TECH+MOBIL

Szoftverek, programok, zöld technika, msn, facebook, mobil

CES 2012: 16 megapixeles fényképező/telefon

Hivatalosan Polaroid SC1630 Android HD Smart Camera néven debütált a CES szakkiállításon a Polaroid újdonsága, de alighanem egy ennél jóval egyszerűbb néven érdemes megjegyezni, például telefonos kameraként. Az eszköz 16 megapixeles kamerája egy 3x-os optikai zoomolásra is képes, a 14 megapixeles Altek Leo kissé felturbózott változata. (Egyébként nem ez az egyetlen 16 megapixeles mobil az idei CES-en, a Windows Phone-t szeretők a HTC Titan II-t is nézegethetik.)
 


 

A Polaroid fényképezőként prezentált mobilja más téren teljesen átlagos, mármint a középkategória átlagát hozza: 3.2 colos kijelző, 512 MB RAM és egy 1020 mAh-es akkumulátor. Ez utóbbi mondjuk egy kicsit problémás, az optikai zoomoláshoz szükséges mechanika ugyanis gyorsan meríti az amúgy sem túl nagy akksit, de a Polaroid állítólag már dolgozik a helyzet megoldásán, ami egy nagyobb kapacitású akkumulátor lehet.

 

A Polaroid SC1630 a tervek szerint áprilisban jelenik majd meg az üzletekben, ára pedig mindössze 299 dollár lesz, így 60-70 ezer forint közti áron már a miénk lehet.Üzenőfal

Facebook

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez