TECH+MOBIL

Szoftverek, programok, zöld technika, msn, facebook, mobil

25 legjobb ingyenes Android alkalmazás
Összegyűjtöttük a legjobb Android alkalmazásokat, s ami a legjobb bennük, hogy tejesen ingyenesek: minden Android tulajdonos telepíthető őket akár most!


1. Seesmic
Hihetetlenül elegáns és professzionális, az egyik legszebb példája a fejlesztéseknek. Olyasmi, mint a Twitter, csak az Android saját márkája.

2. Facebook az Androidon
Egy újabb frissítésnek köszönhetően az Android lehetővé teszi, hogy a Facebookon lévő felhasználók szinte valós időben kommunikáljanak. Az alkalmazás gyors, stabil és egyszerű.

3. ASTRO File Manager
Az ASTRO nem más, mint egy Windows stílusú fájl- és mapparendező alkalmazás a telefonodon, ami így máris olyan lesz, mint egy mini számítógép.

4. Job Centre Plus
Neked is ki kell fizetned valahogy a havi számláidat, amelyen néha a csillagos eget súrolják? Akkor itt az ideje jobb állás után nézni! Ez a kicsit nehézkes, de nagyon hasznos alkalmazás a brit állásajánlatokat kínálja neked.

5. AppBrain Market Sync
Az iPhone felhasználók eleinte nem akarták elhinni, hogy nincs hivatalos módja a telepítésnek PC-ről Androidra. Ez az alkalmazás azonban létrehoz egy beágyazható kódot, ami megjeleníti a jelenleg telepített alkalmazásokat egy weboldalon PC-n keresztül is.

6. Google Sky Map
Lenyűgöző alkalmazás, ami pontos információkat ad a csillagokról és a bolygókról. Emeld a telefont az égre, így megtudhatod, milyen csillagképeket látsz éppen.

7. Layar
Ez egy online shop, ami segít vásárolni különféle tartalmakat, például útikönyveket, de megmutatja a helyi lakásárakat, s sok adatot is begyűjthetsz a helyszínről, ahol tartózkodsz. Futurisztikus élményt nyújt.

8. Foursquare
A szociális média képviselteti magát ily módon az Androidon. Pár kattintással elérhetők az ellenőrző modulok, van benne integrált Google térkép is, amin megtalálhatod az összes kedvenc helyedet.

9. WordPress az Androidon
A WordPress fejlesztett az Androidra is egy változatot az alkalmazásából. Teljes az integráció más alkalmazásokkal, s rendkívül egyszerű a frissítése is.

10. Google Goggles
Ez az újdonság lehetővé teszi a fényképek elemzését a Google-ban. Van benne egy QR kód olvasó is, amelynek segítségével ezeket a speciális vonalkódokat értelmezheted a lehető leggyorsabban.

11. Appmonster
A programok eltávolítása kicsit nehézkes folyamat az Androidon, hiszen számos al-képernyőn kell navigálni. Itt egy kattintással meg tudsz oldani mindent, s aki aggódik, készíthet másolatot is.

12. AppSaver
A soron következő Andorid 2,2 update néven futó FroYo lementi az adataidat a telefonod SD kártyájára, s így értékes helyeket szabadíthatsz fel a telefon memóriájában.

13. Skyfire 2,0
A Skyfire böngészője támogatja a Flash tartalmakat, érzékeli a beágyazott Youtube videókat. Úgy működik, mint egy álom a gyorsabb processzorokkal rendelkező telefonokon!

14. Task Manager
Ez a feladatkezelő segíti a kézi vezérlést az operációs rendszerben. Ráadásul meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát is.

15. Swype
Az alkalmazás egy alternatív billentyűzetet ajánl fel. Sokkal gyorsabban tudsz gépelni, ha ezt használod, hiszen ez olyan, mint a számítógépeken.

16. Evernote
Minden "üzleti" dolog egy helyen van, s lehetővé teszi, hogy szinkronizálj minden egyes szöveges jegyzetet, fájlt a telefonodon keresztül egy asztali számítógépre.

17. Last.fm
Zenét a mobilodra! Ez egy nagyszerű ingyenes zenei eszköz, ami ráadásul a sávszélességedet sem korlátozza!

18. Google Maps Navigáció
Feltétlenül szükséges, ha sokat utazol. Minimális az adatátvitel az úton, s akkor is megtartja a cél felé vezető útvonalat, ha a GPS jel csökken. Hihetetlenül jól működik!

19. 3banana Notes
Ez egy egyszerű jegyzetelési eszköz, amely segítségével még az összefüggéstelen, késő esti gondolataidat is rendezni tudod. Ráadásul szinkronizálható is, s kis post-it szerű megjegyzés-emlékeztető ikont is kitűzhetsz vele a képernyődre.

20. gvSIG Mini Térképek
Egy hihetetlenül átfogó eszköz arra, hogy egyesítsd a sok online térképet, mint a Google, Bing, az Open Street és a többi oldal térképei. Még postai irányítószám alapján is részletesen tudsz keresgélni!

21. Astrid Task/Todo list
Ez egy "nyílt forráskódú" feladat lista, amely támogatja a szinkronizálást is. Beállítja a feladatok listáját, de összeállíthatsz egy mélyrehatóbb, személyesebb listát is. Ha ügyesen használod, nem vesz igénybe sok időt a használata.

22. Shareprice.co.uk
A részvényárfolyamok frissítéseit követheted nyomon az Androidon. Hasznos azoknak, akik pénzügyben utaznak.

23. Dropbox
Őrülten népszerű az Android változata, bár hiányzik az automatikus szinkronizálás lehetősége. A fájlokat külön kell a telefonra tölteni, de utána lehet szerkeszteni, s megosztani.

24. Meebo IM
Ha szeretnél egy kicsit csevegni a barátaiddal, akkor használd az azonnali üzenetküldő alkalmazást, a Meebo-t. Beépített AIM, MSN, Yahoo, MySpace, Facebook és ICQ kiszolgáló is van egyetlen felületen.

25. Beelicius
Weboldal linkeket küldhetsz el egyszerűen és könnyedén a böngésződön a kezdeti beállítási folyamatok után.

Hozzászólások

<< <
  1. 1
  2. 2
>>
wagnerke  (L/25) 16.

Nekem nagyon bejött ez az androidos dolog, csak nem tudnak leállni és jönnek az újabb és újabb fejlesztések, meg konkurens op.rendszerek, stb. Mindegy nekem a lényeg, hogy a letöltések egyszerűen menjenek. Játékfüggő vagyok, szóval tele van velük a telóm, üres perceimet el kell vhogy tölteni, amivel most játszom egy ingyenes letölthető autós játék és nem tudok leállni vele: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&amp;feature ismeri valaki? vidám Tudtok még ajánlani ehhez hasonlókat?

2012. aug. 13. 13:07

Eredeti üzenet:

cuki-cake26:

Halihó!
Lehet, h hülyeséget kérdezek, bocsi, de ha ezt letöltöd ugye az ingyenes.. és ha játszol vele a telódon, akkor nem visz le pénzt az egyenlegedből?
Előre is köszi! vidám

2012. aug. 12. 14:18
cuki-cake26  (L/20) 15.

Halihó!
Lehet, h hülyeséget kérdezek, bocsi, de ha ezt letöltöd ugye az ingyenes.. és ha játszol vele a telódon, akkor nem visz le pénzt az egyenlegedből?
Előre is köszi! vidám

2012. aug. 12. 14:18
faggyu  (L/23) 13.

úgy, hogy androidos telódon a market keresésébe beírod a program nevét;)

2012. jan. 29. 15:27

Eredeti üzenet:

misike90.:

és hogy lehet itt bármit is letölteni??? erről nem szól a fáma

2011. dec. 03. 23:22
Már nem tag   10.

N900... csak drága és nem lehet sehol se kapni csak rendelni :\... igen azon maemo van, de lehet androidot is feltuszkolni vidám

2011. jan. 26. 14:27
Kecso11111  (F/108) 8.

Ez a kicsit nehézkes, de nagyon hasznos alkalmazás a brit állásajánlatokat kínálja neked
WTTFF? nem akarok britbe dolgozni:s

2010. dec. 05. 16:01
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Üzenőfal

Facebook

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez