TECH+MOBIL

Szoftverek, programok, zöld technika, msn, facebook, mobil

Magabiztos boltok, óvatos vásárlók: az Olcsóbbat.hu új kutatása a hazai internetes kereskedelemről
A ZTE a napokban megrendezett CommunicAsia 2012 szakkiállítást használta fel arra, hogy bemutassa vadonatúj smartphone-ját, a Grand X LTE-t (T82).
Ha olvasók között akadnak olyanok, akik voltak olyan szerencsések, hogy gyerekkorukat a daliás 80-as években élték le, akkor joggal legyinthetnek a hír hallatán. Az alapprobléma már nagyon régi és annak idején a tapsra vagy a füttyszóra aktiválódó kulcstartó meglehetősen nagy divat volt, majdnem minden háztartásban előfordult egy példány.
Szinte mindenki biztos volt abban, hogy magyar idő szerint éjfél után a Microsoft egy saját táblagépet fog bemutatni. Steve Ballmer és csapata nem okozott csalódást, mivel egy rövid felvezetés után, egy extrém hatásos videóval levette a kicsiny közönséget, és a hatalmas online tömeget a lábáról. Kezdjük hát mi is a rövid bemutatóval.

A japán gyártó legújabb kompakt fényképezőgépe igen komoly tudást rejt magában. A Sony által most bejelentett DSC-RX100 egy fémvázas, prémium kategóriás kompakt digitális fényképezőgép, melynek egyediségét a hatalmas méretű képérzékelő adja.

Az egyik, ha nem a legtutibb üzlet manapság az Apple készülékekhez gyártott, lehetőleg jó minőségű kiegészítők gyártása. A Logitech mindig is élen járt ezen a területen, és ezzel a napelemes kiegészítővel azt is elérik, hogy környezettudatosan írhassuk meg dokumentumainkat az Apple eszközein.
Emlékezetes, hogy az Adobe rövid bétatesztelést követően március elején, tehát alig néhány hete jelentette be a Photoshop Lightroom legújabb, immár negyedik generációs kiadását. Ehhez képest már március végén megjelent a szoftver 4.1-es kiadásának első RC (Release Candidate) verziója, amit aztán áprilisban követett a második RC kiadás. Most pedig végre elkészült a Photoshop Lightroom 4.1 véglegesnek kikiáltott verziója.
„Minden napra egy iPhone-pletyka" rovatunkat olvassátok, ahol újabb fotókat fogunk elemezni, amelyek egyrészt megerősítik az eddigi értesüléseket, valamint újabb, izgalmas részletek derülnek ki. A 9to5Mac szerkesztői több, az iPhone alkatrészellátását végző kínai partnertől megszerzett fotót tett közzé, amelyek arról tanúskodnak, hogy a méretnövelésen túl egyéb változásokra is számíthatunk.
Nem sok fiatalember van manapság, akit olyan kiemelt figyelem követ, mint Mark Zuckerberget. A Facebook alapítójának, vezetőjének személyes Facebook oldalát ebben a pillanatban több mint 14 millióan követik, és a legutóbbi bejegyzést pedig közel egy millió ember lájkolta.
A Google minden eszközzel próbálja rábírni a felhasználókat, hogy a Chrome maradjon a kedvenc böngészőjük, ehhez kapcsolódik a browser új funkcióinak egyike is. A legújabb verzió már elérhető, ami több hibajavítást, teljesítmény-optimalizálást hozott, de a legfontosabb újítás a megnyitott böngésző fülek szinkronizálási lehetősége.
Hivatalosan is bemutatták a Curve 9320-at, ami sajnos megint nem tud semmi komolyat felmutatni.
Lezárult a Telenor második alkalmazás pályázata, a Top 3 ötlet megvalósul a szolgáltató jóvoltából.
A percalapú megoldás továbbra is érvényben marad, viszont az első 10 percnyi beszélgetés adómentes lesz.
Ebben a hónapban is ajánlunk pár appot, ami hiánypótló, szórakoztató, hasznos, vagy bármi egyéb miatt érdemes letölteni és kipróbálni.
Így alakítsd kedvedre a lejátszandó videókat: irtsd ki a reklámokat, rejtsd el az idegesítő kommenteket, induljon úgy a videó, ahogy te akarod. Hasznos tippek, trükkök, kiegészítők.

Üzenőfal

Facebook

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez