2. FxCamera
Ingyenes
250.000-nél több letöltés

Ezzel a programmal számos vicces, mókás effektust tudunk kipróbálni a képeinken. Ilyenek pl.: ToyCam, Polandroid, SymmetriCam, Warhol. Számos iPhone effektust is létre lehet hozni ezzel a programmal.


3. Photoshop.com Mobile
Ingyenes
250.000-nél több letöltés

A Photoshop mobilos változata, melyel a képeket vágni, forgatni tudjuk, valamint különféle szín és egyéb effekteket alkalmazhatunk a fotón. Sajnos a program kicsit lassú és alapvető dolgok hiányoznak belőle.


4. Vignette
2,99 euró
5000-1000 letöltés

Ez a program filmes és flashes effektek arzenálját mutatja be. 46 féle effekt, időzítő, zoom funkciók és vágási lehetőségek találhatóak a programban. Alább egy rövid videó a programról.5. Camera ZOOM FIX

1,99 euró
10-50.000 letöltés

Ez az alkalmazás egy klassz kis csomag, amiben 40 képi hatás, zoom funkció, időzítő, fehéregyensúly állítás és számos egyéb dolog található. A program nagy előnye a Twitter és Facebook integráció és a geotaggelési funkció.

6. Finger Paint
Ingyenes
250.000-nél több letöltés

Ez a program alapvetően a MS Paint rajzoló progi Android verziója. Ujjal lehet firkálni, akár egy képre akár egy üres képernyőre. Ez az applikáció leginkább a fiataloknak fogja elnyerni a  tetszését.


7. Snap Photo Pro
0,99 euró
10-50.000 letöltés

Időzítővel, stabilizátorral, fényerő és a kontraszt beállítással, zoom funkciókkal és fotó szűrőkkel ellátott program. Néhány felhasználó szerint a gyári programokat erősen felülmúló applikációról van szó.


8. Camera Illusion
Ingyenes
50-250.000 letöltés

Különféle effektek, maszkok szűrők vannak az applikációban és bár a program kicsit lassú, ingyenessége miatt érdemes egy pillantást vetni rá.

Hozzászólások

zombi01  (F/25) 1.

iPhoneon sokkal jobb a Photoshop Mobile
Amúgy meg Szifonhoz pár jó fotós program:
-Touch
-Mill Colour
-PanoLab
-PhotoFilters
-RetroCamera
-SepiaCamera
-PS Mobile
-Camera Plus

2010. máj. 18. 17:01

Üzenőfal

Facebook

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez